Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"a taxisok nem csak árbevétel arányos adót fizetnek"
Ilyet senki nem mondott, viszont a "csal-e adót" kérdésnél szokták használni azt a módszert, hogy összeszedik az adott cég által befizett összes adót és azt elosztják a bevételükkel - erről van most szó. Ha pedig ezt az összehasonlítást megtesszük, akkor az jön ki, hogy az Uber a bevételének nagyobb százalékát fizeti be adóba, mint a nagyobb magyar taxivállalatok - ami meglehetősen hiteltelenné teszi azt az érvelést, hogy az Uber adócsalással tud olcsóbb lenni, mint a taxisok.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Ghoosty
őstag
Nem mondtam, hogy kell, csak nekem úgy tűnt, hogy szerinte nem lehet e-mailben számlát küldeni. Csak ezt akartam tisztázni, hogy a lehetőség megvan.
(#38) Reggie0
"Tobb mint egy evig tartott mig rakenyszeritettek oket a szamlaadasra."
Akkor ezek szerint már adtak számlát, tehát nem volt adócsalás. Szóval teljesen felesleges volt elzavarni őket. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy adtak számlát, csak valami el volt cseszve rajta és nem minősült számlának. Esetleg csak Mancikának a könyvelésen nem tetszett és nem fogadta el. (Jogtalanul.)
-
Reggie0
félisten
Nyilvan. A problema hogy keresre sem ad es nem is tud.
(#10) Uyuarasy: A hamis dilemma ott van, hogy senkivel sem szimpatizaltam, de te megis azt kepzeled. Ez egy olyan problema amit neked kell tudni feloldani, nem nekem, mert tolem fuggetlen. (Viszont ez az egysegsugaru gondolkodas az egyik oka a jelenlegi politikai berendezkedesnek.)
Az Irorszagban adozas meg abszolut nem erdekel, az legalis, max nem etikus(bar engem ez sem izgat, szokjak meg az allamok, hogy nekik is verseny van).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest