Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Én is felraktam a cm11-t, eddig szépen muzsikál, egy dolog ami nálam valamiért nem működik az a kihangosítás. Valaki megnézné hogy ez romhiba vagy csak nálam van?
-
tototos
addikt
Jelenleg szerintem a legstabilabb és legoptimálisabb rom a CM10.1
CM10.2 nekem valamiért akadozva ment csak. -
tototos
addikt
válasz
karl_fischer #6876 üzenetére
Én is összekevertem.
Amúgy az akksi mintha kicsit jobban merülne, meg a telefon is nekem kicsit lassabbnak tűnik. -
tototos
addikt
Na egy hét teszt után írok egy kicsit KonstanT féle 4.2.2 romról.
GPS: hárombetűs programmal 1000km alatt egyszer sem vesztett jelet, nagyon gyorsan pozícionál minden rendben.
Újraindulás: 1 hét alatt egyszer indult újra, ezt én nagyon jónak tartom.
Wifi: nálam valamiért amikor a gyorsindító sávról kapcsolom be a wifit akkor néha megfagy a telefon, de ez az eddigi cm romoknál is így volt.
Összegségben: Nagyon rendben van a rom, gyors stabil nálam eddig a legjobb. -
tototos
addikt
Felraktam a KonstanT féle Cm10.1 eddig nagyon szépen muzsikál.
-
tototos
addikt
Ellentábor erősítésért.
Novemberi telefon telenoros. Gyári rommal, web rommal, hjanos féle összes rommal egyszer sem volt újraindulás stabilan működik emelt órajellel. Most a legutolsó cm10 van rajta kisebb szoftveres problémáktól eltekintve stabilan működik. A problémák: néha nem kapcsolja ki a kijelzőt telefonálás közben(proximity nem érzékel rendesen), hívás közben csak a zárképernyőt látom, de feloldva fel tudom venni. -
tototos
addikt
válasz
kisguly #2981 üzenetére
SZia!
Én ezzel csináltam google sync
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Vajon a telefon képes az usb csatin keresztül megtáplálni egy rádugott eszközt?
-
tototos
addikt
sziasztok!
Cm10t használok és az lenne a kérdésem hogy meg lehet állapítani melyik alkalmazás használ sok cput?2 óra alatt 10%t merült az akku.2g van bekapcsolva és a mobilnet. 5percet telefonáltam és 5 perc hírokvasás volt.
-
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Akit érdekel Blade 3-ra kijelzővédő fólia 500ft/db áron akkor írjon privit van 2 db. Pontosan rá illik pesti átvétel lehetséges.
-
tototos
addikt
Hozzászólva a témához, nekem amikor elsőre rádugtam a telót a gépre, egyből elindította a ZTE usb driver telepítését. Szóval annyira azért nem szar a Blade megoldása.
-
tototos
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Elképzelhető hogy ezt kiadod patchként a romodhoz?2g/3g switch
-
tototos
addikt
Akinek gyorsan merülne a telefonja az nézze meg mennyit tölt hálózat nélkül a készülék. Nálam 39% volt egy nap alatt, tegnap este átálltam csak 2G hálózat használatára és végig hálózaton van. Sajnos úgy látszik a 3G lefedettség hiánya eléggé energiaigényes.
-
tototos
addikt
Budapest WestEnd City Alulj. szint - Telenor Partner
1062 Budapest VI., Váci út 1-3.
Teljes termékskála +36 20 999 6068 +36 12 387 660 H-SZO: 10:00-20:00
V: 10:00-18:00Budapest WestEnd City Emeleti szint - Telenor Partner
1065 Budapest VI.
Váci út 1-3. Westend CC Aluljáró s
Teljes termékskála +36 20 359 0660 +36 12 387 202 H-SZO: 10:00-21:00
V: 10:00-19:00 -
tototos
addikt
Köszi, kipróbálom akkor csak 2G-n. Mobilnettel nagyon ritkán töltök nagyobb fájlokat, gmail-t használom, meg opraával kisebb oldalakat olvasok. Van 1 GB adatkeretem de nem szoktam elhasználni.
Nincs valamilyen program vagy nehéz lenne írni, amivel gyorsan lehetne a 3G és 2G között váltani?(#652) apeelme Köszönöm a tájékoztatást. Ezek szerint csak a módosítások ellen szerettek volna kicsit fellépni.
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Aki szeretne egy gyors és nagyon egyszerű laucnhert próbálja ki a zeam launchert. Nekem nagyon tetszik az egyszerűsége, de tud olyan funkciókat ami a novánál csak a fizetős változat.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Valaki megmondaná nekem hogy miért érdemes kicserélni a gyári launchert? Néztem a zeam launchert de nem éreztem jobbnak a telefont.
-
tototos
addikt
Nekem egy telefonboltos ismerősöm mondta mindig azt hogy első használatnál rakjam 12 órára töltőre a készüléket, közben használhatom de a töltés ne szakadjon meg. Elvileg ezeknél az akksiknál már ez sem szükséges nyugodtan lehet használni a telefont és amikor merül töltőre rakni. Ami fontos hogy teljesen ne merítsd le mert attól károsodik, a túltöltéstől is de ezt megoldja helyetted a telefon.
-
tototos
addikt
válasz
Kristofff31 #232 üzenetére
Szia!
Én is e kettő között vaciláltam. De a Blade III kijelzője, jobb kamerája, szerintem jobb alakja meggyőzött. Elég sok ZTE tulaj van itt a fórumon is, minőségileg szerintem semmi baj nincs vele. Üzemidő nálam 2 nap normál használat mellett(wifi és 3g e-mailezésre plusz telefonálás napi 1-2 óra). Játékról nem tudok nyilatkozni nekem csak Angry Birds van fent az teljesen jól fut. Szerintem a Blade III jobb mint a Tipo.
-
tototos
addikt
Nekem Blade III van és ezt a felbontást tökéletesen kiszolgálja a hardware. Ennyi pénzért nem tud senki mutatni jobbat csak azt mondani hogy miért nem raknak bele ezt meg azt. Ha ennyi lenne a dolog akkor a többi gyártónak miért nincs ütőképes telefonja ebben az árszegmensben?
-
tototos
addikt
Miért kell úgy ítéletet mondani egy telefonról hogy nem is használtátok? Gyenge hardver meg nem vennétek ilyet. Mutasson valaki 30 ezer forint alatt készüléket ami jobb ennél. Vannak jobb készülékek az biztos de más az árkategória. Nekem nagyon bejön a telefon 3 nap használat után semmi bajom nincs vele, nagyon gyorsan fut rajta minden.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest