- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Bigemperor #3218 üzenetére
Én is láttam azt a sok felesleges vackot, amit csak egyben adnak. Nekem elég lesz egy egyszerű rács, sütőpapír alulra esetleg, sztem a szilikonlap még ront is a légáramláson, a sütőpapír állítólag nem annyira (FB csoport alapján).
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, akinek a lidlis nagy gépe van, az 5,2 literes, és csinált belőle "emeletes" sütőteret, az tudna adni egy linket, hogy melyik kiegészítő a legjobb hozzá? Talán olvastam itt vagy nem tudom, hol, hogy 7 meg 8 collos is van talán és az egyik nem jó bele. Azért kérdezek inkább, nehogy rosszat rendeljek. Aliról érdemes? Melyik a legjobb kiegészítő hozzá?
-
ddsteel
aktív tag
Én korábban hirtelen lelkesedésből (ezt a fórumot még nem olvastam) vettem xiaomit. 1 sütés után vittem is vissza. Túl kicsi (4en vagyunk) és asszem nem is 2 kosaras volt. Lassan és egyenetlenül csinálta a sültkrumplit. A most vett lidlis egészen biztosan jobb lesz (nekünk).
-
ddsteel
aktív tag
Vettem egy 5,2 literes lidlis fritőzt, mától akciós ugye. Reggel 7re mentem, Budapest, Mogyoródi út (6.30kor nyit), és már csak 4 db volt. velem együtt a boltban 4 ember kocsijában volt ilyen gép. Kíváncsi leszek, mennyire jól bírja. 3 év gari és 90 napig vissza lehet vinni, ha nem jó (asszem akkor, ha aktiválod az elektronikus számláját a lidl appban). 29 ezret egészen biztosan megér.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
McAdam6 #2939 üzenetére
Igen, én is láttam, én be fogok ruházni egy olyanra, 28E körül best buy gyanús. Remélem, az akció reggelén azért lesz még. Nekem korábban volt egy Xiaomi, de akkor még nem olvastam eleget ezekről. Én azt visszavittem (túl kicsi volt 4ünknek és a szokásos első sülkrumpliteszten is elbukott nálam). Remélem, ennek jó lesz majd a mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rák
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest