Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
Szerintem alábecsülöd az igényeket a nixie cső iránt. Én kb 5-6 éve raktam össze az órámat a 6db használt cső akkor 3800ft-ért vettem. Most ugyanezeket 6k ért tudnám megvenni. Az áruk rohamosan emelkedik ahogy fogynak a régi készletek. És az enyémek még az olcsó fajták voltak. A nagyméretű IN-18-as csőből egy nem használt 6-os szett az ebayen 60-80k körül szokott elmenni. (és nem hónapokig van kint a hirdetés)
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
törölt tag
Ha lenne rá időm építenék egyet, de nem SMD alkatrészekből, és nem mikrokontroller-el.
Hagynék rajta helyet, ahova az aktuálisan a legpontosabb -lakosságnak elérhető- időbélyeget lehetne levenni, és a saját hőmérséklet-kompenzált kaviccsal működő osztómű között átkapcsolható lenne.
Természetesen akkumulátoros táplálással.
Ezt ~2000 USD-ből össze tudom rakni, ha nem kapkodom el kibír 100 évet.Ha már óra legyen pontos.
Persze nem kell ilyennel szenvedni, mert 20 USD-ért dfc-s ébresztőórát kapsz, amiből 1'000'000 db-ot eladnak évente.
-
törölt tag
De szükséges, azokat a tárgyal való kapcsolat közben létrejövő érzelmeket hozza vissza, amit a tömegtermelés és a miniatürizálás elvitt.
Én a tudásra, türelemre gondoltam ami mögötte van, mégis csak rááldozza valaki a az idejét. Szükséges ilyen embereknek lenniük, különben nem lenne összehasonlítási alapod hogy hol tartunk, nem tudnál egy "elektromos órára" rácsodálkozni hogy milyen szép.Lényeg hogy van rá igény, és most már értéke is van. Más is járt így, hogy amikor fénykora volt akkor mindenki húzta a száját hogy ez sz@r, megbízhatatlan, sz@ré-húgyé szórták, megmaradt készletek nagy része ment ki a szeméttelepre bezúzni. Ma meg 20X-es áron veszik ami működik, és sorbaállás van érte, hiába nagy, és elavult...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest