- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
davz
csendes tag
regen vart uzenetet kaptam ma.
Siekrult megusztatnom nyaron az eddigi kedvenc telefonom, egy Essential PH-1-et. Kivancsi vagyok, mennyire kozeliti meg a 4a azt az elmenyt. Pl a titanium-keramia kulsorol plasztikra valtasrol tudok mar, de segitsetek, pl az ujjlenyomat szenzoron gorgetes letezik a Pixelen? (a jelenleg kolcsonben levo Pixel 2 nem tudja )
[ Szerkesztve ]
-
Putya
csendes tag
Fel is került a német MediaMarkt oldalára, egyenlőre még ár nélkül.
-
arcsin
senior tag
válasz agressor12 #1380 üzenetére
-
BiP
nagyúr
Így van. Mondjuk a 4a 5G már az első pletykáknál is túlárazottnak tűnt a 4a-hoz képest, nem ad annyival többet, amennyivel drágább. Maga az 5G feature ma Magyarországon 1Ft extra kiadást nem ér (nekem), hiába ez most a buzzword.
(most olvasom, 500$-t mondanak a 4a 350-ével szemben, és hogy elvileg ma jelentHETik be.)
Az 5-ös lehet még érdekes, mert azért az jobb teló, mint a 4a, viszont majdnem 2x annyiba kerül, szóval ez is a 4a felé billenti a mérleget.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Azt néztem, hogy a 4a és a 4a 5G/5 procija között nem nagy a difi teljesítményben.
-
Cyborg
őstag
Nyilván nem vagyunk piac nekik, de szerintem örülniük kéne, hogy ennyien érdeklődnek a telefonjaik iránt. Amúgy meg miért nem mindegy nekik, hogy honnan érkezik az a telefon, amit ők gyártottak, garanciás még, és ráadásul hibás?
Van egy Spark fejlámpám, elég profi minőségű, 80USD volt 10 éve, akkoriban szárnyalt a cég, nagyon népszerűek voltak annak ellenére, hogy nem volt sok termékük, mint pl az Olightnak. Na mindegy. A lényeg, hogy eltűntek, nem adtak ki lámpát már vagy 7éve, az enyémnek meg megdöglött a kapcsolója évekkel a gari lejárta után.
Írtam nekik, gondoltam teszek egy próbát, hátha. Visszaírtak, hogy nagyon sajnálják, kérték, hogy küldjem el nekik, megjavítják, csak a postát kellett fizetnem. Igaz, hogy 20 USD volt a posta oda-vissza Shenzhenbe, de igyne megcsinálták, és kicserélték a repedt üveget is rajta.Most néztem, az amerikai amazonon sem találom a 4A-t ,pedig megfordult a fejemben, hogy akkor veszem onnan, úgyis akarok pár könyvet rendelni
-
gkozak
tag
az fura, hogy nem fogadnak telefont MO-ról, pláne, ha a német címre kérem a szállítást, ha javítják vagy újat küldenek. Ha teljes jóváírás, akkor meg úgyis számlára/kártyára megy az összeg. Nem túl barátságos üf kezelés a mi szempontukból.
Német Amazon viszont nincs a hivatalos forgalmazók között előzetes hírek szerint, csak a UK és az IT. Szóval kíváncsian várom, hogy lesz-e mégis, mert akkor visszamondom a német GS-os rendelésem
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz agressor12 #1380 üzenetére
Próba cseresznye de próbálkozz az apn, volte kereséssel a topikban.
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
A telekomos Volte,4G hang szolgáltatással harcolok,természetesen nem megy ,ahogy a 3a-nál se ment.
A Telekomos ügyintézők nem tudnak segíteni,csak a standard válaszokat adják,amit a papirról felolvasnak.Szerintem valami apn beállítás lesz a ludas.
Nem tud valami egy komolyabb support embert a Telekomnál,aki érdemben tudna foglalkozni ezzel a dologgal és ért is hozzá? -
Cyborg
őstag
Közben chatelgettem velük egy kicsit.
Lehet az ismerős nevén a számla, ha bejelentkezek a telefonra, onnantól az enyém a telefon, és tudom érvényesíteni a garanciát, mindegy , hogy kinek a nevén a számla.
Viszont tökmindegy ez az egész, mert garancia esetén is ugyanez a procedúra, tehát ki kell küldenem ismerősnek, és neki kell feladni a telefont németből. Magyarból nem fogadnak telefont.
-
japunk
aktív tag
válasz bbendre #1375 üzenetére
Végignéztem rohadt sok kínai telefont is (többek között Poco X3/F2 Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Mi9/Mi9T Pro) de a francnak sem kell több, de gagyibb kamera. Alig találok már olyan telefont amiben normális ujjlenyomatolvasó van, sztereó hangszóró, jack dugó, síkképernyős (!!!) és normális fotót is lő 200k alatt. Egy nagyobb akksi azért elférne de pont nem érdekel amikor úgyis minden este töltőre kerül, álljon bármennyi százalékon az akksi. Régen nekem is volt pár Nexusom, szerettem a stock Androidot most nagyon ráuntam már a Huawei-re. Na meg anno ezt a P20 Pro-t 230-ért vettem, még egyszer nem adok ennyi pénzt telefonért ami egy fél év múlva ér 150et.
The owls are not what they seem.
-
bbendre
őstag
Nem ajánlom. Megfertőz és nem enged el. Minden hónap első hétfőjét várod meg a feature drop-okat. A Kamerát agyon használod, de hiányzik azért a ultra wide meg a zoom.
Ha telefont akarsz váltani nézed a Gcam portokat mert csak a google kamera kell már....
Meg figyeled a telefont, hogy ha szól valami zene, hogy a Now Playing felismerte vagy sem Azán itt fogsz forumozni minden új pixelnél és olvasni, hogy mennyire rossz telefon, meg nem éri meg és addigra már megfertözőtt és igyekszel megvédeni a Googlet ...
KIhagytam valamit?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
japunk
aktív tag
Jöhetne már valami info az Alzától, alig várom hogy jöjjön. P20 Pro-ról váltok első Pixelre.
The owls are not what they seem.
-
Cyborg
őstag
válasz *RLaci* #1371 üzenetére
Tudom,
Barátom nagyszülei kint élnek, az ő címükre rendelném, ők meg tovább küldenék Nekem Mo-ra, és ők kérdezték, hogy milyen cég fogja vinni. Igazából annyira nem fontos, de , ha tudom, megmondom nekik.Hogy lenne érdemes rendelni?
Én nevemre, ő címükre, vagy ő nevükre, ő címükre?
Ha megvan a szla, tudom érvényesíteni a garit akkor is, ha nem az én nevemen van?[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlen, melyik futár szállítja ki a Google store-os telefonokat?
Miért van pre-orderben a google store-on a 4A, megint elfogyott?
Köszi
-
TaylorPro
addikt
-
honeker
őstag
Üdv....a 4a menyi a valos kilyelzö idő ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
bbendre
őstag
Idáig minden Pixel telefonra ugyan az volt az image, de most látom, hogy a 4a esetén Android11 ből van kettő is:
- 11.0.0 (RP1A.200720.010, Sep 2020, EMEA and SG carriers)
- 11.0.0 (RP1A.200720.011, Sep 2020, All carriers except EMEA and SG)
Meg tudja mondani valaki, hogy ez most mi és miért?iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
TaylorPro
addikt
Nálam a Pixel rom a lényeg, így bőven jó a 4a.
Viccet félre téve, a 4a ára még nagy duzzogva belefér, de többet nem vagyok hajlandó kifizetni egyetlen egy telóért sem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
*RLaci*
addikt
válasz TaylorPro #1345 üzenetére
Tudom, én is a rabja vagyok, károsszenvedély, néha veszek használtat is, sokat lehet vele spórolni. Azt hozzáteszem, minden telefon eladásomnál elhangzik az " ez tényleg olyan mintha új lenne" mondat a vevő részéről. Mondjuk úgy, kinézetre, meg van a zsír új érzet, és még fóliáznia sem kell ha megfelel ami fent van.
xhege Még nem, majd ha meg lesz az ötös. Úgy számolom az kb. egy hónap, akkor lesz 2 hónapos a 4a.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
*RLaci*
addikt
Vagy egy 2 hónapos, amazonos, makulátlan állapotú, jó árasítva.
-
BiP
nagyúr
válasz TaylorPro #1339 üzenetére
Itthon van egy dummy N8-as, a gyerekek játszanak vele. Baromi pici, ám nehéz telefon.
A kamerája az N8-nak viszont tényleg nagyon jó volt, a lassúsága ellenére a képminőség ma is elfogadható szerintem. Van itthon egy Lumia1020-as, az még működik, viszont szintén halott rendszeren, lassú géppel mégsem alkalmas napi fényképezésre[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Nekem sokáig volt, rengeteg romot csináltam rá. Kamerája a mai napig nagyon jó. Netezni mára már használhatatlan. Mailezni még úgy ahogy jó. Mai szemmel döbben rá az ember hogy milyen kicsi teló. Sok baj volt itt anno a kijelzővel, rengeteg hibás darab volt. Proximity is lehalt sokban. Én is küzdöttem a garival nem keveset. De nagyon szerettem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
gkozak
tag
Akksi használatot összehasonlító videó [link]
-
batai15
félisten
válasz calamites #1321 üzenetére
Volt egyébként A vonalról a1 ,a3 . A1 igaz nem sokáig, a három viszont a 9prohoz képest Android 9el tökéletes volt. Az Android 10 viszont vicc , hónapokat késett a tervezetthez, ráadásul ugyan nem volt ennyire bugos ,de sokat laggolt , gyengébb akku , illetőleg ami nagyon idegesítő volt hogy a hang kimenet sokszor halk volt .
-
szabi__memo
nagyúr
-
gkozak
tag
Ma 22%-os kedvezménnyel lehet vásárolni a német Google Store-ban. Valamiért a Pixel 4a készülékre nem alkalmazható, de a gyári tokjára igen. Meg persze sok minden másra
Kód: GOOGLEBDAY22
U.i.: ha Nektek mégis sikerülne a készülékre is alkalmazni, szóljatok Nekem is légyszí
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- További aktív témák...