Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
-
Laslow
senior tag
válasz droti25 #7617 üzenetére
Szia!
Nekem TP-LINK WR340G routerem van, gondolom alig különbözik a tiédtől. Az enyém 20/10Mb/s nethez és torrenthez tökéletesen elég, nálam semmilyen lassulás nem volt sosem (évek óta). Ha van rendes seed a torrent stabil 2,5MB/s-el tölt le, és ha jól emlékszem, nálam 200 párhuzamos szál van beállítva a torrent kliensben. (Ebben mondjuk nem vagyok 100% biztos.)Régebben amikor UPC-s voltam rendszeresen tapasztaltam, hogy a szolgáltató korlátozta a torrent sebességet. Ez abban mutatkozott meg, hogy csúcsidőben/napközben alig-alig csordogált le valami adat (50kb/s-nek már örültem!), aztán este 10-kor vagy éjfélkor hirtelen teljes sávszélességgel kezdett tölteni a torrent kliensem. FTP-ből vagy webről napközben is gyorsan töltött. DIGI-nél ilyen problémám sosem volt.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
MODERÁTOR
válasz droti25 #7621 üzenetére
Én személy szerint nem vagyok jó véleménnyel a TP-LINK eszközökről, de ez csak egy dolog... Sokan ajánlják őket! Többek közt a Milyen routert? topikban is...
-
MODERÁTOR
válasz droti25 #7619 üzenetére
Én ezt nem tudom pontosan megmondani, ki kell tapasztalni, hogy mi az az érték, amivel még jó sebességet érsz el, és a router sem hasal el... Próbálkozz mondjuk 50 kapcsolattal. De lehet, hogy kevesebb is bőven elég lesz! Az viszont egyértelmű, hogy tartós használatban az a router nem bír többet, mint <20Mbit/sec. És még lehet, sokat is mondtam...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Egészséges életmód
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest