Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Úgy kicsit több mint egy hónapja cseréltem az aksit az LG v20-amban ... abban mondjuk egyszerű volt
Egy pár éve valami hasonló hírnél szóvá tettem itt (talán IT cafe-s cikknél) ezt a "szüntelen növekedés gondját" (és mennyire őrültség).. De végül én lettem az akit lehurrogtak páran, hogy "nem értem a gazdaságot" (vagy valami hasonló.. nem emlékszem pontosan már).
Mindenesetre kéne valami fenntarthatóbb gazdasági modell (mert beledöglünk majd a sok szemétbe). Alternatívának, sokkal hatékonyabb újrahasznosítási rendszer kellene (és nem csak elégetni vagy tengerbe dobni a régi dogokat vagy hulladékot).The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Nimrod
addikt
Ha jól emlékszem még első generációs Pentium korszak meg előtte volt divat az egyszer használatos BIOS, aminek ha a firmware frissítése nem sikerült, akkor kuka, illetve lehetett forrasztgatni bele másikat. Majd bejöttek a flashes BIOS-ok. Utána már átálltam laptopra, mert olcsóbb a fogyasztás szempontjából.
-
t72killer
titán
lekopogom, az s7edge-em negyedik évét kezdő akksija még használható, de extrém kíméltem. Csak a szappanos hal kivitelt szívtam be: sikerült keresztberepesztenem a kijelzőt (40centiről fa padlóra...). ja nagyon "érdekes": a gps pár "frissítés" óta késik, chrome akadozik...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
+1! nem lehetséges, hogy a már a szomszéd macskájának köszvényéért is okozott vírus helyett lassan az emberek esze kezd el megjönni? Hogy egyre többen jönnek rá, h nem muszáj évente-2évente közel ezer €-s tételt kidobni az ablakon egy marék e-hulladékért, amin végülis semmivel se csinálnak többet, mint a 10évvel ezelőtti telókon?
nagyon érlelődne már egy környezetvédelmi pofon a teló és webtartalom-biznisznek...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest