- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz madagaszkar #299 üzenetére
Szerintem(!) nem ázna be, de gyógyvízbe én nem vinném.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a vízállóság pontosan mit jelent a Mi band 6 esetében?
Strandon, melegvízes - konkrétan gyógyvízes - medencében használhatom beázás nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes gyári, vagy jó minőségű szíjat venni? Sajnos az átfűző hurok elszakadt nekem.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
MadGame
senior tag
Ti milyen videólejátszót használtok?
-
-
DrKapocs
őstag
Nálam egyetlen tevékenységet sem ismert fel automatikusan a Mi band 6 NFC. Van esetleg valami ötlet a megoldására vagy lényegében véve el kell fogadni, hogy ennyire képes a karkötő? Van akinek jól működik az automatikus tevékenység felismerő? (Engedélyek megadva, nem ez a gond.)
-
potyi23
senior tag
halli.Tud valaki a 7 es megjelenésérol ? még nyár elott megjelenik?
-
S110rgyuri
csendes tag
Simán csak letöltöttem, telepítettem és párosítottam.
Előtte érkezett a mifit új verziója, az nagyon nem tetszett, mindig elveszítette a karkötőt. Mivel ilyenkor csak a törlés-újratelepítés segített, pont le volt törölve az alkalmazás, jött a zepp ötlet, és simán működött.
Nem tudom, hogy számít-e, de telepítés után, párosítás előtt a xiaomi fiókommal jelentkeztem be.
Ja és android... -
lord_m
senior tag
válasz CrazySouls #278 üzenetére
Ez nàlunk is előfordul, marha idegesítő!
Lehet, az az egyetlen megoldás, ha jön a jó idő.
-
pcnet
addikt
válasz S110rgyuri #279 üzenetére
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
S110rgyuri
csendes tag
Végre működik zepp-el
-
CrazySouls
tag
Hali!
Lehet azzal bármit kezdeni, hogy ez a drágalátos karkötő önálló életre kel kabát, pulcsi, hosszú ujjú póló alatt?
Hiába van beallitva a lezárt kijelző, ugye hosszan kell nyomni és felhúzni, de csak 10 percig ha megyek valahova ez zenét indít a telefonon, stoperrel szórakozik, nevetséges. -
Ronyn
senior tag
-
Ronyn
senior tag
válasz bollokcs80 #273 üzenetére
Nem tudom milyen MiBand app mappájára gondolsz?
Notify - vel lehet, vagy pedig MiFit-tel töltesz fel az órára egy random számlapot, akkor azt letárolja a telefonon a /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_local/XXXXXX mappába, ott kicseréled a .bin fájlt az általad preferáltra, és újra feltöltöd az órára a MiFit-tel
Elvileg a képet is ki tudod cserélni a mappában, és akkor a MiFitben is az új kép fog megjelenni, én nem szoktam...[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Az amazfitwatchfaces.com-on van fent pár új magyar számlap
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Fulár
senior tag
Embe:A Zepp tud magyarul és kezeli is a Miband 6-ot.
Joker88:Nekem is most jött ugyanez.Nagyon jó kis cucc.Mintha rajta sem lenne.
Bár én már amióta megvan elég alaposan összekarcoltam melóban.Talán érdemesebb lett volna hamarabb szert tenni valami kijelző védőre. :) -
Joker88
őstag
Nemrégiben, szó volt a karkötőre való "védőfóliáról/védőüvegről .
Nemrégiben megérkezett Kínából ( honnan máshonnan? ) egy úgynevezett "Hydrogel Soft Screen Protector ".
Na, ez a kis védőfólia,igaz nem üveg, tökéletes rá,nem kunkorodik fel,nem jön le róla.
Igaz,nem elsőre sikerült,hanem vagy ötödjére úgyhogy érdemes többet rendelni..
Ja,és a link : [Fólia]In loving memory of Garrett Lockhart
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Itt kérdezek, hátha tudtok segíteni.
Van egy régi Mi Band2 eszköz. Van valami friss magyar nyelvű alkalmazás amivel használni lehetne?
A legutolsó még magyar nyelvet tartalmazó Xiaomi Mi Fit alkalmazás a 4.1.0 verzió. Utána kivették belőle a magyar nyelvet. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Elég hülye kérdésem lenne, azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan alkalmazás vagy egyéb módszer, amivel meg tudnám azt csinálni, hogy Android telefonon megnyitom a Powerpoint alkalmazást, wifin kivetítem TV-re az előadást és a Mi Bandről valahogy léptetem előre a diákat?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Fulár
senior tag
Az imént jött a ketyerére egy frissítés.Látszólag nem változott semmi sem.
-
ACE-
addikt
Az az oka, hogy valószínű az óra töltésvezérlője olyan kevés naftát enged már át a végén, hogy a powerbank úgy ítéli hogy nincs energiafelhasználás és kikapcsolja magát. Van ilyen PB és van olyan is ami folyamatosan megy. Nekem pl. az egyik powerbank nem is akar működni USB-s fényfüzérrel mert olyan keveset eszik hogy egy idő után mindig kikapcsolja magát. Egy másik viszont gond nélkül megy.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy egy xiaomi 10000mah -es külső akksi 93%-ig tölti csak a Mi band 6-ot? Úgy érzékeli, mintha teljesen fel lenne töltve.
Hálózati töltővel tudom csak maximumra tölteni.
Másnál előfordul ilyen?
-
MadGame
senior tag
Valaki keres/talált rá védőfóliát?
-
realist
őstag
Pár napja elkezdte Viber hívás közben kiírni az alábbit: "A hívás folyamatban " számolja a ívás időt és közben 4 másodpercenként rezeg. Sehogy nem lehet kilépni belőle. Botrányosan idegesítő.
Van akinek sikerült megoldani ezt a problémát vagy várni kell egy frissítésig? -
csababarca
őstag
-
pcnet
addikt
Ja, meg hétfőn összefutottam doki ismerősömmel (pszihiáter). Rákérdeztem, hogy a teljes alvásidőnek hány százaléka a mélyalvás? Azt válaszolta, legalább 50-60%-a. Ennyit a band által mért 4-7%okról. Legalábbis nálam.
-
pcnet
addikt
Talán egy hete panaszkodtam, hogy a stressz szintem mindig magas. Tegnap összevesztem a főnökömmel, majd kiszakadt a mellkasom úgy kalapált a szívem meg szét akart robbanni a fejem, erre mért egy 4es szressz szintet a band. (???) Mióta megvan 88-97 közötti értékeket mért bármilyen szituban.
-
Joker88
őstag
a héten frissült a Miband app..
szép lett.
DE!
Azóta, a karkötő 10-20 percenként rezeg és azt írja ki hogy " Band is connected " ..
És ez a jelenség rohadtul zavaró,mert azt érzem a rezgés által,mintha valami üzenet/értesítés jött volna..
Mi a megoldás? vagy valaki találkozott már ilyen hibával?In loving memory of Garrett Lockhart
-
MadGame
senior tag
Az igen! Nálam is van Google Fit is, de azt ritkán nézem. Bár a MiFit és a Notify néha más adatokat mutat... Sztem a magyar alkalmazással nem stimmel valami.
Más: Létezik rá üvegfólia? Sehol sem találok... Vagyis Alzán találtam, de gagyi műanyag volt és nem illeszkedett rá
-
mpo
veterán
A MI Fit megújult, be van állítva az egész napos stresszfigyelés, de az appban most nem találom a mérési eredményt.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Több mint 6 hónapja van meg a band 6 és most először tapasztaltam szinkronizálási gondokat. Tegnap a zenelejátszó nem akarta beolvasni a spotify-ról hallgatott zenét, csak a restart segített. Ma meg nem akarja leszinkronizálni az alvásadatokat. Furi mert a band-en ott van az infó, de a Mifit nem akarja behúzni sem az alvást sem a pulzust.
Van tippetek, hogy lehetne rábírni az adatok beolvasására?
Gondolom, ha csinálok egy restartot akkor a band-ből törlődnek az infól, amik nincsenek szinkronizálva.IDDQD IDKFA
-
Danielo
csendes tag
Sziasztok, Jelentem sajátkezűleg tesztelve; a Curve kártyával kiválóan működik a fizetés, több helyen is próbáltam. Sajnos a Revo kártyát nem tudtam integrálni.
Viszont szombat óta a Mi Wear alkalmazás nem tud szinkronizálni. Volt factory reset, új felhasználó regisztrálás, app törlés és újra telepítés, teljes reboot, de semmi nem használt.
Más is tapasztalt már ilyet?
Esetleg valami varázsige? -
Fulár
senior tag
Sziasztok!Lenne néhâny kérdésem!
Hasznâl valaki a kütyüre védőüveget?Nem lesz tőle túl vastag és órmótlan?Melóban már odabasztam valaminek úgy,hogy észre sem vettem és már van is rajta egy jól látható hajszâlkarc pedig még csak 1 hónapos.
Ha fölrakom a Mi fit régi még magyar nyelvet tartalmazó verziójât az jâr valamiféle hátránnyal?Gondolok itt arra,hogy még nincs benne valamilyen funkció ami a mostaniban már igen stb.Illetve annak sem ôrülnék ha egy hónapi edzés adataim mennének a levesbe.
Én folyamatos 3 műszakban dolgozom.Ha éjszakâs vagyok akkor értelemszerűen nappal alszom.Viszont nappal nincs alvâselemzés.Csak éjszaka.Ez ellen lehetne tenni valamit?
Köszönöm szépen az esetleges válaszokat![ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
ios-ra jött app frissítés.
lásd csodát, bekerült a gmail app, és mostmár kapom az emailekről is az értesítést
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
MadGame
senior tag
Úgy néz ki a gyárizás és újracsatlakoztatás, párosítás egyelőre megint megoldotta, de szomorú, ha ezt havonta el kell játszani...
-
fclub
tag
Sziasztok!
A Mi Fit alkalmazással használom a karkötőt. Meg tudja mondani valaki, hogy ki lehet-e kapcsolni az időjárás értesítéseit és ha igen, akkor hol találom a menüben?
Köszi! -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van, hogy nektek sem akarja mindig szinkronizálni a legfrissebb adatokat sem a Mi Fit, sem pedig Notify for Band? Vagy épp hiányosan jeleníti meg ? Pl. hiányzik az alvás adat, pedig mindent figyel... Az alkalmazások törlése, újratalepítése kb. egy hétre oldja meg a problémát.
Másnál is bugos vagy csak nálam? -
Ronyn
senior tag
Igen, de az MKB - nál is digitalizálni kell a fizikai kártyát hogy fizetni lehessen vele
Vagyis hozzá adni a mobilfizetéshez, így tudsz NFC telefonnal vagy egyéb NFC kütyüvel fizetni
Bár mondjuk lehet hogy az a Revo miatt másképp van, és az nem engedi hogy ilyen célra használd, mert azért adta a virtuális kártyát[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Danielo
csendes tag
Elakadtam...és nem értem miért. A Curve alá simán felment az MKB kártya és a Revolut virtuális kártyája, viszont a fizikai Revo kártyát nem tudom hozzáadni. A próbaterhelés sikeresen lefut, de az app azt írja, hogy próbáljam meg később, vagy support.
Nem akarok teljesen lámának látszani...Valaki találkozott már ilyennel?
Köszi -
pcnet
addikt
Ti milyen stressz értékeket mértek? Nektek is ilyen magas értékek vannak mindig? Vagy tényleg az én bandem hibás? 1.5 hónapja van meg és 88-97 közöttieket mér. Próbáltam ébredés után, relaxáció után, munkában, különböző napszakban, de mindig magasnak ítéli a stressz szintemet.
-
Danielo
csendes tag
Sziasztok, Itthon fizetett már valaki Mi Band 6 NFC-Revolut kombóval esetleg? Szlovákiában már megy, sőt a Visa is működik...
BUÉK -
dse
tag
ismerősöm csütörtökön kora este talált a Délinél egy Mi Band 6-ot
aki magáénak érzi, valamint be tudja mutatni a készüléken szereplő sorszámot dobozon/számlán, vagy telefonja régről való ismeretség jelét mutatja, viheti (az akksija alacsonyan van, töltőt hozzon)remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
Bandit21
addikt
Üdv, szerintetek egy kijelző csere mennyi lehet? Gyanítom inkább megéri egy újat venni. Kislányom kapta karácsonyra, de oda csapta valahol és a bal alsó széle le csempült.
Egy kis fekete kávás fólia talán el takarná, de érdekelne, lehet-e ezen kijelzőt cserélni?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
pcnet
addikt
Haverom 12e ft-ért vette az övét. Én azt mondtam, max 8e ft-ot ér meg nekem. Postával 9e-ért vettem, de most már azt mondom max 3-4e ft-ot ér. Erősen túlárazott. A Smart Band 6 is tudja ugyan ezt a pontatlanságot 5-6e ft-ért. Egy kollégám karácsonyra kapott 5e ft-os okosórát és az még vérnyomást is mér. Ha lenne értelmes alternatíva, azonnal adnám el a Mi Band 6-omat. Ugyan arra használom mint a filléreket érő 3asomat. Hülye voltam, hogy 9e ft-ot adtam érte.
-
mephi666
nagyúr
nem tudom, nekem mélyalvás 1:00-1:20 közt mozog folyamatosan, egy kivételes nap volt, amikor lement 27 percre... de csak bő 1 hete méregetem, kíváncsi leszek majd 1 hónap múlva az átlagra, amikor már visszaálltam hétköznapokon a fix 5:15-ös kelésre
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pcnet
addikt
Nem tudom Ti, hogy csináljátok, de nekem megint csak 5% mélyalvásom volt. Éjszakai ébrenlétet nem mért, cserébe az esti filmezést megint mélyalvásnak mérte. Tényleg egy vicc ez a band! Ha találnék értelmes alternatívát 40 ezerig, azonnal cserélném!
Ez pedig a filmnézés:
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
szert tettem én is egy ilyen band 6-ra ünnepek alatt... nekem ez az alvásellenőrző a legérdekesebb benne ...meg általában lerakom rezgőn valahol a telefont a lakásban/zsebben és nem veszem észre a hívást, ezen pedig villog azonnal és némíthatom 1 gyors mozdulattal akár vezetés közben is ...hasznos jószág, de minden figyelőt bekapcsolva rajta tényleg 4-5 nap alatt leeszi az akkut (asszony band4-e bírja vagy 2 hétig)
érdekes, mert alapjáraton 40% körülre pontozgatja az 5-6 órás alvásaim, a szilveszterit 17%-ra... volt azért eddig 2 kiemelkedőbb
nap közben elfogyasztott kb 2 deci vodka meg 10-12 doboz sör után: (az az ébrenlét is valós, mert tényleg kimentem csövelni az éjszaka közepén)
tegnap este meg nem voltam jól, erőm elfogyott, fejem szét akart szakadni és 2 fájdalomcsillapító után filmnézés közben elnyomott az álom:
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pcnet
addikt
válasz Trooper82 #197 üzenetére
Nálam dettó ez volt alvás monitorozás terén. Mászkáltam a lakásban és szerinte közben mélyalvásban voltam. A mélyalvást is nagyon referencia érték alá lövi be. Stressz szintem szerinte folyamatosan 88-91 közötti. Véroxigén szint mérő nálam szerintem nagyjából rendben van, asztmás vagyok, ha fulladok, szédülök, általában alacsonyabb értéket mér (80-83%). Pulzusszámot mi band 3-mal hasonlítottam össze, azzal takkra pontosan ugyan annyit mér. A mi band 3-at pedig egy Omron vérnyomásmérővel, ott 3-5 bpm volt a difi az Omron és a band közt.
Huawei Band 6-tal én is szemezgettem mint lehetséges utód, de nekem hiányzik a tap to wake és annyira nem is jön be a dizájn. Plusz a menüje sem. Végül úgy döntöttem egy Mi Band 4 akciós áráért (7800 ft Alza) inkább megtartom. 9e ft-ért sikerült vennem 9 hó garral, MStore vásárlás volt eredetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Napelem
- További aktív témák...
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Carlinkit 3.0 (U2W Plus) Wireless CarPlay adapter autóba
- Squid Game Guard Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger autós tartó vezeték nélküli töltő
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel