- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Nálam is 3.1.3 van, nincs reklám, és full jól megy.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
TomMusic
őstag
Ezt kipróbáltam én is. .. bevált!
Hatalmas megoldás, köszi!
Bár én már máshogy megoldottam a reklám kilövést, de annyira tetszik, hogy megcsináltam, meg legalább egyel (ill. kettővel, mer' a szemétje 2x van a memóriában) kevesebb folyamat fut...Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Narxis
nagyúr
Én meg sokkal többet foglalkozok vele és engem meg zavarnak és nem akarok foglalkozni a letiltásukkal. Na? Elfogadod? Jelenleg a Tixati pont annyit tud amennyit kell számomra 0 reklámmal, ritka de komoly frissítésekkel és mindenféle vírus,adware,toolbar nélkül. Arról se feledkezzünk meg amikor a uTorrent fejlesztői pakolták bele a bitcoin bányász programot ami default települt és működött!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
SzaboZE
addikt
Kit érdekelnek a reklámok? Egy gagyi gépen fut, automatikusan betölti egy könyvtárból a torrenteket (ahova teszem a letöltendőket) és automatikusan törli is őket onnan, a file-okat átdobálja egy könyvtárba ha kész van. A felülettel havonta egyszer találkozom, amikor kiszedem a torrenteket a letöltési sorból. Nekem tehát annyi a dolgom, hogy a torrent file-okat bedobálom egy könyvtárba, amiből ő folyamatosan szippantja be őket.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Sanki
addikt
Akkor jól értem, hogy azok vannak veszélyben, akik most telepítik (nem hivatalos oldalról)?
Vagy azok is, akik már régen fel rakták?
Nálam 3.1.3 van. -
SzaboZE
addikt
Azt nem igazán promózzák, hogy a kliens automatikus update-je során lejövő csomag is érintett-e vagy csak az egyes oldalakról letöltött verzió? Mellesleg nem is értem, hogy miért tölti le bárki máshonnan, mint a fejlesztő oldaláról?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
caprine
senior tag
Így van a uttorentie.exe a reklámfelelős elem, ha kilövöd a taskból, a reklám is eltűnik, ha törlöd akkor az még jobb, de újból leszedi. Ezért én fogtam egy txt állományt, átneveztem uttorentie.exe névre és írásvédetté tettem, el nem tud indulni, és mivel ott van fizikailag (a hülye nem ellenőrzi se a fájl méreté se a dátumát
) így nem is akarja letölteni
Ettől független lehet felrakom a 2.2.1-et, vagy a qbit-et.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
TomMusic
őstag
Nem tudom most kinek a lelkébe taposok bele, de aki az utorrentet random warez oldalról szedi, az ne csodálkozzon, ha meg van spékelve vírussal...
Vagy legalábbis gondolom nem a hivatalos oldalról töltött verzió a vírusos...
Nekem 3.4.5 verzió van, kigyomlálva a reklámoktól, és semmi baj nincs vele.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Dr. Akula #86 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy WD MyCloud-on fut, én meg távolról a Win-es remote GUI-n keresztül irányítom. Van egy megosztott mappa és oda csak bedobom a torrentet ő meg automatikusan indítja is... Eddig még nem találkoztam benne olyannal amit nem tudott volna az utorrenthez képest... A webes felülethez vannak skin-ek...de azt kevésbé erőltettem. Nálad melyik része volt fapad?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
skathy
csendes tag
Ahogy előttem is írták: [uTorrent 2.2.1 Build 25302]
(a frissen letöltött egyezik a 2013-ban lementettel) -
Dr. Akula
félisten
Az ilyen hekkereket egyenesen a Gulágra küldeném, 50 év kényszermunkára.
-
tixem
addikt
Azt mondja meg nekem akkor valaki, hogy a 2.2.1-et honnan a túróból lehet leszedni, hogy ne legyen benne meglepiez talán?
2011-es feltöltés, biztos jó leszátirányít a friss verzióra. Hagyjuk.Felraktam ezt a deluge-ot, hát elég gatya. Legalábbis nekem nagyon nem gyerebe. Ncore-os torrent el sem indul vele ráadásul. uTorrent default beállításokkal azonnal vitt mindent. Nem szeretném lecserélni.
Mellesleg a bittorrent kliens telepítője is figyelmeztet erre, merthogy azt is letöltöttem, de el se indítottam amikor megláttam. Valószínűleg azt is megtalálták akkor.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Ghard
őstag
Nem értem, ez miért a uTorrent hibája egyesek szerint.
Nehéz a hivatalos oldalra felmászni és onnan letölteni? Ilyenkor legrosszabb esetben is csak bányászni fog -
MrSealRD
veterán
Még jó, hogy az első gyanús jelre megálltam a frissítésével... évekkel ezelőtt 2.x-nél... Nemrég pedig transmisison-re váltottam át...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Narxis
nagyúr
Tele van reklámmal, eljátssza a userek bizalmát a rejtett bitcoin bányászó programmal, vírusos, hetente frissítik de minek? Nagyjából ilyenek. Nyilván aki nem használja komolyabban annak pl. mindegy, hogy mennyi reklámot tol az arcába, de engem pl. az is irritál amikor felesleges dolgokat kezdenek belepakolni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Memora
senior tag
Én 10 éves PC-s pályafutásom alatt kb: 2 alkalommal szedtem be olyan vírust, ami komoly gondot okozott, az egyik a windows-t zárolta (az FBI neve alatt persze, és a bankszámlaszámomra hajtott
), de trojan remover eltakarította végül, a másik a böngésző(k) kereső és kezdőoldalait írta át, ezt nehezebb volt visszacsinálni.
Az uTorrent-et nem frissítem (NEM 2-es verziót használok, mert nekem ugyanolyan vacak volt, mint a 3-asok), de keresem az utódját...Deluge okozta eddig a legkevesebb csalódást a kliensek közül, de nekem ezzel is voltak olyan problémák, amelyek miatt nem tudta teljes mértékben helyettesíteni az uTorrent-et...
[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
randras
veterán
amelynek a nevében a következő kifejezések bármelyike megtalálható: ad-aware, antivirus, avg, avira, bitdefender, bullguard, comodo, debugger, dr.web, eset, f-secure, internet security, kaspersky, mcafee, norton, registry editor, sophos, system restore, task manager, trend micro, vipre.
Na mi nincs a listában?
-
BonFire
veterán
„Ha akarjátok cseréljétek, de attól nem lesz rossz hogy valaki felteszi valahová egy vírusos telepítővel.”
Nem ettől lett rossz, de mondhatni, ez volt az utolsó csepp a pohárban!
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
törölt tag
Olvasd végig a topicot akkor.
Annyi torrent kliens van, hogy az utorrent hülyeségei egyenként se tolerálhatóak. Pl a reklám bőven elég a váltásra, hiába lehet 2 perc alatt kikapcsolni. Minek van benne egyáltalán? Kell a zsé? Keressenek alternatív módszert rá.
qBittorrentben nincs, ha lesz, azt is lecserélem. A fejlesztők hozzáállása számít nekem. Ha ge*iznek, letörlöm a progit, ennyi.Az ilyet h bitcoin farmer, meg keményen büntetném, akár letöltendővel is. Legközelebb meg kioperálják a vesémet, vagy mi?
-
törölt tag
Volt sok rossz kliens. Olyan is volt, amit azért tiltottak oldalakról, mert hibás adatot küldött a tracker felé. De voltak rosszul megirtak is, amik crasheltek, vagy eldobálta a peereket, biztonsági rés volt bennük, stb. Régi klienseket is pont ezért nem ajánlott használni, ki tudja, milyen biztonsági rések lehetnek benne, amiket csak a későbbi verziókban javitottak.
-
konikan
aktív tag
Anno bányászat most pedig ez. Deluge-t használtam mostanában, de cseréltem Bitcomet-re, és azt kell mondjam, hogy sokkal jobb mint az utorrent.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
törölt tag
A 2.2.1-nek semmi baja, a mai napig az egyik legjobb kliens. A gond az, hogy az elmúlt pár évben egyre fosabb a utorrent, és ezt egy brand sem engedheti meg magának, az emberek ott fogják hagyni. Az a pár kocka meg, akik tisztában van a dolgokkal, használja a 2.2.1-et. Egészen addig, amíg nem jön egy új protokoll, amit már nem tud kezelni, és muszáj lesz lecserélni. (A magnet linket még ismeri szerencsére)
-
-
kmisi99
addikt
Fura én soha életemben nem láttam még reklámot utorrentben pedig 3+ verzióm van. Viszont volt, hogy felrakott valami uttorentie.exe nevű Webhelper nevű dolgot ami falta a procit és nem érettem miért süvít a ventilátor. Gondolom az volt a miner program.
-
XtremLor
őstag
A bitcoin soft se volt gyenge, de ez is utos!
7.7.3 Bittorrent ragadtam le, ez meg stabil volt, es sallang mentes!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
-=MrLF=-
senior tag
Ha akarjátok cseréljétek, de attól nem lesz rossz hogy valaki felteszi valahová egy vírusos telepítővel.
Ha jövőhéten felkerül qBittorrent valahová hasonló módszerrel, akkor megint lecserélitek másra.
No offense, csak nem értem, mi a baja 2.2.1. utorrent verziónak.[ Szerkesztve ]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
saelin
veterán
válasz
zoltszalay #55 üzenetére
Ha ez megtörténne, akkor jön egy másik torrent kliens. Nem nagy veszteség, csak ui és név. Ellenben ha jönne egy másfajta p2p megoldás és azt csak az ilyen adware vackok tudnák kezelni... na az egy szomorú világ lenne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BonFire
veterán
Meggyőztetek: én is átváltottam a qBittorrentre. Most pakolászom át a futó torrenteket, aztán búcsút mondok ennek a bughalmaz μTorrentnek. Évekig szép volt, jó volt, de kamaszkorára kissé szeszélyes (és életveszélyes) lett.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
zoltszalay
tag
Én is évek óta qbittorrentre váltottam ... csak nehogy az legyen hogy felfut ez a qbittorrent, és utána azt is elkezdjék teleszemetelni a fejlesztők (ha van eszük, akkor csak egy darab szöveges reklámot tesznek bele, és meg is állnak ott) szerintem az utorrentnek vége (a hivatalos oldalról szedett utorrent is gáz adware, litecoinbányász progi)
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Inkább úgy helyes, hogy torrent kliens jelent meg a vírusban.
uTorrent? Egy vicc már évek óta.
-
BiP
nagyúr
2.2.1. évek óta, nincs korpa, csak gyönyörű haj.
Amúgy meg programot mindig a készítő oldaláról kell szedni, nem holmi letöltőoldalakról, és akkor no para.
-
[Prolixus]
addikt
2.2.1. van a gépeimen, de akkor biztos ami biztos, mennek a kukába, welcome qBittorrent.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
GardaY
tag
+1 a qBittorrentre
uTorrentnél mióta bepróbálkoztak a bitcoin bányászással lecseréltem.Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #44 üzenetére
én is a 2.2.1 verziót hurcolom évek óta, még csak nem is installálom, egyszerűen csak átmásolom ha új konfigom van. szerintem ez a létező legszuperebb torrent kliens.
-
vigyori78
őstag
+1 utorrent 2.2.1 build 25302
-
Spancho
senior tag
Én is áttértem már jó ideje a qbit-re.
Az utorrent az utóbbi időkben már annyira pofátlan volt ,hogy letöröltem inkább.
Mobilon néha használom.
Ami miatt végleg töröltem az az volt ,hogy benyomott valami reklámot a program közepére ,amit ki se lehetett nyomni ,nem tudtam kezelni a torrenteket (no persze csak legálisak)
Amilyen fasza kis egyszerű program volt régen ,annyira gagyi lett a vége fele.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Sanchez638
addikt
2.2.1 van itt is, nem váltok sokáig.. Már vagy 10 rendszeren átment és még nincs baja.
Számom az adatlapomon.
-
balika8.8
csendes tag
Ha jól értem akkor a vírus a windows-al indul és újra betölti magát? Tehát csak akkor titkosít amikor beindul a rendszer? Ebben az esetben mondjuk egy linux live distroval nem menthetőek a -windows alatt titkosított- fájlok egy külső tárolóra, windows újratelepít és probléma megoldva? Kicsit extrém megoldás, de működőképes, vagy ha egyszer titkosít akkor az úgy is marad?
-
mildwood
tag
Szintén a qBittorrent-et ajánlom. Szerintem egyszerűbb és tisztább kliens nincs most annál.
P
-
törölt tag
Microtorrentet letöröl, qBittorrentet telepít. Problem solved.
Felőlem lehet Transmission, Tixati, Deluge, tököm tudja is, csak ne ez a szar.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Én is arra váltottam amikor teletömték reklámokkal (persze ki lehet gyomlálni a beállításai alatt, de nem volt kedvem szenvedni vele), meg jött ugye régebben a bitcoin bányász cucc ami települt vele. Még azelőtt váltottam. Tele van szeméttel az egész program, egyre unszimpatikusabb. Pedig régen jó volt, de legalább ugyanolyan tökéletesen teszi a dolgát a qBittorrent.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Na ez tök jó,akkor csak óvatosan.
-
leviske
veterán
"A G Data korábbi felmérésének adatai szerint Magyarországon 2 millió internetező torrentezik,"
Magyarán majdnem az összes?
-
=WiNTeR=
senior tag
Akinek baja van a reklámokkal µTorrent alatt, tudom javasolni: [link]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
saelin
veterán
"Vagy telepites kozbe figyeljenek oda hogy ne csak nextet meg oket nyomjanak mint a tatar hanem olvassak is el mire nyomnak oke hogy ne telepuljon valami extra szar ami majd megvaltoztataja a bongeszokbe a beallitasokat meg kuldi a pop-up reklamokat a pofankba"
Ezt nem győzöm hangsúlyozni a körülöttem lévőknek... Ne csak next-next-next nyomkodás legyen, hanem nézzék meg mit is telepítenek fel. A mai napig előfordul, hogy azért hívnak át mert valami toolbar, chrome és meg mittom én milyen 3rd party programok másznak fel más telepítőkkel.
A cikkhez:
Elképzelni sem tudom, hogy ki használhat reklámokkal teli utorrentet, amikor bőven van alternatíva helyette, és itt nincs olyan, hogy egyik jobb, mint a másik, mert maximum az ui különbözik és egy-két - jelentéktelen - funkció.
Személy szerint én a qbittorrentet használom már egy jó ideje. Linuxon meg deluge, egyértelműen."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-=MrLF=-
senior tag
+1
én is ezt a 2.2.1 verziót használom tökéletes semmi gondja, itt értek a csúcsra.
(ez olyan mint a winamp 2.97, utána az is szar lett)protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
1tom
aktív tag
Én még most is 1.8.5-ös verziót használok, nem is cserélném le újabbra mert ez is jól működik.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
Keem1
veterán
Ahogy a többiek is írták, a 2.2.1-es verziót tettem én is vissza, letiltva a frissítéseket, hiszen a trójai nélkül is egy katasztrófa a uTorrent 3.x-es verziója. Persze, tudom én hogy nem szeretetszolgálat, de régen pont azzal tűnt ki a többi közül, hogy teljesen ingyenes, kisméretű, gyors és erőforrásigénytelen. Most meg mindenben az ellenkezője. Elqrvultak, na... De ennyire?
Megnézem majd a sokak által említett QBittorent klienst is.
-
törölt tag
Ott a qBittorrent, Tixati. Minek adwaret telepiteni a gépre...
-
Nem nagyon értem ezt a nagy uTorrent lázat amúgy sem, van néhány jobb alternatíva opensource is.
qTorrent igen régóta tele van szeméttel, nagyon jó szívvel sem ajánlható, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, ahogy írták fentebb, régi verziót kell használnia. -
Ez egy titkosító / zsaroló program, ha letitkosította a fájljaidat, akkor onnan kezdve kiirthatod, a fő probléma az, hogy a fájljaidhoz nem fogsz hozzáférni. Mondjuk ahogy a cikkben is van, feltehetően valami egyszerű kódolást használ, így feltörhető.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
BenyaHD
csendes tag
Amúgy csökkentett módban nem lehet kiirtani?
-
zeorsdfd
senior tag
Gyorsan átnéztem néhány klienst, mostantól qbittorrent lesz.
-
Romvr
őstag
Én azóta nem használom hogy a kliens ablaknak a 70%-ában reklámok mennek.
Deluge vagy Transmission, esetleg qBittorrent.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Dhampir
félisten
uTorrent okozta korábbi problémák miatt Windowson qBittorrentre váltottam, Linux alatt pedig az alapértelmezetten hozzáadott torrentklienst vetem be szükség esetén, amely többnyire a Transmission.
[ Szerkesztve ]
-
sajnos nagyon megszoktam ezt az utorrentet. pedig egyre jobban utálom.
honnan kell 2.x verziót szedni, hogy ne legyen benne szemét?
Peace is a lie, there is only passion...
-
t72killer
titán
Amúgy beleírhatták volna G-Data-ék a blogbejegyzésbe, hogy melyik letöltőoldalak érintettek. Én sem használom mindíg kizárólagosan a gyártó oldalát, pl a filehippo-t szoktam használni. Ezenkívül van, hogy maga a gyártó irányít át pl CNET és egyéb szerverekre. Kérdés, hogy ilyen legit helyekre is került a fertőzött verzióból (esetleg maga a főoldal az eredeti forrás??)
Az, hogy egy letorrentezett szoftverben kakukktojás legyen, nem meglepő, bár általában a kulcsgenerátorokat szokták preparálni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Amacs
aktív tag
Idáig nálam nem volt gond vele, a reklámokat pedig első dolgom letiltani telepítés után.
Ha jól értem, akkor frissítéssel nem töltődik le ilyesmi. -
zoo8800
veterán
Index:
a fertőzés nem minden µTorrent verziót érint. A Manamecrypttel összecsomagolt változatot különböző letöltési oldalakon és torrenthálózatokon keresztül terjesztik a bűnözőkrip and tear, until it is done
-
draco31
veterán
Nálam ez volt az utolsó szög a koporsójában.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
xmaas
őstag
Szoval kitudja milyen helyrol leszedett utorrent melle pakolnak egyebb ajandekcsomagot is , hat aki hulye es kitudja honnen szedd le dolgokat es telepiti is oket az meg is erdemli szerintem ,de ez barmelyik programra igaz mivel mindegyik melle lehet pakolni virust /trojait hogyha nem hivatalos elenorzott helyrol szedjuk le benne van a pakliban..
Meg az se segit a helyzeten hogy ennyire figyelmetlenek az emberek hogy siman telepitenek akarmit anelkul hogy utananezenek a dolgoknak he nezd mar enek a telepito szir szarnak furcsa kicsit a neve had ne inditsam el
Vagy telepites kozbe figyeljenek oda hogy ne csak nextet meg oket nyomjanak mint a tatar hanem olvassak is el mire nyomnak oke hogy ne telepuljon valami extra szar ami majd megvaltoztataja a bongeszokbe a beallitasokat meg kuldi a pop-up reklamokat a pofankba
-
kikikirly
senior tag
Átváltottam U Torrentről Bit Torrentre,mikor kiderült hogy CPU minert tettek bele a fejlesztők,akkor még csak nem is vírusról volt szó .Teljesen jó,kezelőfelületük is azonos,semmilyen különbséget nem tapasztalok a kéretlen szoftverek hiányán kívül.
-
martonx
veterán
Ezért kell NAS-al torrentezni, és akkor nincs ilyen gond (hacsak a gyártó által kiküldött transmission frissítés nem vírusos, de ennyire ne legyünk paranoiásak).
Én kérek elnézést!
-
anulu
félisten
dettó. köszöni, amire kell, arra tökéletes. nem tudok belőle stream-elni. és? cserébe nincs tele reklámmal.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
hemaka
nagyúr
Ep eszu ember 2.x verziot hasznal egyebkent is. Az nincs tele minden felesleges szarral.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
zoo8800
veterán
Kis kiegészítés kellene, hogy melyik verzió, és honnan származó telepítő tartalmazza ezt a kis meglepit?
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont az uTorrentben felszaporodó PUP-ok miatt váltottam másik kliensre. Pedig régen jó volt...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ic3man
tag
Igen, uTorrent lassan a pocsék kategóriába sorolódik... Iszonyat memory leak-es, de ez...
Én 2.2.1-et használok, amit NEM vagyok hajlandó frissíteni, az jól működik.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
bozont
veterán
Ezért szedek mindent a hivatalos oldaláról, talán ott a legkisebb az esélye egy ilyennek, bár nem lehetetlen persze. Mondjuk a uTorrentet amúgy is dobtam már egy ideje, jelenleg Deluge fut inkább.
-
t72killer
titán
Már csak az a kérdés, hogy melyik letöltési oldalakon érintett verziókban van ez a kis ajándékcsomag? A uTorrent lassan pályázhat a leggázabb torrentkliens címre: zéró fejlesztés mellett telenyomták reklámokkal, próbálkoztak (a hivatalos verzióban!) bányász-trójaival, stb. Nem lepődnék meg, hogy ebben a "sózásban" is benne lenne a fejlesztők keze.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
Ez komoly? Már mindenben benne van?
"Érdekesség, hogy egy kódolási hiba miatt a torrentkliens az eredeti neve (uTorrent.exe) helyett „uTorrent.exeuTorrent.exe” néven kerül lementésre a gépen"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Zsarolóvírust rejtenek a népszerű µTorrent kliens egyes verziói. A Manamecrypt nem csupán a fájlokat titkosítja, de egyéb huncutságokra is képes.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Macska topik
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok