- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na volt egy kis időm játszani, még új vagyok. Az miért van, hogy jóformán senkit nem lehet szájbaverni, mint a GTA-ban? Itt valakire csúnyán nézek aztán már köröznek kb.
Az egyik küldetésnél volt egy shoti a falon, felvettem, ott mutatta meg a játék, hogy hogyan kell karbantartani a fegyvert, aztán az addigi puskám láttam a földön volt, mert nem lehetett nálam még egy, aztán egyszercsak hopp felszívódott. Ez normális?
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18028 üzenetére
Na ezt jó látni, én is a fejlesztéssel vártam, de mondom mindegy, megnézem hogy fut ezen, aztán majd mikor lesz belőle valami max jobban fog futni. Hát nem rossz ezen sem, a chapter 1 végéig toltam, de nem ehhez az 50 körüli fpshez vagyok szokva, semmit se játszottam nagyon 100 FPS alatt. A játék tetszik, van amihez hozzá kell szoknom, pl a gombok, bindek, hogy hosszan kell nyomni a gombokat, így nekem nem annyira direkt, de gondolom majd megszokom.
A mentés fura még nekem, nem tudom van e értelme manuálisan menteni, mert látom, hogy sokszor nem enged, de mikor nincs már időm vagy kedvem, de nincs még vége valami küldetésnek, akkor ha enged is menteni, nem onnan tölti vissza, ahol voltam, vagy azt kérdezi, hogy kikapcsolom-e az automata mentést. Ezt hogy érdemes használni?
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Én is megvettem ebben a leárazásban, kis túlzással mióta kijött a játék rajta van a szemem, csak vagy más játék volt, vagy a gyerekek jöttek sorban és nem volt rá idő, de mondom ez jó akció, csak kerítek rá időt. Egy VGA upgrade lesz egy pár hónapon belül, azon még gondolkozom, hogy lehet megvárom az újat, hogy fullosabban tudjam inkább játszani, ez a 2060 nem tudom mennyire vinné szépen 2K-ban.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Én már régóta várom, hogy nekiinduljak a játéknak, de az új vga-t esetleg procit/ramot megvárom vele, így 0 tapasztalatom van.
Kérdés. Jól látom, hogy nincs annyira elengedve itt az ember keze, mint a GTA-ban volt? Ha valakit kinyiffant az ember, akkor rajta marad a körözés "örökre"?
-
Winne
nagyúr
Hello,
Van bármi előnye / hátránya Steamen venni a játékot? Steamről gondolom kiugrik ugyanúgy a Rockstar launcherre.
-
Winne
nagyúr
válasz
p a s s e r #10452 üzenetére
Na ez menő Van olyan is, hogy barátokkal lovagolsz mondjuk és meglátsz egy embert aki éppen szállítja a szajrét és benyúlod? Neki akkor lecsó az egész amit gyűjtött, te meg beválthatod?
-
Winne
nagyúr
válasz
p a s s e r #10447 üzenetére
Ilyenkor mi történik?
-
Winne
nagyúr
Köszi a válaszokat, látom brutál pörög a topic.
Minden nap biztos, hogy nincs időm játszani, ez nehezít a haladásban?
-
Winne
nagyúr
Tehát a drágább éri meg jobban ahogy olvasom.
Sok órám nincs játszani, miután elalszik a gyerek van kb 2 per nap, ez nem tudom mennyit ront az élményen. A multit úgy kell elképzelni, hogy felépíted az életedet, mint a valóságban kb és fent kell tartani?
-
Winne
nagyúr
Ha most vennétek meg a játékot költenétek többet a drágább digitális változatokra, vagy elég az alap, nincs érdemi hátránya?
-
Winne
nagyúr
Köszi!
Steamen kellene, van a buxában lóvé, kb sosem veszek semmit, ezzel meg nem játszottam még, de elég komplexnek tűnik, biztos jó móka. :)
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Most 40 euró a játék Steamen, szokott/várható ennél olcsóbban az év végi hajtásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest