Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
szaboi6512 #798 üzenetére
Így van, pedig ellenőriztem miután itt jelezték többen és a linkemben https szerepel, engem oda is irányít, illetve woodworm is ezt írta. Most vagy a ph-ról átirányítás miatt, vagy a böngészők védelmei miatt csinálja, nem tudom, de beleírom a cikkbe akkor ezt most.
-
kulup
tag
Lehet az, hogy az SSH oldal nem megy ? Connection refused. Pedig a router-t hozzá tudtam rendelni az accountomhoz és a https://account.xiaomi.com -on is be tudok lépni. Csak az SSH fájlt nem tudom leszedni.
-
run4fun
tag
Nekem ma érkezett MO-ra, remélhetőleg jövő hét közepéig már ideér hozzám.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Én is rendeltem most egy routert Belga postával. Volt róla szó, de nem világos számomra, adnak az adapterhez eu átalakítót, vagy szerezzek be addigra egyet? -
Brandynew
őstag
Tényleg, amúgy a torrent hogy megy ezzel a routerrel, Padavan firmware alól? Elég hozzá a hardver, mennyi torrentet lehet gond nélkül futtatni egy időben? Vagy nem magán a routeren megy a torrentezés, hanem a hozzá kapcsolt számítógépen? Hogy működik ez?
[ Szerkesztve ]
-
n_stolz
tag
Kerdeztek tobben is, hogy mukodik-e a gyari szoftverrel.
Tegnap kiprobaltam, az androidos appal, telorol 3perc alatt konfiguralhato. Faek egyszerusegu az egesz gyari applikacio, de jol mukodik.
En kesobb rakok fel padavant, kiv leszek a kontrasztra.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Dec. 27-én rendeltem, ma vettem át.
USA - EU átalakítót nem kaptam hozzá. De egy fülhallgatót igen.Majd veszek 200 forintért 2 darabot... Szerintem összekeverték a rendeléseket.
-
Brandynew
őstag
Na rendeltem egy routert, izgatottan várom
-
woodworm
veterán
válasz
Headless #784 üzenetére
A routerhez tartozó konfig fájlban lehet engedélyezni a kernel beállításoknál. A mikéntjéhez kevés a tudásom.
### Target Vendor/Product (support only Ralink RT3883/MT7620/MT7621/MT7628)
CONFIG_VENDOR=Ralink
CONFIG_PRODUCT=MT7621
### Target ProductID (board select, max 12 symbols)
CONFIG_FIRMWARE_PRODUCT_ID="MI-R3G"
### Linux kernel and toolchain
CONFIG_LINUXDIR=linux-3.4.x
CONFIG_TOOLCHAIN_DIR=/opt/rt-n56u/toolchain-mipsel
############################################################
### Linux kernel configuration
############################################################
### Force MT7621 CPU clock to 900MHz (override Uboot settings)
#CONFIG_FIRMWARE_CPU_900MHZ=y
### Enable MT7621 CPU sleep mode (downclock to 220MHz on idle)
#CONFIG_FIRMWARE_CPU_SLEEP=y -
szaboi6512
őstag
Meglepődtem hogy kezeli az E5577S-321 modemet USB porton
Mobilnet Huawei[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz
Headless #745 üzenetére
Fejlődés a problémámmal kapcsolatban. Lede fórumban utána kérdeztem és írták, hogy nem vagyok egyedül, sőt már jelentve is lett bugreportban, majd lesz vele valami, de azt is írták, hogy a régi 4.4-es kernelben jó volt, nem volt mit tenni hozzáadni a 17.01 source-hoz a később hozzáadott routerünket immár arról írok, wifivel nem tapasztalok lassulást egyenlőre, bár ügye még kb csak 1-2 órája megy...
Viszont ha már forgattam, akkor a cFLAGS-be beraktam az -Os helyére -O2-őt elvégre hely van a routeren bőven minek arra optimalizálni... eredményeket még ne tudok, hogy ért-e valamit, majd írok azt is.
Remélem ezzel a HDD korrupiós probléma is megoldódik, 4.4-es kernel nem olyan öreg amúgy sem...
Ha valakit érdekel és lenne esetleg valami csomag kívánsága szóljon beleforgatom, bár ígyis sokminden van benne...
USB support teljesen,rengeteg fájlrendszerrel (cifs,ext4,hfs,hfsplus,vfat,exfat,nfs,nfsd,ntfs-3g,etc...), Luci,material theme, transmission, dlna, vsftpd,samba,ddns,ddns-noip,openvpn, curl,wget,wireguard(nem teszteltem még), kmod-nathelper-extra, teljes értékű wpad, nem a mini,p910nd,luci-app-adblock (még nem próbáltam de csak egy scriptnek tűnik ami letölt egy host fájlt),wake on lan, etc... (ennyi jutott eszembe ami említést érdemel....
Woodworm, említetted hogy van valami overclockolt "kerneled"? vagy mibe van az definiálva uboot? át lehetne hozni lede-re is ha nem uboot?
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Át lettem verve, https volt eddig is
-
szaboi6512
őstag
Nehéz szülés volt de sikeres
Egyedül a kikapcsoló gombot hiányolom. Biztos csak vaksi vagyok.... -
pn4hvq
senior tag
Én a sajátomnál szívtam ugyanezzel néhány órát, mire végső ötletként újra megformáztam a windows-zal a pendrive-ot, úgy elsőre jó lett. Kiinduláskor is fat32-nek írta a windows, nem tudom, mi volt a hiba forrása, de az újraformázás megoldotta. Látszólag végbement az ssh "feltelepítése", a router ledjének villogásai passzoltak, de az ssh "telepítés" mégsem történt meg.
-
kenand
veterán
Mindegy melyik dev 3G ROM-ot töltöm le? (Mini-nél is gond volt, nem mindegyikkel ment az SSH...)
Most 2.25.122 van fenn[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Úgy tűnik újabb akadályba ütköztem...
kejött a miwifi_ssh.bin rátettem egy fat32-re Flasheltem a leírtaknek megfelelően, elvikben felment, villogott majd újra kék lett.
Putty-val próbálok belépni a 22-es porton de visszautasítja a kapcsolatot... (dev romot feltoltam korábban) -
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #766 üzenetére
Na most hajlandó volt..
De csak úgy ahogy Halilaci írta.
https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=
Vért izzadtam mire rájöttem[ Szerkesztve ]
-
Halilaci
csendes tag
Tegnapi a router okosítás közben ebbe futottam bele én is. Találtam egy videot, a megoldás egyszerű: az ssh-s linkben a http:// át kell írni https://-re. utána a ssh-s fájl letöltési linkjét is.
Azaz a http://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx helyett https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx -
kenand
veterán
Sajnos továbbra is szívok, hiába van DMZ-ben a 3G Router.
3 böngészőből 2 gépen próbálva is ezt kapom:d.miwifi.com refused to connect
Ötlet ?
Természetesen van accountom (van már egy másik Xiaomi router és Note 2telefon is)
De készítettem egy szűz accountot is azzal sem megyA netet a gép a Xiaomi 3g-ről kapja az accountal be vagyok lépve a telefonos appal (telefon automatán elintézi mivel Xiaomi).
-
woodworm
veterán
Végső esetben marad a fizikai hozzáférés, csavarhúzó, soros kábel.
-
kenand
veterán
válasz
szaboi6512 #761 üzenetére
Szia!
Nálam ugyan ez volt tegnap, 20x megpróbáltam az SSH-t nem engedte tölteni, majd ma újra megpróbálom. Most dmz-be raktam a Xiaomi 3G routert, hátha az segít -
Szoszo94
őstag
válasz
szaboi6512 #766 üzenetére
Másik böngésző? Nálam a Chrome dobta az 502-t.
Esetleg telefon, mobilnetről[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #765 üzenetére
Meglett az ssh,csak nem tölti le
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #763 üzenetére
"Ez után a routerünkbe is be kell lépni ezzel a fiókkal, talán a legegyszerűbb módja ennek egy androidos telefon, rajta a Mi Router appal."
A telefon is a xiaomira legyen csatlakozva, az appban bejelentkezel a fiókba, nyomsz egy keresést és párosítod a megtalált routert.
A pc-n böngészőben megnyitod az oldalt és ugyancsak bejelentkezel, látnod kell a routert a listában. Ha ezután nyomsz a linkre, akkor már le tudod tölteni a fájlt.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #761 üzenetére
Internet kapcsolat rendben működik, más oldalak elérhetőek?
-
Headless
őstag
válasz
szaboi6512 #758 üzenetére
hiába van kapcsolat, ha a főroutered mondjuk kioszt neked valami 192.168.1.X subnetből valami címet a mirouter lan tartománya meg 192.168.31.X amikor ilyeneket csinálsz a router internetet a wan portból kapjon DHCP-s netet,vagy pppoe-t de azt bekell állítani rajta. lnon csatlakozz, ha rossz tartományból kap a gép ip-t akkor egy ipconfig /renew /all mehet windows-ban, vagy ki be dugás, vagy letiltás engedélyezés.
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #758 üzenetére
Account kell az oldalra, ha éppen nem vagy bejelentkezve, akkor kéri a jelszót vagy regisztrálhatsz.
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #756 üzenetére
Alapbeállításban a xiaomiban működok a dhcp, tehát router1 lan >> xiaomi wan a helyes csatlakoztatás.
-
Szoszo94
őstag
válasz
szaboi6512 #754 üzenetére
A hiba a hálózatodban van
Viccet félretéve, kellene még némi infó.
Mit takar, hogy van neted? A kép szerint nincs
Illetve hogy van bekötve a router? Közvetlen vagy egy másik routeren keresztül kap netet? -
szaboi6512
őstag
Van netem,de mégsincs. A telefon sem ismeri fel a routert.
Hol lehet a hiba,nem tudom így párosítani sem. -
TP-LINK fan
csendes tag
sorry
[ Szerkesztve ]
-
TP-LINK fan
csendes tag
Üdv.
Ha valaki esetleg eladná,engem komolyan érdekelne. Köszi
Bocs ha off,de nem tudom hová írhatnám. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #750 üzenetére
Én voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...