- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
http://index.hu/tech/2011/12/30/orban_menti_meg_feledekeny_juzereket/
"s.k."
Egyébként én azt hittem, hogy eddig is úgy volt, hogy a regisztrációtól számítják a lejáratot, de most megnéztem és tényleg lejárt volna, de kaptam is emailt még novemberben.
"A jelszó lejárati ideje alapértelmezésben 2 év. Ha ennél rövidebb lejárati időt választ, akkor éééé.hh.nn formában adja meg a kívánt dátumot."
Egyébként nálam a következő lejárat nem is jan-ra esik, hanem arra amikor jelszót váltottam +2 év. Szóval esélyes lehet, hogy a lejáró jelszavasok nagy része olyan, aki még sosem változtatott jelszót.
-
jerry311
nagyúr
Josagos, Gondoskodo Vezerunk gondolt a feledekeny ugyfelkapu felhasznalokra es kisujjanak egy mozdulataval rendeletben valtoztatta meg a jelszavak ervenyesseget.
Ami szerintem marhara mindegy, mert ez csak annyit jelent, hogy a nem hasznalt fiokok jelszava nem most jar le, hanem kesobb.
-
bambano
titán
/set mode félreértelmező
megszűnik az ügyfélkapu? -
janos1988
addikt
Egyáltalán, minek kell állandóan változtatni a jelszót... Sajnos egyre több helyen van így.
-
Inv1sus
addikt
Én nem kaptam semmit e-mailben. Kiknek kell megváltoztatni?
Egyébként szánalmasan béna bagázs...
-
modd3r
őstag
Még mindig NEM változtatta meg lejáró jelszavát....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Háromszázezer ügyfél még mindig nem változtatta meg lejáró jelszavát.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest