Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
aktív tag
válasz tellurian.d #1705 üzenetére
Hali.
Valamit nagyon benéztél. Szerintem iPhone 13 Pro Maxokat néztél vagy nem tudom miket. De ez sose került annyiba.
A Note szó miatt lehet hoz Samsungokat is a kereső, a 13 miatt pedig iPhoneokat. Illetve a Note 14 eseket is lehet listázza már. Az nem jobb, de újabb és még drága.Az indulóára a Note 13 Pro 5G 8/256 GB változatnak 159 990 Ft volt.
Jelenleg újonnan olyan 107-110e Ft környékén már lehet kapni. 115e Ft az eMagnál pl.A Note 13 Pro+ 5G -nek pedig 12/512 GB változatban 199 990 Ft.
Jelenleg újonnan 140e Ft környékén kapni, Aquaban 154e Ft.Mindkét készülékkel találkozhatsz Hardveraprón, bontatlanul, garanciával még olcsóbban is.
Én páromnak a sima 13 Pro 5G-t 60 körül vettem bontatlanul.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
-
PuffyDog
aktív tag
-
PuffyDog
aktív tag
Frissül valaha az életben ez a telefon?
November óta semmi. Se egy biztonsági frissítés, se bármi más.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
válasz Ba cy lus #970 üzenetére
Igazad van. Sokat dolgoztam, - nem el akartam írni a jelentését. Vagyis úgy, hogy leírni mi a drop, de hozzátenni, hogy jelen esetben megszűnt, szóval nincs akadás.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
Elolvastam az 500. után az összes hozzászólást. A reklámokkal kapcsolatban írta a srác, hogy Fájlkezelőben megmaradt neki a reklám. A MIUI vagy Hyperrel kapcsolatban pedig más telefonoknál is valaki azt írja jobb lett, kevésbé merül és gyorsabb, valaki pedig ennek ellentetjét.
-
PuffyDog
aktív tag
Sziasztok!
Reklámokat hogy lehet gyomlálni? Hyper vagy MIUI jobb a telefonon?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest