Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Nektek mennyire melegszik?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #298 üzenetére
Nem tudom, nálam pikk-pakk működik. Most a 860l a fő router, de ugyanígy jól működött amíg a wdr3600-as volt elöl.
Működik minden lépés? Tehát ap-módban van, a beállított saját ip ugyanabban a tartományban van, stb.(#300) ginola
Pedig nagyjából ezt kell végigzongorázni. Egy account létrehozása a xiaomi oldalán. Az app telepítése telefonra (nálam a pc-s nem működött), bejelentkezés az appba az accounttal. Ha nem a xiaomira csatlakozik a telefon, akkor a wifinél kiválsztani, így meg fog jelenni ha rákeresel és lehet párosítani. Ezután működni fog a link is.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Érdekes dolgok vannak ,lehúzom a kábelt és rárakom direktbe a digi cuccra a laptopot,akkor 300-at mérek.Viszont rárakom a router-t (30m kábellel) meg még egy switch-et is,és ugyan avval a laptoppal a switch-ből meg 850-et.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #303 üzenetére
Igen igen, minden megy, el is érem a routert mikor AP módba van, wifit is átállítom AP client-AP módba, de aztán megmakkan
Ha 192.168.1.2 helyett 192.168.2.1-et adok meg neki ip-nek az nem jó?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #305 üzenetére
Nem igazán, ha nem fut saját dhcp.
Nem kapja meg semmi más azt az ip-t? Alapesetben a padavan dhcp szervere 2-estől osztja a címeket, lehet ezt érdemes lenne kitolni 10-esig a IP Pool Starting sorban. -
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #307 üzenetére
Akkor találj ki neki is egy címet, állítsd be a fő routerben és add ugyanazt a címet a csatlakozó routernek a lan beállításoknál.
-
adorjant
őstag
No, nekem is megérkezett, gyorsan le is nyomtam róla a sok tyúklábat
Backupolnom nem sikerült,1-1 partíció mindig volt, amit vagy az elején, vagy a végén checksum errorral díjazott, de sebaj, nem akarom én visszaállítani
Maga a build simán ment a leírás alapján.
4G modemem is pöccre indult, sávszél megvan (Huawei E3276).
Wifi hatótáv, transmission van még hátra, de bízom benne, hogy jól fog teljesíteni. -
hunaqua
addikt
válasz adorjant #310 üzenetére
Ez egy nagyon jó cucc,de egy kicsit mehetett volna nagyobb házba,és akkor kicsit jobb hűtéssel.Nekem csak az élettartalma lesz kérdéses.
...majd kiderül.
-
woodworm
veterán
Nem kimondottan melegedős a soc benne. Azért veszed észre mert közvetlenül érintkezik a hűtőborda a műanyag házzal, de így is csak langyos. A hűtőborda pedig a szűkre szabott design hozadéka, nagyobb, szellős házban nincs rá szükség, más gyártók nem is tesznek rá (esetleg egy körömpiszkot). Ebben pedig a router súlyának a 90%-át a borda adja.
-
adorjant
őstag
Azért hogy ne legyen zökkenőmentes az átállás, reggel nem volt internet
Gyorsan átfutva a beállításokat, nem találtam semmi opciót a 4G kapcsolatot illetően, hogy mondjuk on-demand vagy állandó módon legyen csatlakozva a hálózathoz, van esetleg valaki, aki szintén csak 4G-t használ ezzel a routerrel? -
hunaqua
addikt
válasz adorjant #313 üzenetére
Szombat délután üzemeltem be,és vasárnap reggel nekem sem volt kapcsolat.Akkor újra indítottam,azóta viszont atom stabil.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Nekem csak sima 3-as van ...
Az lenne a kerdesem, hogy ezzel a FW-vel tavolrol lehet monitorozni a routert? (ugy mint a gyari fw-vel mi wi-fi -n keresztul)
(W)Lan nelkulElore is koszi a valaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
-
ToniSlow
senior tag
Megérkezett az eszköz, beüzemeltem, egyenlőre nem bántottam a firmware-t hagytam a gyárit csak lefrissítettem. Ahogy korábban írtam beállítottam hogy egyben kezelje a wifi sávokat, pontosabban hogy a router/eszköz dönt hogy melyikre csatlakozik fel és azt kell mondjam hogy ez a funkció kiválóan működik. Hatótávra, teljesítményre már most érezhetően combosabb mint a ConnectBox. Sajnos az angol nyelvű PC app amit találtam pont nem arra való hogy felprogramozzuk ez eszközt, így az nem volt hasznomra sajnos. Az 5G-s wifi csatornát át kellett állítanom EU-ban használatosra.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
válasz Szoszo94 #318 üzenetére
Sajnos nálam még nem oldotta meg a jelenséget, annyit viszont elértem, hogy mikor már nincs internet, a hálózat és a router attól még elérhető, eddig csak kihúz-bedug segített, mert nem válaszolt. Csináltam egy buildet a teszt-scriptekkel, így legalább a router nem döglik le
Egy kattintás és újra csatlakozik, de vajon miért nem állandó a kapcsolat?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én meg még mindig azzal szopok, hogy az a gyökér telekom nem képes átnyomni modem módba ezt a sagemcom hwg-t...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #324 üzenetére
Ezen nem lehet szoftveresen.. Csak a t tudna atkapcsolni, ők meg gyengék.
-
törölt tag
válasz UberMutant #326 üzenetére
Az, hogy 6x hívtam fel őket idáig.
3x azt magyarázták, hogy ennek működnie kell, nem kell átkapcsolniuk semmit, nem értették meg mi a gond.
3x pedig elvileg ráküldték a kódot, de nem kaptak választ, nem sikerült átnyomniuk. -
hunaqua
addikt
válasz #04441088 #327 üzenetére
Akkor jöjjenek ki,és cseréljenek modemet.
-
winbox
senior tag
válasz Szoszo94 #330 üzenetére
Te azért tudod beállítani, mert a modemen Hilink-es WebUI van, ott lehet állogatni, viszont akinek sima stick modem van, mint pl nekem, annak továbbra is automatikusan vagy fixen kell majd az apn-t meg a többit beállítani a routeren, hogy kapcsolódjon Neked nincs így dupla NAT? Vagy hogyan éred el akkor a stick webes felületét? Ajjj csak jönne már meg a router, most küldték tovább Belgiumból, elvileg 1-2 hét és itt van
-
adorjant
őstag
Igen, pont ezt akartam mondani,így sima ügy, hogy kapjon netet a router, mivel ezt a stick maga végzi.
Az enyém non-hilinkes. Amikor elmegy a net, akkor vagy látszik a logban, hogy az usb leszakadt, vagy élőnek látszik a kapcsolat (még a modem is a kapcsolatnak megfelelően világít), de reconnectelni kell, hogy működjön is. -
RockCNC
senior tag
Sziasztok!
Mi Router 3 usb-s merevlemezét próbálok megosztani a tv-vel, sikertelenül.
Laptop és telefon látja.
Esetleg tipp?Köszönöm
-
seusokincs
csendes tag
Kedves Kollégák! Van egy ilyenem, de egyelőre nem a firmware-cserét tervezem, hanem a jelenlegi próbálgatását. Na most nálam a Xiaomi windowsos letöltőkliense botrányos. Egyszer látom a router usb-meghajtóját a hálózaton, de nem megy a letöltő funkció, majd megjavul a letöltő funkció, de elérhetetlenné válik a hálózaton a router, ez van most. Ki lehet kerülni e programot, ha hozzá akarok férni a router usb-meghajtójához? (A telefonos app olyan szépen működik, csak ott nem tudok hozzáadni letöltést, talán én vagyok a béna.) Minden javaslatért köszönet!
Üdv: Seusokincs
-
hunaqua
addikt
Meg szeretném kérdezni,hogy miért görcsöltök a gyári FW-el? A Padavan alatt egy nagyon jó gép.A garancia miatt? Az a gyakorlatban úgy sincs, vagy miért?
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
Original Xiaomi WiFi Router 3G
ChristmasPL79
29.99próbálja meg vki PL proxyn keresztül, hátha engedi megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest