- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Unalmas, hogy ezeket a hírlapi kacsákat mindenhol lehozzák.
A hátlap elszíneződését egy festékét eresztő tok okozta, amit alkoholos ronggyal le lehetett törölni (már több normális oldal le is közölte, hogy ez a valóság).
A készülékek nem hevülnek fel, nem kapcsolnak ki, csupán pár unatkozó újságíró csinált egy kis felhajtást az Apple által megadott hőmérsékleti határokra alapozva. Egyetlen készülékről sem tudnak amelyik kikapcsolt volna, mert olyan szinten túlmelegedett használat közben.
De ha valaki ezt komolyan akarja venni, akkor bátran lesse meg a Nokia leírását is, mert ők még óvatosabbak, mert 10-25 fokig garantálják az üzemszerű működést, szóval ha az iPhone 35 foknál kikapcsol, akkor a Nokiák 35 foknál már lángra is kapnak
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
copin
őstag
Amúgy miért nem az összes 3g s-t érinti a melegedés?
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
[link] Van aki bevalja.
-
H.O.D.
senior tag
Ahhoz kicsit sok ilyen termék fordul meg a kezemben, hogy meg tudjam ítélni, hogy mi az elvárás és utána sokszor mi az eredmény. Nem légből kapva szidtam őket, bár lehet, hogy ez a téma nem ide való, ezért elnézést kérek mindenkitől, kuss lesz.
Where do you want to go today?
-
törölt tag
-
törölt tag
a melegedés egy dolog, de egy plusz fícsör:
Leghallgatókészülékké változtatható egy SMS-sel az iPhone -
Egorov
aktív tag
Ez most azt jelenti, hogy ha a zsebembe rakom akkor is kikapcsol?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
|kisbandi|
tag
Ráadás @ index.hu
35 fok fölött kikapcsol az iPhone -
Zanik
addikt
-
Kobe
veterán
én speciel örülök a sok hibának....talán akkor 1-2 év múlva a "premium brand" imidzs megy a süllyesztőbe, és elkezd átlagos tömegtermékké válni az apple, és az árában is megjelenik majd....
-
Integra
titán
válasz #40553216 #30 üzenetére
ehhez a két cikkhez hozzátenném, hogy aki körülnéz és leveszi a szemellenzőt, európai szemmel is vágja, hogy not advanced enough. a szifon meg a japánoknál a kőkorszak kb..
csak itt megy a prémiumvakítás.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
előbb lemaradt:
a biztonságkérdésével az a baj, hogy az ilyen kijelentések miatt a sok egyszerű felhasználó,akik Window$on még esetleg használtak fw+av+antispyware combót, vagy bármit, ennél a rendszernél mégcsak a "beépített" tűzfalat SEM kapcsolják be, arról nem is beszélve, hogy adminként használják a gépet, ami ugyan teljesen megszokott a Window$ használók között, de ezért érthető módon magától nem is jut eszébe másként használni, a Unixlike világban azonban kifejezetten, hangsúlyozottan NEM ajánlott. pedig ugye az egész rokonság biztonságosabbnak tekintett az M$ termékeknél. ezek a (Window$ról) Macre váltókra vonatkozó rossz szokások sajnos nem kevés Linux használóra is igazak. -
dabadab
titán
Rosszul erzed, az Apple-nel is mindig voltak problemak, a legviccesebb talan az Apple III esete a nyolcvanas evek elejerol: Jobs ugy dontott, hogy inkabb ne rakjanak bele ventillatort, mert az nem illene a designba, igy hajlamosak voltak tulmelegedni, az alaplap meghajlott es a chipek hajlamosak voltak kijonni a foglalatukbol, amire az volt a hivatalos (az Apple support altal ajanlott) megoldas, hogy a user emelje fel a gepet 7-8 centi magasra es ejtse az asztalra.
DRM is theft
-
törölt tag
"...inkább csak flame...">akár az is lehetne, ha nem az egyik magyarországi macportálon lenne a cikk, amelyik viszont a macworld.com-ra mutat. inkább csak arra akartam rámutatni, hogy egyáltalán nem egyedi bármilyen hiba előfordulása az Apple termékeknél, sőt...
"csoportosan megy a lehúzás">igen, szerintem is, csak én fordított irányúnak gondolom mint te. szerintem az Apple húzza le -persze mi mással mint pénzzel - a júzereket. akik meg az valamilyen módon mindenképp valamilyen elithez tartozónak képzelik magukat, nem kicsit ezt is az Apple hozzáállásának hatására.
különben meg úgy gondolom, az előbb kifejtett dolgok miatt az Apple hívta fel magára ezt a támadástömeget. olyan ez mint a közszereplés: ha többet mutatsz magadból, a reflektorfénybe állítod magad, akkor ne csodálkozz, ha ebben a nagy fényben több hibát vesznek észre rajtad. hogy az Apple esetében miért a hibákat sorolják, és miért ilyen nagy hévvel támadják? talán pont azért, mert a "fényezést" magáról az Apple elvégzi maga. az esetleges hibákról meg hallgatnak mint szar a fűben. így kerülnek egyensúlyba a dolgok. -
Integra
titán
szerinted ki írja alá a szerződést? oda megy a "rizszabáló", leborítja a hardvert és az apple utalja a pénzt? te is mint a fekete lyuk az éjszakában...
egyébként meg nem kell foglalkozni vele, apple is csak egy gyártó a sok közül, vele is megtörténhet, hogy rosszba nyúl bele, náluk se szándékos, ahogy másnál sem.
kicserélik a hibás cuccokat és minden megy szépen tovább....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ezek
tag
válasz #40553216 #30 üzenetére
Értem én amit mondasz, de azért sántít a dolog...
Az osx lehet, hogy nem a legbiztonságosabb rendszer, de a használta még mindig az... A jelenlegi témához meg ennek nem sok köze van, ahogy a MacBook Air-nek sem, inkább csak flame...
Az iPhone valóban nem olcsó, és igenis legyen minőségi, ebben igazat is adok. Összességében csak túlzónak találom a kirohanásokat. Kicsit olyan mintha azt várnák az emberek, hogy mikor lehet valamibe belekötni Alámáéknál, majd amikor valami adódik akkor egyből, csoprtosan megy a lehúzás. Ez nem feltétlenűl baj, csak nekem furcsa
-
törölt tag
tudod, az a baj, hogy az Apple magát definiálja úgy mint prémiumkategóriát gyártó cég. Ezért annyi az ára, amennyi. A szédült júzerek meg (bár lehet, hogy Apple részről) terjesztik azt a legendát, hogy az Apple külön nekik gyártott, minőségileg kiválogatott alkatrészekből szereli össze a készülékeit. Hát emiatt van ez a reakció. Semmi irigység nincs benne. Nagyon sokan nem azért NEM vesznek szifont, mert nincs rá pénzük, hanem mert a tudásához képest iszonyatosan drága.
Why the Japanese Hate the iPhone
Why the iPhone is not popular in Japan -
ezek
tag
Megdöbbentő, hogy ha egy apple termékről derül ki valami negatív, akkor arra egyből ugrik mindenki fikázni, mintha valami verseny lenne... pedig lássuk be, minden terméknél előfordulhatnak hibák, aksigondok pláne... Nem is tudom, irigység? De tényleg, miért ez a zsigerből jövő ellenszenv?
Amúgy valóban kellemetlen a dolog... de a hibás készülékek helyből cserélve lesznek, ha igazolódnak az állítások...
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #26 üzenetére
akkor a fésű mellett a szifont is a farzsebükben hordó vagányoknak nem a fékcsíktól barna az alsógatyájuk?
-
negyedes
addikt
Masik okos:
"Szerintem aki MacBookAir-t vesz annak attól erősebb a gépe hogy méghordozhatóbb még tovább bírja, mégkönnyeb....
Szóval szerintem az új model erősebb lett emrt tovább bírja egy töltéssel."
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
virkir
veterán
válasz #40553216 #24 üzenetére
Ááá....
Látszik nem olvastad a hozzászólásokat:
b_pit
mondta:
#3 - 2009. június 29. @ 09:13
Szerintem örvendetes, HA ez a lassabbság a halkabbság/kevésbé forró készülékház/hosszabb üzemidő felé billentette a mérleg nyelvét.Vazze adok neki egy 486-ot az milyen jó halk meg hűvös.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
Ez még igazán gázos.
-
virkir
veterán
válasz Jim Tonic #17 üzenetére
Gondolkodtam régebben én is egy ilyenen mert tetszett.
Aztán lett egy alkalom mikor is összejött három telefon.
Egy Nokia 6310, egy E50 és egy ájfon, hozzá teszem azonos szolgáltatótól .
Aki kitalálja melyik telefonnak fogyott el a térereje az kap tőlem egy pacsit.És igen nyert...
Az iPhon tulaja mint a mérgezett egér kóválygott, hogy a gizdázás mellett a telefonfunkciót is használni tudja míg a két nokia gond nélkül ment bárhonnan full térerővel."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
P00By
nagyúr
Akkor mégis igaz! Cumi!
-
addikt
Nagyobb készenléti időt stb igértek aminek meg lett az ára
-
nagyúr
Mindjárt jön Ulkesh, és megmagyarázza, tulajdonképpen miért is jó ez a felhasználóknak...
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
törölt tag
emlékeim szerint régebben "a legfejlettebb és legbiztonságosabb operációs rendszer"-ként hirdették a MacOS-t. ebből a "legbiztonságosabb" jelző már eltűnt. a mítosz része volt a megbízhatóság is. hát a mítosz ezen része is erősen kezd kopni. talán már féreg is van az almában.
-
ttower
aktív tag
úgy vagyok az iphone-nal hogy ha telefon funkciót is tennének bele egész jó cucc lenne. de így nem igazán mozgat meg. nehezen hiszem el hogy egy ekkora cégben ne lenne pár vállalkozó egyén aki tesztelné kiadás előtt a telót.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Csabee.
nagyúr
szaftos hír, eddig gondolkoztam az iphone 3Gs-en de most már biztos vagyok benne hgoy NEM ezt veszem egyébként kíváncsi vagyok mi lesz.. ha ez tényleg igaz, és rengeteg embernél előjön a hiba.. totál ujj készüléket kap? mert alapból akksi meg hátlap csere? plusz ami még megsérült alkatrészek? hm.. kíváncsian várom a fejleményeket.
Üdv: Csabee.
-
Satcom
tag
Kezdem úgy érezni, hogy minél nagyobb lesz az Apple vásárlótábora annál nehezebb lesz fenntartani a megszokott minőséget.
-
negyedes
addikt
Reg volt mar szaftos apple hir.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
HyP3b0y
senior tag
Miért is alapelv nálam, hogy egy új terméket nem szabad/nem ajánlott a kiadás utáni 1. hónapban megvenni, had nője ki a gyerekhibáit
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
H.O.D.
senior tag
Nem Apple tehet róla, hogy a rizszabálók mindenből mindent kispórolnak. Uff.
Where do you want to go today?
-
WonderCSabo
félisten
Nokia aksikra és az X360 Red Ring od Deathére emlékeztet az ügy.
-
MODERÁTOR
Elég rossz fényt vet almáékra ez a dolog. Ennek a hírnek hallatán nem is veszek iPhone-t. Igaz amúgy sem terveztem, de ez lényegtelen.
-
Akkor ezek szerint mégsem kamu a hír...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia
- Mancera/Montale parfüm dekantok eladóak! (5ml minimum)