Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
nem olvastam végig és csak hülyeséget írtam
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
WonderCSabo
félisten
Én 4 éve kaptam egy hasonlót... Szerencsére rendszer-visszaállítás kinyírta.
-
Kíváncsi vagyok mikor jönnnek az ál-álvírusírtó-írtók...
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Narxis
nagyúr
Én szoktam nézegetni a vírusirtók frissítési adatbázisát, hogy pl. aznap milyen kártevőkre frissítenek és elképesztően sok az ilyen kamu vírusirtó név: MS Antivirus 2009, Antispyware 2010 stb. Aki nem olvas a témában annak bizony(szvsz) baromi nehéz megállapítani, hogy ez most kamu-e... És onnantól, hogy letöltötte max. az igazi vírusirtója fogja meg ha van neki...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bobsys
veterán
Hehe, mekkora osregi trukk. Jo regen mi is szorakoztunk a hosts file atirasaval.
De megint ott tartunk, hogy a kedves user adminkent buvoli a gepet aztan termeszetesen szitkozodik.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
FTeR
addikt
ha vmi átírta a host fájlt, akkor az már régen rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Yettel topik
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest