Új hozzászólás Aktív témák

• Peltár

aktív tag

válasz vargalex #6136 üzenetére

Először is szeretném megköszönni a türelmeteket, + a sok segítséget, hiszen ez a WDR4300 nem mai darab. + így is túl vagytok terhelve :R Azon felül a frissebb eszközök felé kell fókuszálni.
    --------
    Jelentem működik! A vágott Suste féle FW kb 3 perc alatt felment, TFTP a szokásos módon, nem kellett semmin módosítani a tegnapi próbálkozásokhoz képest.
    Miután felment a ledek rögtön másképpen kezdtek villogni. 192.168.0.1 webes admin
    rögtön kipróbáltam egy rebootot , úgy ment ahogy kell, rögtön utána feltoltam rá a gyári legfrissebb verziót. Úgy frissített ahogy már az elején kellett volna.
    Szintén teszt, reboot, logout, és megy. Így most elértem amit első körben szerettem volna.
    Rengeteg idő elment rá, de a tapasztalat forintosítva jóval több mint amibe a router került,
    + azért mert valami régi, és kínlódni kell vele, szerintem nem szabad rögtön kidobni.
    Az is igaz ennyi idő alatt, ha csak epret szedek a szomszédnak már vehettem volna egy
    új felsőbb kategóriás routert, de ezzel Ti is pontosan így vagytok, értitek mire gondolok.
    ----------
    Az hogy csak a vágott FW ment fel, jelentheti azt, hogy ezen már volt fent esetleg openwrt, vagy ddwrt, vagy bármi más pl egy túlfesz löket, áramszünet, hibásan felrakott gyári fw is okozhatta, vagy már így jött ki a gyárból? :Y

Új hozzászólás Aktív témák