-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
A héten már döntenem kellene melyik airfryert veszem, az biztos, h Philips lesz, már csak a méreten variálok. Néztem a HD9270 tipust 6 liter kuponnal jo áron, de azt néztem, h már kb 4 éve kijött. Most van egy uj NA321 es ami uj kiadás, ezért hátha fejlettebb a müködésben, nagyon bejön a kinézete is, kb ugyanannyiba kerül kuponnal mint a másik, viszont csak 4,2 literes.
Aki tapasztalt a Philips gépekbe, 1 max 2 före elég lehet a 4,2 literes? Sült husi meg krumpli. -
szonti
aktív tag
Egyedül vagyok, max két főre kellene. Wifi stb nem nagyon érdekel, betekintö ablakra gőzöm sincs, h van e szükség, ha strapabirobb amibe nincs, akkor inkább nem. Hely miatt nem akartam túl nagyot venni, de amúgy elfér a nagyobb is.
Jol vettem ki, azért inkább Philips felé nézelödjek szerintetek is? -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Airfryer vásárlását tervezem, nagyon nem vagyok otthon a főzés világában sem, uh sokat nem tudok ezekröl a gépekröl sem. Egyszerű csirkemell sütés a cél, valamint sültkrumpli. A kosarat mosogatógépben tervezem elmosogatni olyan 4 liter körülit gondoltam.
Amiket kinéztem Xiaomi illetve Philips gép:
[link]
[link]
[link]Tudnátok segíteni, h melyik lenne a legjobb választás? Én a Philips felé hajlok, így tudatlanul.
Köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest