- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- macOS PC-re
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Milyen NAS-t vegyek?
- Manjaro Linux
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
Tarill #10936 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Fentebb írtam, egy Pentium D945-ről van szó (3.4GHz-es, Presler mag). Ventilátor lapátjai természetesen forogtak, az volt az első, amit megnéztem. Nézegettem a bordát magát is, de nem láttam semmi "gyanúsat". Holnap majd megpróbálok kérni munkahelyemen egy másik processzort, hogy megnézzem, hogy viselkedik azzal. BIOS-t reseteltem (szoftverből), nem oldott meg semmit sem.
-
-
anonymus89
addikt
válasz
Tarill #10918 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak akkor mind2 széria jól tuningolható egy jó kis lappal.
A D925 eléggé zabál meg melegszik bár ez is környezetfüggő mennyire termeli a hőt.
A 2140-es szvsz kevés lesz a vkari kihajtásához alap órajelen.(ez az én véleményem)
Más: Supports 200mhz Alpha EV6 bus for the AMD Athlon and Duron processors.... erről tudnátok valami infót írni, hogy ezek mennyi Mhz-ig vannak egy ócska alaplapba néznék abit kt7e Socket A v. 462.
-
Normális jelenség, nem minden alkalmazás használja ki az összes magot, rendszerint, ha egy szálra optimalizált játékot futtatok, az a 3-as magon "szokott" futni, az 1-es átveszi a rezidensek futtatását, a másik kettő meg napozik. Ha olyan alkalmazást használsz (több szálas futásra optimalizált progikat), amik kihasználják az összes magot, akkor azok is beszállnak.
-
Alister71
nagyúr
A hőfokot ellenőrizni kell tuningnál. 75 felé ne menjen tartósan.
Autón ne hagyd a feszt, mert túlfeszeli a lap. Elsőre állíts be manuál 1.350 voltot. FSB-t rakd 266-ra, szorzót hagyd autón, ramot oszd vissza 800-ra.Mennyit szánnál amúgy a proci cserére? E4500-öst 8-9 ezerért el tudod adni.
Az fsb állítást engedélyezni kell.
5 percen belül ne írj másik hsz-t, hanem szerkeszd az előzőt, mert ezt a moderátorok nagyon nem szeretik.
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest