- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen erről fejeztem most be egy beszélgetést egy 500 nm-es Parkside gép gazdájával. Ő is a vezetékátlépésekre panaszkodik, mégpedig két okra visszavezetve:
1. Állítja, hogy áramszünetkor nem állt le vezetékhibára panaszkodva, hanem ment toronyiránt. Ezt én még nem próbáltam ki, de ha igaz, az nagyon nagy hiba.
2. Az viszont közös tapasztalatunk, hogy ha eléri a gép a vezetéket, és ezért megpróbál megfordulni, de elakad az eleje a fordulás közben, akkor a korrekció olyan öngerjesztő folyamatot indít el, ami nagy eséllyel végződik a drót túloldalán.
Az egyébként érdekes kérdés, hogy milyen távolról érzékeli a vezeték mágneses terét. Ez a 15 méter nekem soknak tűnik. Egyrészt, mert két, ellentétes irányban vezető szálat egymástól 15 centire lefektetve már külön érzékeli, másrészt, mert a szomszédságban nagyon hosszan fut a kerítés két oldalán, egymástól kb. 30+30 centire a fűnyírójuk vezetéke, és nem zavarják egymást.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest