- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz
Drótszamár #90 üzenetére
Ok. Holnap veszek egy crosslink kabelt azert. De felek hogy gep nelkul is le fog szakadni a router a netrol. Pontosabban kifagy, mert olyankor sem pingelni nem lehet, es az admin oldala sem elerheto..
-
Blamazs
senior tag
válasz
Drótszamár #84 üzenetére
Sziasztok!
En is ilyen problemaval kuzdok, hogy leszakad a gep a routerrol es meg az asmin oldala sem erheto el. Kihuzas utan ujra jo minden egy darabig. Azt hittem a router a hibas, kertem kolcson egy masikat, de azzal ugyanez a helyzet. Kabelnetet hasznalok, es total tanacstalan vagyok. SMC az eredeti router most Linksys van nalam.
Patch kabellel van a kabelmodem es a router osszekotve. Olvastam valahol hogy crosslink kellene. Lehetseges? De akkor miert mukodik orakon keresztul?
Udvalazs
-
tommie
csendes tag
válasz
Drótszamár #84 üzenetére
Szomszéd most hívott, megint eldobálta ők, a kapcsolat ikonja meg azt jelzi vissza, hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott, de a hálókártya ledek világítanak.
Segítsetek pls mi lehet ez! Korlátozott kapcsolat és még a router IPje sem érhető el de kapcsolatjelző ledek világítanak. -
tommie
csendes tag
válasz
Drótszamár #84 üzenetére
Köszi az infót Drótszamár
Szomszéd ma meg holnap otthon van (a dög) úgyhogy lesz alkalma tesztelni a kütyüt. Olybá tűnik a hivatalos 1Mbit helyett átlag olyan 1,6ot kapunk ami elég zoraj! A legkissebb ért érték 1,4 volt
-
tommie
csendes tag
válasz
Drótszamár #82 üzenetére
Vmi nagyon fura történt.
Szomszéd is én is tapasztaltuk, hogy kb 30mp internetezés után meghal a net, még az router ipje sem érhető el, de a link megvan. Routeren resetet csináltam és most jó. Amúgy egy Trust 340esről van szó, tudom nem egy világmárka de más routereken tapasztalatok olyat, hogy lehajigálja a gépeket?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Íme az új Android Auto!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest