Új hozzászólás Aktív témák
-
E-Max
tag
Pont jót hoztál fel példának, ősrégi scannert!
Nekem van egy nem tudom milyen noname scannerem, a cég 2001-ben meg is szűnt, csak W98-hoz van driver, net se talál róla semmit, amit adtak cd megvan, azon van a drivere.
W7-re feltettem, működött(más kérdés, hogy egy sz@r a maiakhoz képest) de legalább ment, se XP-n, se Vistán nem ment.
Maga az exe kompatibilitási gond rengeteg dolgot megold, mind driver esetében, mind alkalmazás esetében.
Az egy dolog, hogy nem driverre van kitalálva, hanem .exe fájlokra, de eddig nekem 2/2-szer ment driverrel is!# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
Benne van mikor megnyitod a kompatibilitást, az összes oprendszer, 95-től...
Egyébként XP-ből is van 64 bit-es, amire csináltak drivereket, úgyhogy akinek W7-en driverrel van baja, arra nem lehet mást mondani, mint hogy béna.
Addig meg ne okoskodj, ameddig nem tudod, miről beszélsz.Most épp openal jött számításba, mert oda nyitottam, de bárminél megtudod ezt csinálni. GTA IV is csak így indult el, mert az csap Vista SP1-et, illetve XP SP3-at támogatja..
Morden24: Creative nagy ívbe sz@rt írni drivert vista alá, pedig eredetiben megvan vista business 64, még sem tudtam vele mit kezdeni. Vistára nem tudtam xp drivert felpakolni.
W7-en pedig XP-s driverrel tökéletesen működött, más kérdés, hogy azóta asus van, de akkor is működött W7-en XP driver, vistán pedig se nekem, se senkinek nem ment..[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
válasz commanDOS #17 üzenetére
Megkeresed az exe fájlt, jobb klikk, tulajdonságok, kompatbilitás, xyz-vel való kompatibilisen induljon, administratorként futtassa(ha adminként vagy belépve, akkor is!), és minden felhasználóra alkalmazza a beállításokat.
Nekem laptopomon is, pc-ken is tökéletesen megtalált mindent.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest