Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz Stauffenberg #32 üzenetére
"A kiadók, producerek, befektetők ehelyett két kézzel ragaszkodnak a régi, elavult formulákhoz."
ennél többet felesleges is mondani ...
-
Zolee11
senior tag
válasz Stauffenberg #17 üzenetére
Nagyon sok ember igen korlátozott keretet költ(het) el mozira. Nos ha nincs végtelen keret, akkor a megnézhető filmeket is rangsorolni kell. Van egy két film ami nézhető, de nem adnék érte fejenként 1500 Ft-ot, mert nekem is más filmet kellene beáldozni. Tehát marad a lista eleje, és így ki is esnek a szerintem gyengébb filmek.
Én pl. szeretem kirakni a polcra az olyan filmeket, amikre azt mondom nagyon jó volt, van mondanivalója és megérintett. Annak ellenére, hogy letöltöttem meg is veszem, mert nekem ér annyit.
A letölthető tartalmak ugyan ugyanolyan mértékben élvezhetőek, mint dobozos változataik, mégsem lehet "megfogni" őket, nincs ott a polcon, amire azt mondhatom ez is megvan.
Mégis árban jóval kedvezőbb lehetőséget biztosítanak, így igenis életképes alternatíva. Én is használom, olyan esetekben, ahol nem költök dobozos változatra, de a munka elismerését támogatom egy letölthető változattal.Sok kiadó nem képes változni, mert a változás bevétel kieséshez vezethet, legalábbis a tervekhez képest. Így legalább megvannak a tervek, majd ráfogjuk a kalózkodásra, küzdenek ellene milliárdos tételekkel, védelmeket fejlesztenek halál fölöslegesen (kidobott pénz), ahelyett, hogy alkalmazkodnának. Igaz ők a nagyhalak, nehogy már ők alkalmazkodjanak a pórnéphez... kik vagyunk mi?
no brain, no problem
-
bambano
titán
válasz Stauffenberg #21 üzenetére
mondjuk a kontrollnál rosszabb filmet keveset láttam...
Vajna bácsi pedig a halivúdi mogulok beépített embere, mi mást vártatok tőle? De ne aggódjatok, ha nem volt annyi hatalma, hogy Katikát befuttassa, itt se lesz elég hatalma semmihez
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest