Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eszgé100 #291 üzenetére
Én még mindig nem értem (pontosabban nem kaptam rá választ), hogy egy bányászható kriptopénz miben különbözik az ingyenes játékpénztől?
Ha az egésznek az ad értéket, hogy az emberek önszántukból értéket tulajdonítanak egy bejegyzésnek egy online adatbázisban, akkor miért kell ehhez gigawattokat elégetni bányászatra?
Ki kell osztani random, vagy feliratkozási sorrendben a digitális pénzt és tessék, lehet adni-venni.
A tranzakciókhoz szükséges számítási kapacitást pedig adó formájában lehet kikényszeríteni a játékosokból: aki játékpénzt birtokol, annak hardvert kell biztosítania a rendszer működéséhez, különben a rendszer beszedi az árát és annak adja, aki megteszi helyette.
Miben különbözik egy ilyen rendszer a BTC-től?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A napokban majdnem elérte a 42 ezer dollárt a bitcoin árfolyama, nemrég azonban 32 ezerig is visszaesett.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest