-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Üdv,
ma történt, hogy Curve + Revolut kombóval fizettem egy Lidl-ben (Google Pay-jel, telefonnal).
Az elsőt elutasította (bár a Curve felvillanó pipával jelezte, hogy OK, mint eddig mindig). A kasszás kérte, hogy ismét érintsek...itt egy kicsit filóztam, hogy vegyem-e elő a rendes bankkártyámat, vagy mi legyen...végül ismét a Curve+Revolut-ot használtam, ugyanúgy telefonnal. Ezúttal a terminál elfogadta, a Curve ugyanúgy felvillanó pipát jelzett, mint 1 perccel azelőtt.
Otthon megnéztem a tranzakció listát: Curve-ben az első tranzakció declined, viszont Revolutéknál mindkettő függőben.
A help résznél oldalakat ír arról, hogy 2x beterhelés, stb...de nem tudom, hogy az az én esetem-e, ugyanis én 2x érintettem, mivel az elsőt valamiért elutasította.
Feleslegesen nem akarom terhelni a supportot, de azt sem akarom, hogy az legyen, miért nem most szóltam?!
Mit tegyek? Várjak? Vagy live agent?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest