Új hozzászólás Aktív témák

• konyi79

addikt

válasz Hnorby73 #885 üzenetére

Gyakorlatilag az USB-re dugott külső meghajtóval, fájlkezelőből mentettem le mindent.
    Sajnos a hálózati meghajtóhoz rendelt katalógusokat buktam, én meguntam küzdeni az SMB1-gyel és váltottam Synologyra.
    Össze-vissza dugdosva a két csatlakozóba, Ip-vel variálva, mappákat újra megosztva volt, hol működött, volt, hol nem. W11 hálózaton nem látja soha, a NAS utility meg nem tud behívni ékezetes nevű virtuális meghajtót, igazából ezzel szívtam legtöbbet.
    Most, hogy minden le van mentve, átköltöztem az újra lenullázva beüzemeltem vissza raktam bele két elfekvő HDD-t. Látszólag megy, de valamiért az új NAS utilityvel betöltött virtuális hálózati meghajtók nem minden újraindítással jönnek be, hiába vannak az IP mindenhol fixre rakva stb... De a Windowsban is annyi mindent állítgattam már össze-vissza, magam se tudom.
    Egyszerűen a W11 nem szereti már ezt a NAS-t. Amit sajnálok, mert szimpla adattárolásra mai napig tökéletes lenne, ami jött helyette DS423+ sem igazán gyorsabb érdemben a gigabites csatlakozás miatt. Sőt, van, amiben a 10 éves NAS520 kifejezetten ügyesebb.
    Mondjuk a W10-es gép is fájlkezelőben a hálózat fülön hol megjeleníti, hol nem. Még nem jöttem rá, a hangulatingadozásait mi okozza.

Új hozzászólás Aktív témák