-
IT café
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
akkor mondom, mi van:
elcseréltem az egyik 7110-est egy nokia 8210-re+zsir új tokra (nem igazán kell, de jó, ha van)+ zsir új akksira + még van itt egy lila zsír új 3210 ház.
ebayen ócsóé 8210 házat csak kékben találtam, az nem kell (bár előtte megnéztem egy mobilboltban is, ott ugyanezt [link] adják 2500,-Ft-ért
), DE kivételesen a vatera olcsóbb, 500Ft-ért találtam fekete házat, leütöttem, van ezüst is, akkor már azt is veszek
kész, leállok télleg. mindig ujabbat és ujabbat vennék... el fogom öket adni, mert ez is péznyelő hobbi
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel