Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Ki az az idióta, aki .doc-ban küldi el az önéletrajzát?... Ha már, akkor ott a pdf.
Ha nagy cégről van szó, akkor doc, docx és pdf közül bármelyiket választhatod, el fogják tudni olvasni. Persze, nyilvánvalóan a pdf a legjobb erre a célra, legalábbis legutóbb én abban küldözgettem.ROTFL. Próbálj meg találni olyan nagyvállalatot, ahol nem használnak Linuxot.
Arról van szó, hogy nagyvállalatoknál desktop gépeken szinte egyeduralkodó a Windows. Nyilván ez neked is leesett, de mindig jóleső érzés kötekedni egy kicsit.
(Egyébként van ellenpélda is erre, pl. Google)[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nem azt mondtam, h egyáltalán nem használnak, hanem olyan helyre, ahova az a jobb, ott. mobilszolgáltatónál dolgozom, IT üzemeltetésen (windows részleg: os, exchange, hyper-v ami hozzám tartozik). minimális a linux serverek száma (3-5% az összeshez képest), (majdnem) minden másra windows 2003 / 2008-ak vannak. (van pár Sun Solaris is).
én pl .doc-ban küldtem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest