Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz emeritus #29778 üzenetére
Egyeztettem az OTP-vel. Úgy néz ki hogy nem a kártyával van a baj, mert ha kártyaszámot megadom a Revolutba akkor feltudom tölteni. Csak az ApplePay nem megy, de az be sem érkezik hozzájuk kérésként. Ebben az a furcsa hogy másik ApplePay alatti kártyával működik. Igaz hogy az VISA de nem tudom. Illetve az OTP ApplePay is működik boltban vagy bárhol csak a Revoban nem... Kitöröltem újra hozzáadtam de semmi.
Mind1 így hogy kártyaszámot megadok működik. Revolut ügyfélszolgálatával egyenlőre nincs kedvem szenvedni. -
leroyclub
senior tag
válasz emeritus #29774 üzenetére
Most átnéztem minden beállítást. Telekódot már régen módosítottam. Globális kártyahasználat engedélyezve. Látszólag minden jó. Appos jóváhagyó üzenet viszont nem jön... Lehet ez a gond? De ha nyitva van az app akkor sem. Illetve mikor akarok feltölteni, nem is gondolkodik jóváhagyáson, hanem egyből (1-2mp) kiírja hogy nem sikerült. Ha Curve van közte akkor pedig az írja ki hogy elértem a limitet valószínűleg. De Limitek is rendben vannak az OTP-nél. Ma megpróbálok megint beszélni az ügyfélszolgálattal...
K Norbi: Wise a fee miatt nem opció nekem.
Somatom: Curve ha közte van akkor sem működik sajnos. -
leroyclub
senior tag
OTP topup nem megy nálam. Még 50K sem. Egyik nap még 150K sikerült, de ezt máskor is csinálta, azt hittem OTP valahogy limitálja a Revolutot mert pl kártyával tudok vásárolni, illetve Erste-ről pedig engedi a topupot. Ahogy nézem nem egyedi a problémám. Van valami megoldás? OTP-t próbáltam elérni de 3x félóra várakozás után sem tudtak senkit kapcsolni.
Ja egyébként Metal csomagom van Revoban. -
leroyclub
senior tag
Sziasztok, valtottam premium csomagra es kaptam egy uj kartyat, de a regi is ugyanugy mukodik. Ez igy is marad vagy egyszercsak lekapcsoljak? Mar kb 1 honapja megvan az uj kartya, amit fizetéskor szoktam használni, de a regi meg sok helyen megvan adva, pl Simplepay és gondnelkul megy a terhelés.
-
leroyclub
senior tag
Az imént volt egy tranzakcióm amit a Revolut sikeresnek érzékelt, a bolti terminál viszont elutasította. Ilyenkor elég jeleznem az appban a tranzakcióra nyomva, hogy visszatérítési igényem van vagy van más teendő is? A 7 napnál előbbi időpont lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest