-
IT café
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Nos most dobtam fel a DD-WRT -t a routerre, és minden hiba nélkül lement, kapcsolódok is hozzá meg minden tökjó, kivéve valamit nemtudok beállítani:
a sebesség wi-fi -n mindössze 21 Mbps (kábelen simán 51 Mbps jön...) és ugye itt ülök mellette ezért zavaró főként...
Mit kéne beállítani hogy pöpecül menjen? Köszi előre is a segítséget! -
xors
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen routerem van, egy Cisco EPC3925 modem-router szörnyre van rákapcsolva. A jelerősség nem a legjobb, mondjuk úgy, hogy egy alig 80 négyzetméteres családi házban a ház másik sarkában az 50 megából jön 10... (eközben a Cisconak néha 30 is jön) Egyenlőre eredeti firmware fut rajta, de tervezem hogy rárakok valami mókoltat, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, a DDWRT vagy az OpenWRT.
Fontos hogy stabil legyen, és kompatibilis iPhone -al, meg Lenovo -m Broadcom 802.11n -es hálókártyájával.
Köszönöm előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest