- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
-
autotaxmo
őstag
válasz
Oliverda #49225 üzenetére
Jaaa, azt kell olvasnom, hogy majd egyszer visszakapod amikor sorra kerulsz, mert bocsika, mi apple elb*sztuk es random elkezdtunk levonogatni emberek kartyajarol penzt...de kozben millio cikk van arrol is, hogy vedd fel a kapcsolatot az applelel meg a bankoddal es magyarazd el nekik hogy mi tortent? Koszi, ezeket a cikkeket elolvastam. Az hogy most csak 3 ezret huztak le, nem zarja ki azt hogy kovetkezo alkalommal meg tobbet huzzanak ujabb hiba miatt, ezaltal krealva egy esetleges kellemetlen szitut amikor pont szukseges lenne a penzedre.
-
autotaxmo
őstag
válasz
Major Lion #49226 üzenetére
Ez nem a haromezerrol szol. Kivancsi lennek milyen hisztit vagnal le, ha kint nyaralsz a csaladoddal es eltunik egy ilyen f*szsag miatt a penzed a szamladrol par napig pl. es baszakodnod kell, hogy visszakapd, de kozben nem tudod kifizetni a szallasodat, mert volt akinek kozel fel millio ertekben zaroltak. Tudom, tudom, most jon az biztos nalad, hogy nem kell ennyi penzt a folyoszamlan tartani es minden tranzakcio elott bohockodj azzal, hogy ide oda rakd a penzed. Szuk latokoru vagy Te is, hogy csak a hisztit latod es nem azt, hogy ez kva gáz
-
autotaxmo
őstag
1 oraja chatelek a revolutos live agenttel, mar angolul, magyarul mindent elmagyaraztam neki, de keptelenek segiteni. Kva frusztralo! Hany embernek sikerult ez a refund az apple botrany ota??? Nalam 3 ezer forint amirol beszelunk, de mar kezdem feladni a remenyt hogy ezt a penzt viszomtlatom. Vicc es ijeszto ez az egesz egyben, hogy sehol nincs biztonsagban a penzed, foleg egy applenel akik annyira buszkek magukra hogy naluk biztonsagosabb es stabilabb ceg nincs is a foldon szinte. Aztan tessek.
-
autotaxmo
őstag
En a live agenten keresztul sem tudom visszaszerezni a szajbab*szott apple lehuzasa miatt a pénzemet! Nekem kell rohanni a penzemert mikozben az apple leszarja nagy valoszinuseggel az egeszet es aki meg azt mondja hogy par ezer forintert nem fog itt koroket futni akkor szepen lenyeli az apple a penzt??? Mert egyenlore most igy nez ki! Kabare
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, most ha en toltok fel 20 ezret a revolut kartyamra, hogy hasznaljam akkor amit az apple probal torvenytelenul beterhelni, akkor automatikusan le fogja vonni amint lesz pozitiv egyenlegem? Nagyon nem tetszik ez az apple "veletlenszeru hiba"
-
autotaxmo
őstag
Nalam is probalkoztak, de pont kivetelesen semmi penz nem volt a revolutomon, pedig altalaban 200-300 ezer mindig van rajta mert azzal szoktam vasarolni meg valtani devizat ha ugy van. Pont tegnap durrantottam el minden penzemet rajta, igaz a "szef zsebben" van 70 ezer ahova megy a megtakaritas de ahhoz nem fertek hozza. Most utaznek Bulgariaba, igy akkor lottek a revolutos kartyas hasznalatnak? Mert ha most toltenek ra koltopenzt hogy majd azzal fizessek ott, akkor egybol jon megint az apple es leszedik azaz zarolja a penzt amennyit gondolnak? Ez igy kva gaz foleg nyaron amikor mindenki utazna es hasznalna a kartyajat kulfoldon. Oke, hogy beallitok egy vasarlasi limitet a revoluton mondjuk 500 forintra, de akkor amint vasarlas elott feloldanam, lehet hozy azonnal menne az apple terheles? Mi a megoldas?
-
autotaxmo
őstag
Igen, most már deaktivaltam ezt a szart, igy van 926 pontom amit kolthetek majd feleslegesen tularazott dolgokra
ha nem akarom hogy elevuljon majd. Fura egy husegpont rendszer ahol automatikusan tranzakcionkent vesz neked husegpontokat.
-
autotaxmo
őstag
Amig nem volt ez a revolut pont hulyeseg, addig szepen a megtakaritas szamlamra ment minden apropenz felkerekites es feltunt hogy a felkerekitett osszegek nem oda mennek hanem a rev pontokra es akkor lattam megdobbenve, hogy kvazi 1.000 forintokert vasarolgatok tranzakciokent pontokat. Ilyenre gondolni sem mertem, foleg hogy ugy ossze vissza vonogatott osszegeket vasarlasonkent. Sehol nem hallottam még olyat hogy husegpontokat lehet vasarolni. Total nonszensz
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, ez a revolut pont jol besz*patott. Elkezdtem hasznalni 2 hete es beallitottam, hogy apropenz kerekites legyen minden tranzakcio utan. Na most ez gyakorlatban azt jelentette, hogy jelenleg 10 ezer forint ertekben a Revolut vasarolgatott nekem a tranzakciok utan revolut pontokat 🤬 ha jol ertelmeztem. Ti mit tapasztaltok?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest