- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Egy érdekes alkalmazás, Értesítő LED nélküli (RN8T) készülékekre.
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok
Eddig én is csak dícsérni tudom a 8T-t Az üzemidő elég durva az iphone se után 2-napot lazán kibír Féltem tőle ,hogy milyen lesz,de nekem nagyon bejön a készülék
Egy kérdés: faceebook és intagram ikonnál nem jelzi a kis piros kör-számmal hogy kedveltek a fénykepet, minden mást jelez...ilyenkor hol kerressem a hibát?Nem tudok rájönni
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
-
Oldman2
nagyúr
válasz Biluxzsolt #292 üzenetére
Köszi,
A RN8T ha picivel is, de teljesen más méretű mint a testvérei, így csak olyat rendelj, ami eleve RN8T-ként van ajánlva!
-
Reverting
őstag
Na akkor a velemenyetek kerem, vagyis csak annyit h nezzetek meg alaposan, szerintetek ez a tok, ugy van kialakitva h a kameradudort vedi? Jo tudom nem egy szepseg, de a funkcio a fontosabb jelenleg...
[link] AliiPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Biluxzsolt
aktív tag
Az első van ezen is, azaz PCXEUXM.
Egy kérdés, ha rendelnék üveget meg tokot hozzá, de van hogy csak a Note 8 meg a Note 8Pro-ból lehet választani.
Viszont azt olvastam, hogy a Pro sem teljesen ekkora mint a T.[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Oldman2
nagyúr
válasz Biluxzsolt #290 üzenetére
Ha már Voda, légyszi nézd már meg, hogy milyen ROM-mal jött a készülék?
Eddig ilyenekkel találkoztunk:
PCXEUXM
PCXEMIXM
PCXEUVF -
Biluxzsolt
aktív tag
Üdv nektek!
Mivel épp úgy is lejárt a hűség a Vodanál és mar 10+éve úgy is ott vagyok ezért ma kihoztam egy Redmi 8T-t.
Az ünnepi kedvezménnyel 43890ft-ra jött ki, ami nekem nagyon jó.
A fiam fogja használni a Redmi Note 5 után,én maradok egyenlőre a Max3-nál.
További szép estét."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Laca0
addikt
Annyira friss RN8T, hogy még nincs senkinek sem tokja hozzá szerintem.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Reverting
őstag
Udv... csaladban lett egy RN8T, de a tok ami jobb mint korabban szokott sajnos epp h csak fedi a kamera dudort... szoval aki rendelt mar vagy lat olyan tokot, ami vedi a kamarat az legyen szives jelezni. Jaaa es piros, vagyis noies tok lenne az idealis. ;)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TeeJay
félisten
válasz V.Stryker #284 üzenetére
Mi9T topikban sokan azt használják és jobb mint a gyári global ROM
Persze mivel anyumnak lesz neki aztán tökre elég a global is csak ha pár dolgot a xiaomi.eu ROM-ban javítanak megérné majd rátennem mondjuk nyár körül
addigra kiforrja magátMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Oldman2
nagyúr
válasz V.Stryker #284 üzenetére
Mert rengeteg dolog testre szabhatóbb, mint a normál MIUI ROM-okban.
Idézet a xiaomi.eu oldalról, a hozzáadott/módosytott funkciókról:Our ROMs features (Whats not in Global):
Based on China Stable / Weekly builds (except POCOF1, HMNote6Pro)
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Dark Mode (Night Mode) for 8.x/9.x devices (In the dev settings except 9.x/10)
Removed ads in MIUI system apps
Face Unlock for all 8.x/9.x/10 devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab for 8.x/9.x devices
Fullscreen gestures for 8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Removed 5GHz region restrictions
Confirm dials from call logs
Morning report on alarm at morning
More apps supported for AOD notifications
More styles for AOD screen
Raise to wake gesture
AOD notification received animation
Default volume control stream toggle
Tap fingerprint sensor to wake toggle
More Camera features
Double tap to lock screen
Battery AI scenes
Allowed disabling specific system apps
Importing theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps
Advanced menu with color icons
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app options
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks in Security app
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Charging screen for all Android 8.x/9.x/10 devices
Widevine L1 (for supported devices)
And more, and more made by our 8 years MIUI mods experience. -
Oldman2
nagyúr
válasz MrDerekas #282 üzenetére
Arra kapok folyamatosan Verify SMS kódokat a Mi fiókban weben matatva, szóval működik a szám.
A Find Device is megy, látom böngészőben a készüléket simán.
Épp azt kutatom, hogyan lehet 8T-re visszapakolni a "Mi Cloudban ragadt" Contact és SMS adatokat...
A Contactokat simán ki lehet exportálni VCF formátumban, az SMS-ekre viszont nincs semmilyen export funkció, amit hiányol is rengeteg ember a fórumokon.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
De az az. Kérdés viszont mennyire tudod helyreállítani ezzel a számmal/simmel a Mi fiókod, ha nem kapod meg az sms-t rá Lehet rákérdeznék a diginél, hogy wtf. Hálisten nekem még nem kellett sehol a recovery telefonszámot igénybe venni, de az ördög nem alszik, csak szundikál. Ezért vörös a szeme
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
Ebben az esetben a telefonszám nem kerül hozzárendelésre a Mi fiókodhoz. Kérdés, hogy elégséges-e az e-mail címes belépés neki, hogy magát az alkalmazást és szolgáltatásait elérjed az adott telefonon.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Oldman2
nagyúr
Van-e itt olyan, aki Digi SIM-mel rendelkezik?
Nem tudom végigvinni a Mi fiókhoz kapcsolódó "Telefonszám hitelesítés" procedúrát, mert nem érkeznek meg az SMS-ek.
"Készülékkeresés" SIM-kártya aktiválása...
Telefonszám ellenőrzése...Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás
SIM-kártya aktiválása...üzenetek az Értesítések között.
Majd egy idő után "A SIM-kártya nem aktiválható. A telefonszám ellenőrzése nem sikerült." üzenet.
Mit tehetek ezzel? Mi van akkor, ha ez nincs végrehajtva?
-
Laca0
addikt
Igen, lezárni nem lehet úgy. Viszont ki tudsz tenni egy képernyőzár ikont a kezdőképernyőre és akkor 1 koppal lezár
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Oldman2
nagyúr
Hol lehet azt beállítani, hogy az Ujjlenyomat olvasót használva feloldódjon a lezárt készülék?
Up: Megtaláltam, nincs külön ilyen beállítás, mert alapból így működik.
:-)De ha már kérdeztem valamit, az alapértelmezett MIUI Launcher nem ismeri még a Duplakoppos lezárást?
Eddig a Nova Launcherrel oldottam ezt meg.[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Szerintetek 3 év garancia.
Hol lesz a cég 3 év múlva? -
törölt tag
Vagy van dev rom is meg van stabil rom is?
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Ha rendelek egy 8T-t itthon, akkor még problémám is lehet használat közben?
ROM vagy GLOBAL vagy mi a szösz! -
gascili
csendes tag
itt lehet követni az új romokat, recoveryket.
[telegram] -
-
TeeJay
félisten
Szerintetek lesz Redmi Note 8 és 8T-re is xiaomi.eu ROM?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Tok az melyik jó az RN8T-re?
A sima RN8 az biztos hogy nem jó, a pro-nál nem tudom hogy van-e különbségMiért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
-
Laca0
addikt
Ígértem elő képeket a RN8 tokról, amit mutattam.
Szerintem jól látszik, hogy hogyan oldották meg azt, hogy ne legyen gond a kameraszigettel. Az előlap is látszik, hogy igazából a képernyőt nem védi, de ettől a kialakítástól többen ájfonnak nézték már.
[kép] [kép] [kép]Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
dodika66
csendes tag
válasz dodika66 #184 üzenetére
Elnézést kell kérjek de félrevezettő voltam a hívásrögzítéssel kapcsolatban. Csak felületesen próbáltam a Cube-ot és kihangosítva. Úgy valóban fel veszi mindkét oldalt.Nem tudtam, hogy a Google korlátozza a felvételt ezért nem teszteltem alaposabban. Azóta kiderült, hogy ha nincs kihangosítva akkor csak nagyon halkan veszi fel a másik felet és azt is csak akkor ha nincs nagy környezeti zaj. Azt írják, hogy rootolt telefonra van megoldás de ezt még nem próbáltam.
Viszont belefutottam egy másik nagyon idegesítő dologba. Régóta használom a kocsiban az Opendashcam-ot de ezen a telefonon őrjítóen csipog indításkor is és aztán minden egyes percben amikor új felvételt kezd. Egyszerűen nem tudom sehogy kikapcsolni. Kipróbáltam másik dashcam szoftvert is és ott is ezt csinálja. Másnál még nem vettem észre. Az a gyanúm, hogy valami security figyelmeztetés akar lenni, hogy a háttérben megy a videó rögzítés de hiába tiltom le akár a security notificationt akkor is csipog, ráadásul teljes hangerővel még vezetés közben is megőrjít. Ha erre lenne valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni azért nagyon hálás lennék.
-
iMaverick
addikt
Azért ez szerintem nem teljesen igaz... Most nézem, hogy mennyiért vettem "ténylegesen" a telefont. Ha rájön az áfa, akkor 53.000Ft. Namost ránéztem a Smartshop-ra, most pl. 59.000Ft-ot kérnek a feketéért.
Érdekes, hogy "ugrál" az ár a Smartshop-on...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Laca0
addikt
válasz Victoryus #248 üzenetére
Ha egy olyan tokot teszel rá, mint amit itt mutattam [link] akkor nem áll ki a kamera. És nem is lesz bumszli a telefon tőle. Megpróbálok később fotókat készíteni róla úgy, hogy a teló benne van, ha érdekel benneteket.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Az árukereső értékesítők közzül melyiktöl érdemes venni note8T-t? -
Megnéztem egyet élőben, ez a kiemelkedő kamera nagyon gáz. Beleakad a zseb szélébe, nem fekszik normálisan az asztalon a teló. Amúgy is nagy tepsi, de még tegyek rá tokot is. Ezek a kamera védők meg vicc kategória... Nem lehetett volna egy síkba tenni a hátlappal még véletlen se a kamerákat. Pedig baromi jó telefon. Lenne.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
-
Oldman2
nagyúr
Érdekes cucc: Terug Camera Lens Protector
-
MrDerekas
addikt
válasz Szállító76 #241 üzenetére
Az köszi Eléggé egybevágó a rendelésünk... egészen nov 21-ig.
Eddig is sejtettem, hogy megszívtam, de most már tudom. Köszi az infót!www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Laca0
addikt
Én 2 tokot rendeltem, ami meg is jött.
Egyik: [link] Nagyon jól passzol a telefonra, minőségi érzetű. A kijelzőt nem védi, az éle a oldalperemnél véget ér, de amúgy stabilan tart. Ami a képeken nem látszik, hogy a hátulja kicsit púpos és a kamerarész be van süllyesztve, így nem ér hozzá az asztalhoz a kamerasziget, ha leteszem. Ügyes megoldás!
Másik: [link] Ennek a pereme ráfordul a kijelző szélére. Egy kicsit vaskosabb, habosított anyagú az egész, úgyhogy elejtésre biztosan ez véd a legjobban. A hátulja is annyira van vastagítva, hogy a kameraszigetet is védje. Jó fogása van, kinti munkára, horgászatra vettem.
-
Oldman2
nagyúr
Én elvileg holnap kapom kézhez a készüléket, a tokrendelésről egyelőre lemondtam, amiket tegnap rendeltem még "utolsó pillanatban" (Sincerity SD-card), lehet hogy csak januárban érkeznek meg.
Itthon találkoztatok már 8T-re való tokokkal?
Az Ebay-en nézgelődtem, vannak nagyon jópofa, minőségi (-nek (tűnő) tokok.
-
-
tigipuf
senior tag
Ha majd kezdenek megjönni az első tokok a RN8T-re,írjátok már meg a tapasztalatokat velük kapcsolatban,linkek is jöhetnek szerintem.Segítsünk egymásnak, próbáljuk meg összeállítani az ajánlott minőségi tokok listáját.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Laca0
addikt
válasz cserri18 #230 üzenetére
A gyári, hozzá adott tok is peremes a kameránál, így kb 1mm-el túlnyúlik rajta.
Rendeltem 2 másik fajta tokot is már rá, mindkettő védi a kameraszigetet.Mérete: nadrág zsebbe belefér. Attól függ, kinek a nadrágja. Én 184 cm vagyok, nekem kényelmesen elfér
Amúgy ezt mindenki lemérheti otthon magának egy vonalzóval készülék nélkül is. A hossza és szélessége adott.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
MrDerekas
addikt
Üdv!
Nem tudom más járt-e így... November 10-én rendeltem/fizettem BG-on Redmi Note 8-at. Eu priority line szállítással. Nov 20 óta a külföldi postai kicserélő ponton van. Annyi mozgással, hogy 27-én előkészült átadásra. A magyar posta honlapján is ez látszik. Holnapi nappal lejár a kézbesítési határidő. Kezdjek el aggódni? Eddig minden cucc megjött tőlük, de EU p line szállításom még nem volt. Szinte lassabb mint a sima posta.www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Lehet, hogy hülye kérdés, de ez a teló még elfér nadrág zsebben? Kb. 2cm-rel nagyobb, mint a redmi 3s. Az a legtöbb farmernél még ok.
Sajnosnem találtam másik telefont, ami mindenben megfelel csak ezt, meg az mi a3-at. De a kettő közül a Note8 jobbnak tűnik. Méretre meg egyformák kb.
Másik: kamerával mennyire vagytok elégedettek?[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
AlyrArkhon
senior tag
Üdvözlet a Csapatnak, egy ideje én is R8N tulaj (is) vagyok
Banggood 11.11 akcióból. global 4/64-es. Kék hátlap, szerintem nagyon szép.
Apró kritikai megjegyzés: néhány appnál zavaró lehet a sarokkerekítés, nekem pl az fbreadernél az alsó állapotsáv jobb szélén lévő akksiszázalék hátsó számjegye marad le.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Buripeti1985 #189 üzenetére
Nálam: (R8N)
Galéria-rámész a képre, bal alsó sarokban a küldés jel.
Messengerben alul balról a harmadik a képküldés, feladja a galéria összes képét.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
cserri18
csendes tag
Sziasztok, tervezem Note 8T vásárlását. Egy kicsit aggaszt hogy a kamera ennyire kiáll a készülékből. Ahogy olvastam, a tok sem igazán védi. Gyereknek venném, így az óvatoskodás sem igazán játszik . Akinek már van ilyen telója azt kérdezném, mennyire zavaró ez a kiállás? Találtatok rá megfelelő védőtokot?
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
Szia!
Ma rendeltem meg egy Note 8-at a GB-től. Kiváncsi vagyok, hogy megfogják-e a vámoláskor, mert akkor ugye az áfát kiköhöghetem.... Akkor meg már lehet, hogy egyszerűbb lett volna a Smartshop.hu-ról megrendelni. Most már mindegy.
Más: nem rémlik, hogy a színvariánsokat írta volna valaki, melyiket kérte? (Én maradtam a "hagyományos" feketénél.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
TeeJay
félisten
Nem is azt ajánlottam hanem azt amin zöld pipa van
Mellesleg ha az alzás töltő közöttük lenne az meg lehet nagyobb halálfejet kapna ami egyébként azt jelenti hogy"Isolation distance a bit low, but it did not fail safety tests"
Tehát a szigetelési távolság picit alacsony de nem bukik meg a biztonsági teszten!
The isolation fails at 4242 volt
Ez meg 4242volton már átereszt, na ilyet a valóságban 230V-on mikor látsz?
Legalább itt van tesztelve és tudható mit kap az ember én csak ezért javasoltam mert 6dollár 1800 forint és a Blitzwolf biza elég ismert márka úgy mint a Xiaomi vagy a Oneplus vagy HonorMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Laca0
addikt
Szerintem nem kellene ebből vitát nyitni, de nem hiszem, hogy Európában nem is forgalmazott, távolkeleti töltő feltétlenül jobb lenne, mint egy hivatalos, Európai cég által forgalmazott típus.
Mindenki azt használ, amit akar. Kérlek, hogy te is saját tapasztalatokat ossz meg, ha van, ne csak ilyen bolti linkeket. Hallottam én is már erről a gyártmányról, de nincsenek személyes tapasztalataim, ezért nem véleményezem.
Egyébként az általad linkelt teszt 3. sorában pont egy Blitzwolf töltő van és a biztonság mellett egy halálfej látható. Gondolom ez nem azt jelenti, hogy megbízható lenne...[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Én meg végig nyálaztam ezeket a töltőket amiket teszteltek itt [link]
és inkább nem alzás kitudja milyen töltőt ajánlanék hanem Blitzwolf-ot QC3.0 tudással 6usd áron ami biztosan hozza amit kell és nem fogja tönkre vágni a telefont meg a házat sem fogja leégetniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Laca0
addikt
Én nem ajánlgattam semmit. Személyes tapasztalatomat írtam le. A pontosság kedvéért az árát javítottam, mert akcióban vettem annyiért, most már drágább.
Az volt a célom vele, hogy kb. tudják a leendő telefon tulajok, hogy mire lehet számítani.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
TeeJay
félisten
Az utolsó mondattal nem értek egyet... Mellesleg 1500 forintért én nem látok Alzán 230V-os QC3.0 töltőt...
Inkább írd azt hogy egy 6dolláros Blitzwolf BW-S5 QC3.0 töltőt vegyenek mint valami olcsó xart alzán
[link] Itt a kupon a Blitzwolf-hoz
Ez maximálisan tökéletes töltő és 12V 1,5A-el megy lazán
Én ennek vettem a nagyobb tesóját amin van egy QC3.0 port meg egy sima 5V 2,4A-es
Az 10 USD [link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Laca0
addikt
Üdvözöllek Benneteket topikgazdaként!
Gyorsan készítettem egy összefoglalót az eddigi információk, tapasztalatok alapján, hogy mások is tudjanak informálódni.
Ha lesz majd PH teszt, akkor azt is beleteszem.
Addig is várom az észrevételeiteket és javaslataitokat privátban.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
TeeJay
félisten
[link] Couponsfromchina
search részbe beír --> redmi note 8 és láthatjátok a kuponokat
Note 8 fekete 4/64GB van most 144USD-ért Gearbest-enMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
t39zoli
friss újonc
Kedves "V.Stryker" és "Laca0" köszönöm szépen a válaszokat!
Megtaláltam a segítségetekkel a magoldást. További szép estét! -
Laca0
addikt
Felajánlja. Zavaró valóban, hogy csak 1 hívásindító gomb van a tárcsázóban, de megnyomása után választhatsz kártyát. Itt meg is jegyeztetheted a választást.
Ha ez nem elég neked, akkor csak külső tárcsázó programmal kapsz jobb szolgáltatást.
Én pl a True Phone nevűt használom.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
t39zoli
friss újonc
Sziasztok! Most vettem meg a Redmi Note 8 telómat és két simkártyával szeretném használni MIUI 11-el.
Úgy szeretném beállítani, hogy a híváskor felajánlja, hogy melyik hálózatról (simkártya szerint) indítsa
a tárcsázást. Ez a redmi note 4 telón nagyszerűen ment, de itt nem tudom elérni, hogy eszerint működjön.
Nagyon örülnék, ha valaki segíteni tudna ebben! Előre is köszi a válaszokat! -
LSM
csendes tag
Sziasztok!
3 napja használok note8t -t. minden szempontból elégedett voltam vele, kivéve a fotók minősége. Bár nem vártam csodát 60k-s készüléktől, de akkor is csalódás volt, vagy esetleg hibás a készülék. A tökéletes fényviszonyokon kívül csapnivaló volt. Focus sosem volt meg igazán, részletesség 0, emberi bőr mint az olajfestmény. Több camera appot próbáltam minimális javulás-eltérés volt, de érdemi nem. Ma már ott tartottam, hogy visszaviszem és elállok a vásárlástól, de még egy próbát tettem, eljutottam ehhez:
[link]
ezekkel a beállításokkal:
the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+.nem kell hozzá semmi mókolás, csak feltelepíteni az apk-t.
Nos, össze sem hasonlítható. Óriási javulás.
Hátha valakinek segítség, mert pont ezzel küzd.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha lehet akkor jelezzétek hogy Redmi Note 8 vagy Redmi Note 8T-ről van szó amikor Hsz-t irtok
Mivel jelenleg még nincs Redmi note 8 teszt topik, így erre érdemes figyelni.
illetve érdemes lenne a topik nevében ezt jelezni valahogyan szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca0
addikt
válasz Luck Dragon #206 üzenetére
Írd légyszi hozzá legközelebb, hogy 8T. Mert a sima 8-ban van LED.
-
Nekem is megérkezett csütörtökön, eddig még vagyunk vele elégedve, picit fájó pont az értesítő led hiánya, de számoltunk vele.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Laca0
addikt
válasz Körtepálinka #204 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet.
-
Körtepálinka
friss újonc
Sziasztok! Pénteken jött meg a Redmi Note 8 telefonom és van egy furcsa jelenség - kíváncsi vagyok, ti is tapasztaltatok-e ilyent.
Ha közel emelem a fülemhez a telefont, akkor folyamatos halk hang, amolyan zörej hallható belőle. Nem tudtam pontosan megállapítani, hogy a beszédhangszóró vagy a telefon közepe környékéről hallom-e, mindenesetre zavaró. A telefon bootolása közben nem hallható ez a hang, aztán halkan hallható, majd amikor beindul a telefon, akkor hangosabban. Ez független attól, hogy hívásban vagyok-e vagy éppen lezárt képernyővel van a telefon, a hang mindenképpen jön.
Ha elveszem a fülemtől a telót, akkor ez nem érzékelhető, csak kifejezetten közelről. Hibás lehet a készülékem?
-
kirusz1
őstag
Mikor lerakom az asztalra függölegesen elfordul a kijelző.kicsit felkelő emelném és utána már úgy marad.valaki másnak is csinálja?ötlet esetleg? Köszi
-
t39zoli
friss újonc
válasz aprokaroka87 #200 üzenetére
Köszi! Éppen most kaptam meg én is egy picike csúszással.