Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én netrádiót hallgatok vele, meg megy Opera mini, mail, kis youtube, így jön össze havonta kb.7-800MB a 100-as csomaggal. De volt már 1GB is.
-
Drenadar
veterán
sokan a t-mobile-os mediamania csomagokból indulnak ki.
Munkatársnőm is az Iphone-jával büszkén ecsetelte, hogy neki hány giga a mobilinternete. Megkérdeztem hogy jó és ebből mennyit használsz fel? erre már csak pislogott. szerintem felesleges mobilokon youtubozni vagy letöltögetni... nem erre van.
-
-
Elég betegek a percdíjak... Egyértelmű ha olcsóbb kártyás csomagot választ az ember, még úgy is jobban jár ha mellé tesz egy netcsomagot...
Djuice számlás 20.. eddig még mindig ez a legjobb tarifacsomag... 2500 havidíj, 20Ft-os percdíj, meg 100 MB net, az anyacég átvehetne valami hasonlót ..
-
vamzi
senior tag
"A mobilszolgáltató azoknak az e csomagot választó ügyfeleknek, akiknek több adatforgalomra van szüksége, 3 hónapig havidíjmentesen ajánlja Mobil Online 100 MB szolgáltatását."
Szerintem bárkinek ingyen van a 3 hónap Online csomag, mert én csak sima praktikum csomagos vagyok, de nekem is aktív ez a szolgáltatás.
A baj csupán annyi ezzel a kis adatmennyiséggel, hogy még a hatalmasnak mondható (telenornál) 100MB-os csomagot is lekorlátozza 70MB használat után, akkor mit művelhet a 40MB-os csomaggal...
Bravó telenor!
-
sagit
veterán
Ha csak lassítaná miután elfogy akkor királyság lenne, így sovány...
-
krystman
őstag
Ez a telefon nem lenne rossz szerintem, de kevés a felbontása ekkora kijelzőhöz szerintem. Akkor inkább egy Blade.
-
egak
csendes tag
A MédiaMániákban tényleg van. A külön netcsomagokat néztem, azokban nincs. Szemét dolog, mert az összes okostelefonos kedvezményes előfizetésnél hozzáláncolnak az egyik MédiaMániához 2 évre.
Az adatforgalmi egyenleget pedig le lehet kérdezni a My T-Mobile-ban. 56 forintba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
"Egyébként én nem tudok túlforgalmazási díjról a T-Mobile-nál."
A MédiaMánia csomagban (tipikus havidíjas előfizetés) pl. biztosan van túlforgalmazási díj. Nem tudom, hogy egyáltalán átlag felhasználó (értsd nem keresel erre android alkalmazást, stb) látja-e valahol, hogy hol tart...
-
egak
csendes tag
Már fenn van a Telenor honlapján:
Az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi keret kerül felhasználásra először adatforgalmazás esetén, azt követően, amennyiben rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, annak az adatforgalmi kerete.
Amennyiben az adott kártyás ciklusban nem volt egyenlegfeltöltésed - vagy az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi kereted elfogyott- és rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, akkor a Mobil Internet szolgáltatáscsomagra vonatkozó szabályok szerint tudsz a továbbiakban –a következő feltöltésig - adatot forgalmazni.
Amennyiben nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi keret felhasználását követően a következő feltöltésig – illetve Mobil Internet szolgáltatás megrendeléséig, illetve aktiválásáig - belföldön nincs adatforgalmazás.
http://www.telenor.hu/kartyas-tarifa/praktikum_net/Magyarul ha elfogyott a kereted, akkor a rendes internetcsomagod aktiválódik, ha pedig nincs ilyen csomagod, akkor nem tudsz adatot forgalmazni.
Egyébként én nem tudok túlforgalmazási díjról a T-Mobile-nál. Most megnéztem, és a honlapjukon is mindenhol 0 forintot írnak.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Kérdés, hogy van-e túlforgalmazás miatti plusz költség (mint pl. T-Mobile-nál, ellenben pl. a Vodafone-os lassítással), és ha van, figyelmeztet-e a készülék mielőtt átléped a keretedet, vagy egyáltalán van-e bármi szem előtt lévő forgalom mutató. Amíg ez nem teljesül, addig teljesen egyértelműen kapja be a szolgáltató, akár mennyiért is adja a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
35/45 forintos percdíj brutálisan drága, olcsóbb külföldön hívást fogadni, mint itthon telefonálni. 10mb online adatforgalom eléggé kevés bármire is.
gratulálok, remélem hamarosan tönkremegy mindhárom magyar mobilszolgáltató. -
válasz
osztraksajt #21 üzenetére
Hát én most tesztelem ezt a 100MB-t amit kaptam a Telenor S520-amban ami 1az1-ben egy Alcatel OT-506. Tapasztalatom az, hogy rendszerint normális használat mellett nem nagyon szokott elég lenni még az 500MB-se. Most kiderül. Napi 1-2 FB (Kliensel), Időjárás frissítés és Email....
-
osztraksajt
őstag
Én is napi szinten 2x3 megnézem a privátjaim, a napi 1-2 emailt is letölti + óránként ellenőrzi időjárás widget is van, kicsit nézelődöm Opera minin, és az 50Mb sem bír elfogyni egy hónapban, rendszerint 25-35 mega között jövök ki. Szóval azért lehet ésszel is használni és akkor sokmindenre elég.
-
-
-
Apollyon
Korrektor
Az a helyzet hogy ez már olyan kényelmetlenül kevés hogy már szinte mindig figyelni kell mennyinél jár az adatforgalom. Egy 500MB már elegendő lenne alap funkciókra. Továbbá a mobilszolgáltatóknak nincs olyan gyenge bevételük, hogy ne tehetnék meg hogy azért egy értelmes mennyiséget adjanak. Ez egy olyan alapú marketing amely a figyelmetlenebbeket kihasználva (akik akaratlanul túllépik a korlátot) húz be több pénzt. Eléggé kérdéses mennyire nagy ajándék ez.
-
^Clown
addikt
A készülékről mit lehet tudni? Édesapámnak pont jó lenne, így első ránézésre.
-
Zirowe
nagyúr
Éljenek a mindig elégedetlenkedő emberek!
Mérlegeljünk minek örülnétek jobban: pár ingyen megának, vagy az alapból aktív csomag nélkül netért, ami heroin áron van?
Komolyan, van akinek semmi sem jó..
-
Drenadar
veterán
nekem személy szerint az előfizetéshez járó 200mega nekem bőven elég... és nem fogom vissza magam, csak éppen youtube-ra nem használom a netet. e-mailek, widgetek, webezés stb...
-
Nesze semmi fogd meg jól.Ennyit tartsanak meg maguknak..
-
krystman
őstag
Szerintem nem hülyeség! Mert aki csak max 1x 2x megy fel valamit megnézni a netre, vagy wapra, pl.műsor, annak tökéletesen megfelel. Főleg, hogy ingyen adják a feltöltés mellé. Én is ismerek ilyet akinek hébe hóba jól jönne, de nem fizetne ezért elő egy csomagra. Viszont az érdekelne, ami nem jött le a cikkből, hogy ha letelik, utána megy-e tovább, esetleg fizetni kelle kb-t utána, vagy itt sincs túlszámlázás. Csak egyszerűen kikapcsolják a szolgáltatást.
-
Badman 4ever
őstag
Az az értelme lehet, mint a Vodafone-nál, meg a T-Mobile-nál. A T-Mobile-nál ingyen Facebook (meg talán iWiW) elérés van alapból, a Vodafone-nál meg ha megrendelsz egy 100 vagy 1000 MB-os csomagot, akkor ahhoz ingyenes Facebook elérés jár és e mellé még mondjuk párszor megnézheted a e-mailjeidet vagy ha kell valami fontos információ miközben a városban vagy, akkor a Google kéznél van.
-
-
janos1988
addikt
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Hetente egyszer frissithetned az idojaras widgetet
-
hemaka
nagyúr
Ez ilyen tipikus nesze semmi, fog meg jól marketing fogás.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Én is eléggé nevetségesnek találom hogy 2011 vége felé 100MB internetforgalmakkal bohóckodnak. Akkor már inkább nem kell.
-
Annak a pár tíz MB-nyi netnek nemsok értelmét látom....
Pénteken vettem az egyik hipermarketben egy Telenor S520-at, amihez grátisz 100 MB-t ajánlottak fel ugye 3 hónapig. (Ez a Klikk csomag vagy mi.....) Aztán minden hónapban 999 forint....
Új hozzászólás Aktív témák
it Feltöltésenként kapnak grátisz adatmennyiséget a holnaptól elérhető Praktikum +Net előfizetői.
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest