Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én netrádiót hallgatok vele, meg megy Opera mini, mail, kis youtube, így jön össze havonta kb.7-800MB a 100-as csomaggal. De volt már 1GB is.
-
Drenadar
veterán
sokan a t-mobile-os mediamania csomagokból indulnak ki.
Munkatársnőm is az Iphone-jával büszkén ecsetelte, hogy neki hány giga a mobilinternete. Megkérdeztem hogy jó és ebből mennyit használsz fel? erre már csak pislogott. szerintem felesleges mobilokon youtubozni vagy letöltögetni... nem erre van.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Elég betegek a percdíjak... Egyértelmű ha olcsóbb kártyás csomagot választ az ember, még úgy is jobban jár ha mellé tesz egy netcsomagot...
Djuice számlás 20.. eddig még mindig ez a legjobb tarifacsomag... 2500 havidíj, 20Ft-os percdíj, meg 100 MB net, az anyacég átvehetne valami hasonlót ..
-
vamzi
senior tag
"A mobilszolgáltató azoknak az e csomagot választó ügyfeleknek, akiknek több adatforgalomra van szüksége, 3 hónapig havidíjmentesen ajánlja Mobil Online 100 MB szolgáltatását."
Szerintem bárkinek ingyen van a 3 hónap Online csomag, mert én csak sima praktikum csomagos vagyok, de nekem is aktív ez a szolgáltatás.
A baj csupán annyi ezzel a kis adatmennyiséggel, hogy még a hatalmasnak mondható (telenornál) 100MB-os csomagot is lekorlátozza 70MB használat után, akkor mit művelhet a 40MB-os csomaggal...
Bravó telenor!
-
sagit
veterán
Ha csak lassítaná miután elfogy akkor királyság lenne, így sovány...
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
krystman
őstag
Ez a telefon nem lenne rossz szerintem, de kevés a felbontása ekkora kijelzőhöz szerintem. Akkor inkább egy Blade.
-
egak
csendes tag
A MédiaMániákban tényleg van. A külön netcsomagokat néztem, azokban nincs. Szemét dolog, mert az összes okostelefonos kedvezményes előfizetésnél hozzáláncolnak az egyik MédiaMániához 2 évre.
Az adatforgalmi egyenleget pedig le lehet kérdezni a My T-Mobile-ban. 56 forintba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
"Egyébként én nem tudok túlforgalmazási díjról a T-Mobile-nál."
A MédiaMánia csomagban (tipikus havidíjas előfizetés) pl. biztosan van túlforgalmazási díj. Nem tudom, hogy egyáltalán átlag felhasználó (értsd nem keresel erre android alkalmazást, stb) látja-e valahol, hogy hol tart...
-
egak
csendes tag
Már fenn van a Telenor honlapján:
Az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi keret kerül felhasználásra először adatforgalmazás esetén, azt követően, amennyiben rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, annak az adatforgalmi kerete.
Amennyiben az adott kártyás ciklusban nem volt egyenlegfeltöltésed - vagy az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi kereted elfogyott- és rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, akkor a Mobil Internet szolgáltatáscsomagra vonatkozó szabályok szerint tudsz a továbbiakban –a következő feltöltésig - adatot forgalmazni.
Amennyiben nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, az egyenlegfeltöltések által biztosított belföldi adatforgalmi keret felhasználását követően a következő feltöltésig – illetve Mobil Internet szolgáltatás megrendeléséig, illetve aktiválásáig - belföldön nincs adatforgalmazás.
http://www.telenor.hu/kartyas-tarifa/praktikum_net/Magyarul ha elfogyott a kereted, akkor a rendes internetcsomagod aktiválódik, ha pedig nincs ilyen csomagod, akkor nem tudsz adatot forgalmazni.
Egyébként én nem tudok túlforgalmazási díjról a T-Mobile-nál. Most megnéztem, és a honlapjukon is mindenhol 0 forintot írnak.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Kérdés, hogy van-e túlforgalmazás miatti plusz költség (mint pl. T-Mobile-nál, ellenben pl. a Vodafone-os lassítással), és ha van, figyelmeztet-e a készülék mielőtt átléped a keretedet, vagy egyáltalán van-e bármi szem előtt lévő forgalom mutató. Amíg ez nem teljesül, addig teljesen egyértelműen kapja be a szolgáltató, akár mennyiért is adja a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Továbbra is hangsúlyozom, hogy több nullánál, ami eddig volt, illetve így nem lehet majd hallani sztorikat az alap bekapcsolt mobilnet pár megás forgalom/több tízezer forintos számla..
Ajándék lónak ugyebár.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sanya
nagyúr
35/45 forintos percdíj brutálisan drága, olcsóbb külföldön hívást fogadni, mint itthon telefonálni. 10mb online adatforgalom eléggé kevés bármire is.
gratulálok, remélem hamarosan tönkremegy mindhárom magyar mobilszolgáltató.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
callmeakos
veterán
válasz osztraksajt #21 üzenetére
Hát én most tesztelem ezt a 100MB-t amit kaptam a Telenor S520-amban ami 1az1-ben egy Alcatel OT-506. Tapasztalatom az, hogy rendszerint normális használat mellett nem nagyon szokott elég lenni még az 500MB-se. Most kiderül. Napi 1-2 FB (Kliensel), Időjárás frissítés és Email....
All→M8
-
osztraksajt
őstag
Én is napi szinten 2x3 megnézem a privátjaim, a napi 1-2 emailt is letölti + óránként ellenőrzi időjárás widget is van, kicsit nézelődöm Opera minin, és az 50Mb sem bír elfogyni egy hónapban, rendszerint 25-35 mega között jövök ki. Szóval azért lehet ésszel is használni és akkor sokmindenre elég.
-
Apollyon
Korrektor
Nem kéne megszűntetni, csak valami korrektebb árat tenni rá.
Igen, tudom hogy nem a rendes net kiváltására van, de akkor meg nem sok értelme van használni, ha nem tudom, mert "nem rendes net". Ahogy mondták már többen is, nesze semmi fogd meg jól.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
Az a helyzet hogy ez már olyan kényelmetlenül kevés hogy már szinte mindig figyelni kell mennyinél jár az adatforgalom. Egy 500MB már elegendő lenne alap funkciókra. Továbbá a mobilszolgáltatóknak nincs olyan gyenge bevételük, hogy ne tehetnék meg hogy azért egy értelmes mennyiséget adjanak. Ez egy olyan alapú marketing amely a figyelmetlenebbeket kihasználva (akik akaratlanul túllépik a korlátot) húz be több pénzt. Eléggé kérdéses mennyire nagy ajándék ez.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
A készülékről mit lehet tudni? Édesapámnak pont jó lenne, így első ránézésre.
-
Zirowe
nagyúr
Éljenek a mindig elégedetlenkedő emberek!
Mérlegeljünk minek örülnétek jobban: pár ingyen megának, vagy az alapból aktív csomag nélkül netért, ami heroin áron van?
Komolyan, van akinek semmi sem jó..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Drenadar
veterán
nekem személy szerint az előfizetéshez járó 200mega nekem bőven elég... és nem fogom vissza magam, csak éppen youtube-ra nem használom a netet. e-mailek, widgetek, webezés stb...
-
HARDVERAPRÓD
Nesze semmi fogd meg jól.Ennyit tartsanak meg maguknak..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
krystman
őstag
Szerintem nem hülyeség! Mert aki csak max 1x 2x megy fel valamit megnézni a netre, vagy wapra, pl.műsor, annak tökéletesen megfelel. Főleg, hogy ingyen adják a feltöltés mellé. Én is ismerek ilyet akinek hébe hóba jól jönne, de nem fizetne ezért elő egy csomagra. Viszont az érdekelne, ami nem jött le a cikkből, hogy ha letelik, utána megy-e tovább, esetleg fizetni kelle kb-t utána, vagy itt sincs túlszámlázás. Csak egyszerűen kikapcsolják a szolgáltatást.
-
Badman 4ever
őstag
Az az értelme lehet, mint a Vodafone-nál, meg a T-Mobile-nál. A T-Mobile-nál ingyen Facebook (meg talán iWiW) elérés van alapból, a Vodafone-nál meg ha megrendelsz egy 100 vagy 1000 MB-os csomagot, akkor ahhoz ingyenes Facebook elérés jár és e mellé még mondjuk párszor megnézheted a e-mailjeidet vagy ha kell valami fontos információ miközben a városban vagy, akkor a Google kéznél van.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
janos1988
addikt
válasz callmeakos #1 üzenetére
Hetente egyszer frissithetned az idojaras widgetet
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
hemaka
nagyúr
Ez ilyen tipikus nesze semmi, fog meg jól marketing fogás.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Apollyon
Korrektor
válasz callmeakos #1 üzenetére
Én is eléggé nevetségesnek találom hogy 2011 vége felé 100MB internetforgalmakkal bohóckodnak. Akkor már inkább nem kell.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
callmeakos
veterán
Annak a pár tíz MB-nyi netnek nemsok értelmét látom....
Pénteken vettem az egyik hipermarketben egy Telenor S520-at, amihez grátisz 100 MB-t ajánlottak fel ugye 3 hónapig. (Ez a Klikk csomag vagy mi.....) Aztán minden hónapban 999 forint....All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest