Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze értelek, és nincs is bajom senkivel aki paranoiás, semmi negatívat nem gondolok róluk. Én csak annyit írtam, hogy engem nem érdekel. Olyan ez mint egy nagy közvélemény kutatás. Persze nem, mert többet tudnak ezek mint holmi szokások statisztikája. Az a része azért nem érdekel engem, mert úgy gondolom mindenkinek megvan a szabad akarata. Aki könnyen irányítható azt könnyű manipulálni. Nincs semmi titkolnivalóm, vagy beteg szokásom amiért félnem kellene. Egyszerűen mikor regisztrálok olyan oldalakra mint a Facebook vagy a Google szolgáltatások, mérlegelek, hogy vajon megtudhatnak e rólam olyat amit nem szeretnék. Úgy gondolom, hogy nem. Viszont Stauffenberg-nek igaza lehet, és ez a tudatlanságomból adódik. Mert lehet van olyan amiről nem tudok, és zavarna. De eddig semmilyen kárt nem szenvedtem el ilyen dolgok következményeképp. Szóval hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én hétről hétre veszem észre minden hasonló hírnél (NSA,Kinect kamera, Google, Facebook), hogy rengetegen ilyen paranoiásak. Annyiban egyetértek, hogy figyelnek, és ennek a Fb-is, egy eszköze, viszont annyira
lesz@rom. Most komolyan mit tudhatnak meg rólam amit nem akarok? Maximum ilyen célzott hírdetések miatt lehetnék ideges. Azokat meg úgy is blokkolom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én úgy gondoltam, hogy ez a facebook lufi mára már el kezd ereszteni, ha ki nem is pukkan. De úgy néz ki nem gondoltam jól. Bár több ellemzést is olvastam, amik szintén azt írták, hogy egyszer csak jön majd egy új ami divat lesz. Nem vagyok nagy összeesküvés gyáros, de úgy gondolom azért az Amerikai hírszerzésnek is érdeke, hogy sokáig virágozzon a Fb. Lehet még a kormán pénzeli a háttérből. Na de nem az Orbánék
-
.LnB
titán
válasz VaniliásRönk #25 üzenetére
nézd, szerintem ebben a nagy lehallgatósdi időkben pont ez a cél, hogy ne tudjál kiigazódni rajtuk. Lehetne egy egységes nagy. Csak ne a Fb legyen az
-
.LnB
titán
Én konkrétan azt sem tudom mi ez. Viszont a FB-ból kicsit sok már, előtérbe kerülhetne itthon is jobban a Twitter, az nekem jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...