Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
julius666 #24 üzenetére
"Nem értem ez mit akar jelenteni, én arra értettem hogy a többiek azt hiszik, hogy az O3D-ről beszéltél. De lehet hogy tényleg arra gondoltál, és én tévedek."
Ja, jól van, most esett le.
A a VP8-ra gondoltam, azt hittem egyértelmű lesz a seekbar alatt látható nagy HTML5 WEBM felirat.
"Azt az "élvezhetik"-et én idézőjelbe raktam volna. Ha az élvezet, hogy fűt a GPU bármi észlelhető eredmény nélkül, akkor persze élvezik a userek."
Tipikus Adobe stílusú megoldás.
Már csak azt nem értem, hogy eddig mit jelképezett az a kis checkbox, ami már elég régóta ott van "Hardware acceleration" néven, mikor hivatalosan csak 10.1-től van ilyen?
A másik, nem tudom mi ez a nagy hype a hardvergyorsítás körül, de nálam sorozatban nem hozza a várt eredményeket. Az IE9-nél még úgy gondoltam, hogy biztos a kártyám miatt, ami nem támogatj a DX10-et, de most a Safari 5-tel is ez a helyzet. Oldalbetöltéskor ugyanúgy terheli a procit, ha nem jobban mint a többi böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
it Azt, hogy a kritikus sebezhetőséget mikor foltozza be, egyelőre nem árulta el a szoftvercég.
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest