Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
nem olvastam végig és csak hülyeséget írtam
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Én 4 éve kaptam egy hasonlót... Szerencsére rendszer-visszaállítás kinyírta.
-
Kíváncsi vagyok mikor jönnnek az ál-álvírusírtó-írtók...
-
Narxis
nagyúr
Én szoktam nézegetni a vírusirtók frissítési adatbázisát, hogy pl. aznap milyen kártevőkre frissítenek és elképesztően sok az ilyen kamu vírusirtó név: MS Antivirus 2009, Antispyware 2010 stb. Aki nem olvas a témában annak bizony(szvsz) baromi nehéz megállapítani, hogy ez most kamu-e... És onnantól, hogy letöltötte max. az igazi vírusirtója fogja meg ha van neki...
-
bobsys
veterán
Hehe, mekkora osregi trukk. Jo regen mi is szorakoztunk a hosts file atirasaval.
De megint ott tartunk, hogy a kedves user adminkent buvoli a gepet aztan termeszetesen szitkozodik. -
FTeR
addikt
ha vmi átírta a host fájlt, akkor az már régen rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
it A terméket magasztaló hamis tesztekre és felhasználói értékelésekre irányítja a felhasználót az Anti-Virus-1. Ne dőljünk be!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest