Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Zala megye: dög meleg. Éget a nap, fülledtség odakinn. Idebent nagyon kellemes.
-
eddie17
addikt
Bicske: Csepereg az eső, dél felől csunya felhő, szép villámokkal.
Kellemes a levegő. -
Nimrod
addikt
Szigethalmon dörög, bár most csöndesedni tűnik és nincs felhő sem, van helyette hőség.
-
Brett apó
tag
Budakeszi felől nagy szürke felhők gyülekeznek,negyed órája dörög,de még semmi csöpp
-
Boxiné
aktív tag
Isteni, igazi nyári nap van. 30 fok van kint.
Kár, hogy nem tudom kiélvezni. Menni kell melózni. -
Brett apó
tag
Hát sajnos nyáron a melegtől vagyunk ki,télen pedig a fűtésszámlától...
-
marsu
veterán
Esztergom:
Egész nap hőség volt ... 30-32Celsius körül volt napközben, de most este már teljesen jól elviselhető az idő. -
Atlantis
veterán
Meleg, meleg, meleg, undorító rohadt meleg. Utálom. Ma megint 35˘C volt.
Szél nulla, csak meleg. Remélem, éjjel lehűl kissé. -
snecy
senior tag
Kint már megint perzsel a nap.
-
Csyppa
senior tag
Kardoskút (Békés megye):
Tiszta levegő, némi felhő az égen, majdnem totál csönd(halk gépzúgás bennt, odaki csak néhány madár+a kompresszorok), odakinnt 24 °C, idebennt 26 °C. -
marsu
veterán
Esztergom:
Kicsit felhős, de tiszta idő van. 25Celsius. -
ladybug
őstag
Zala: napos idő, pár felhő az égen. 24-25 fok körül.
-
snecy
senior tag
Zuglóban elég felhős az ég, pár csepp eső itt-ott megjelent.
-
marsu
veterán
Esztergom:
Kellemes augusztusi délután.
Csak a Duna parton volt erős a szél. 25Celsius, kicsit felhős, de tiszta idő van.... -
Boxiné
aktív tag
Na, már megint esik. Vagyis nem is esik, hanem eseget. Miért nem tudja normálisan csinálni? Szakadjon vagy fél óráig, aztán jöhet megint a jó idő.
Most tényleg ilyen idióta idő lesz egész hétvégén? Na mindegy, ennek is megvan az előnye. Nem kell locsolni. -
törölt tag
2 ker margit hid: esett par csepp eso, de mar fel is szaradt
-
Brett apó
tag
Itt budaörsön ua. mint zuglóban,csak már vége is,újból süt a nap
-
snecy
senior tag
Zuglóban megélénkült a szél, és elkezdett esni.
-
Atlantis
veterán
Esik, de nincs hideg....szél sincs. Dolgozni kedvem sincs....
-
Atlantis
veterán
Most nem rossz. Éjjel fel lehet frissülni, nappal ennyi belefér, elvégre nyár van.
Több azért nem kéne.
Kellemes idő van nagyon. -
snecy
senior tag
Meleg lett
De hétvégén jön a hidegfront újra. -
Kicsirics77
veterán
Martfű
kellemes szép nyári este
sem túl meleg sem túl hűvös -
marsu
veterán
Esztergom:
Kellemes augusztusi nap van ...
Lassan vége a nyárnak. -
snecy
senior tag
A sorozatos melegrekordok után egy kis hidegrekord: [link]
-
snecy
senior tag
Éjszakára lehet hogy ablak be, 10°C-ban már nem a legjobb aludni.
-
Algieba
őstag
A tegnapi hidegfront felhőzete az esti órákban Békéscsaba egyik kertségéből lefotózva. -
törölt tag
nekem most kellemes ez a 23-24 fok, kis hus szellovel tokeletes kint ucsorogni a szabadban
a baj csak az, hogy melozom
-
tildy
nagyúr
A mai idő abszolúte nem fosadék,a balaton emg 24 -25 fokos, jó meleg.
Még egy-két napig fog kelleni a hosszú ujjú.
Már akinek, én tegnap se hoztam, jöttem rövidujjúban. Ma hoztam (+szoknya harisnya nélkül) , de már az első buszmegállóban levetettem. Végre jó idő van.
Tegnap egyik buszsofőr fütőtt, majd idegbajt kaptam, NORMÁLIS?
Ha tényleg igaz amit mondanak, hogy a klymaváltozás a kárpát medencét veszélyezteti Európában leginkáb, mégpedig úgy, hogy egyre inkább mediterrán jellegű időjárás lesz itt, akkor én azt mondom, húzok fel északra, akar a fene megfőni, inkább akkor legyen hó, ott legalább fel tud az ember magára venni valamit ha fázik.
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
-
törölt tag
ugy tunik csak tavasz meg osz van, ami majdnem ugyanaz, nyar meg tel par hetig intenziven..lehet telleg egesz evben napsuteses 25 C° lesz majd kis esovel?
vagy
?
-
törölt tag
2 ker margit hid + blaha: mindket helyen kellemes az ido, sut a nap, de azert hosszu ujju polot vettem meg fel mara...
masik dolog: sok hulye pampog, hogy nincs levego a combinon, meg nincsen rendes szellozes...erre tegnap meg ma minden ablak be volt huzva a villamoson, es majdnem hulyenek neztek, mikor elhuztam kettot...hat normalisak ezek?vegre kis frissules, kozben meg mindenki amasikat szgolja...brrrr
-
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Szép, napos idő van odakint, 14°C. De ez a 14 sokkal kellemesebb, mint a tegnapi. -
fLeSs
nagyúr
nálam így nézett ki a naplemente [link]
nem én csináltam a képet, hanem egy itt lakó. -
Algieba
őstag
Húha, csak ennyit tudtam kinyögni a hőtérkép láttán, 12 fokot csökkent a hőmérséklet. Ez aztán duuuurva.
Még, hogy nincs baj az időjárással... Áh, ugyan. -
Boxiné
aktív tag
Azért jó lenne, ha az évszakok megmaradnának olyannak, amilyennek anno megszoktuk őket. A nyár legyen meleg, a tél pedig hideg (na ne nagyon). Ha nem esne többet hó, az iszonyatosan hiányozna. Sajnálom, hogy az elmúlt télen sem volt alkalmunk az én Drágámmal hóesésben sétálni.
-
snecy
senior tag
válasz
Zozzant #3413 üzenetére
Néhány évvel ezelőtt valóban ezt mondták, de ma már mindenhol olyat olvas az ember a szakértőktől, hogy a klímaváltozás már nem a jövő, hanem a jelen. Persze bőven benne van a pakliban hogy szélsőséges időjárást kapunk, és a nyári 40-42°C után télen -25 lesz., de valahogy reálisabb, hogy szépen lassacskán eltűnik a tél, és olyan országgá válunk, ahol a tél a +15°C-t jelenti.
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz
Ferdzsoo #3409 üzenetére
Az a baj hogy ''mi'' már réges rég eldöntöttük...a légköri robbantásokkal, károsanyag kibocsájtással.
Ezek mind-mind utolsó szeg a koporsóba. A ''mi''-t természetesen nem magunkra értem.
Még az is megfordult a fejemben, hogy az elmúlt pár év tapasztalataiból ítélve Magyarország soha többé nem lát havat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- leslieke farmerzsebe
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon