-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
A Thomson SpeedTouch st780 routerem olyat csinál, hogy egyszer kattan egyet és leáll majd újraindul, de ugye addig se NET se TV, és már az egész családot nagyon idegesíti. Tegnap illetve ezelőtt nem csinált ilyet, ma viszont már 6-ra járok így, most is amíg gépelek!
Olvastam már más is járt így, de megoldást nem találtam. Cseréltessem ki?Üdv: epidemic
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a T-Home féle Thomson speedtouch 780 routerem menüjébe nem sikerül belépni. Beírom a felhasználó nevet és a jelszót (3play) de a firefox csak tölt...tölt...tölt
A net ugyan megy, de a P2P kapcsolatok már kinlódnak. Régebben ezt már beállítottam de úgy egy hete folyton szerencsétlenkedek vele és már marhára idegesít! Lehet hogy a szolgáltató zárt ki? Vagy a routernek van valami baja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest