Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
olbaidhun #38 üzenetére
Annyira nem vagyok Star Trek szakértő. De amit írtál az hasonló..Én csak bolygószinten gondolkodom. Nagyon nem is szeretnék belemenni, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy pár troll felbukkanna.
Felületesen fogalmazva: Az a gond, hogy jelenleg mindenki a különböző javakért küzd egész életében. Mindent képesek beáldozni azért, hogy pénzt tudjanak csinálni.. Állatok halnak ki, a természet soha nem látott mértékben pusztul, a levegő amit belélegzünk egy trágya.
A motiváció kimerül az anyagi biztonságban, és erőforrások birtoklásában. Ez hosszú távon biztosan nem fog így maradni. De emberi generációkban mérve a változás még sokáig várat majd magára, mert a fejekben előbb rendet kell tenni. De jelenleg a rendteremtés helyett a tömeges butítás megy, különben borulna a domino...
Új hozzászólás Aktív témák
it A Facebook vezetője egy interjúban részletezte, hogy miképpen is gondolják azt, hogy a fejlődő régiók felhozásával az egész világ számára elérhetővé kívánják tenni az internetet.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest