Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Helló!
Tud valaki jelenleg érvényes kuponkódot?
Amiket láttam azok már nem érvényesek.
KösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
run4fun
tag
válasz szaboi6512 #701 üzenetére
Szia!
HNYear113 kuponnal 35.99$ lesz az ára.
-
winbox
senior tag
válasz szaboi6512 #701 üzenetére
Mostanában ez a kupon szokta $29.99-re vinni gearbesten, tegnap ment, ma már nem. Szerintem várj egy-két napot, hátha újra aktív lesz.
GBBF165hammerhead - angler - flame - sunfish - bluejay - panther - husky*
-
dannyl
addikt
Sziasztok! Próbáltam olvasgatni, de nem nagyon találtam választ. Ez a router CFW nélkül semmit nem ér? Nekem csak pár beállítás kéne, semmi extrém. Erre is "képtelen"?
-
dannyl
addikt
válasz woodworm #707 üzenetére
Igazából a wifit akarom jelszavazni, meg az 5GHz-et kihasználni. Nem tudom, hogy az USB-vel lehet-e media server-t üzemeltetni pl. Ha lehet, akkor érdekelne az is. Tehát, ha beledugok egy pendrive-ot, akkor az bárhonnan elérjem, ahol van netem.
Persze nem tartok a FW felrakástól, csak azért kérdezem, hogy ha esetleg veszek egy ilyet, akkor mindenképp kell-e vele foglalkoznom. -
tlala
addikt
-
zsuzsy0078
csendes tag
válasz woodworm #690 üzenetére
Szia,
Kozben nem bírtam magammal és rendeltem egy 3g-t a 860l mellé. A kérdésem az lett volna, hogy érdemes-e megtennem ezt a lépést a wifi hatótáv növelés érdekében. Belekukkantottam a 860l-be is és majdnem sírva fakadtam. 2db antenna van a hengerben, mindkettő kombinált (2,4 és 5 ghz) 3dbi-s pcb antenna. Ennek ismeretében nem csoda a gyenge jel.
A 860l firmware-t szerettem volna elkérni. Ha a radmir tár legfissebbje tartalmazza, akkor hogyan lehet maximális teljesítményt kérni routertől? Gondoltam arra is, hogy fordítok egy fw-t, de sajnos már nincsenek benne a virtuális gépen a 860l scriptek. Esetleg ezen lehet segíteni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 3g routerre van most valahol valami nagyon kedvező ár?
Gearbestes 30 dolláros kuponkódról lecsúsztam..."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz enginev3.0 #713 üzenetére
Köszi, akkor vissza-vissza nézek időnként.
Annyi kérdés még,hogy létezik eu 220v-os verzió is? Vagy mindenképpen átalakítózni kell?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Lenne még egy kérdésem.
Most egy tp-link mr3420 szórja a netet a házban. A hálószobánkban már elég gyatra a jel. Illetve annyi jelerősség még van, hogy az eszközök rácsatlakozzanak, de gyakran elmegy az internet.
Ezt tervezem kiváltani a Xiaomival, abban a reményben ,hogy ez az egész házat ki fogja szolgálni.
Szerintetek várhatok hatótáv, illetve jelerősség növekedést tőle?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
veterán
Üdv,
Hasonlón gondolkodtam én is, ugyanis a kerek áramcsatlakozója pont olyannak tűnik, mint a mostani routeremnek (1043ND v1) és ugyanúgy 12V 1.5A, szóval akár bele is dughatnám és így nem kellene az átalakítós művészet... még nem érkezett meg, így nem tudom biztosra. Valaki meg gondolom mindjárt kijavít itt a topikban, ha hülyeséget beszélek
Alapból eu változat tudtommal nincs a 3G-ből, csak kínai.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
woodworm
veterán
Laza a valamelyik xiaomihoz adott adapter, bedugtam egy itthon talált, hasonló értékekkel és polaritással bíróval. Talán egy wdr3600-asé. Rövidebb a dugó, de a delejt átadja.
(#711) zsuzsy0078
Egy szintes házban pedig kimondottan impozáns a 860l szórása, tp-linkek után felüdülés. Az fw-t felteszem majd a xiaomi mellé, ha lesz rá időm. Winscp-vel szétnézel a router fájlrendszerén, SingleSKU fájlokat keressél, amelyikben a legnagyobb értékek vannak, azt kell beállítani.(#709) dannyl
Média szerver (dlna) és iptv támogatás nincs. Samba megosztás elérhető, ftp-ben nem vagyok biztos. Tehát elképzelhető, hogy az alhálón kívül nem biztos, hogy bárhol eléred a fájljaidat.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #720 üzenetére
Hol lehet kapni hozzá átalakítót,vagy ti mivel használjátok Itthon?
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
enginev3.0
félisten
válasz szaboi6512 #721 üzenetére
Van a csomagban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
szaboi6512
őstag
válasz enginev3.0 #722 üzenetére
Köszi,megnyugodtam...
Már majdnem visszamondtamASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Soma01
veterán
válasz szaboi6512 #723 üzenetére
Egy 2-300 forintos átalakító hiánya miatt érdemes is lett volna visszaküldeni vagy lemondani a rendelést!
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
p2p-nel milyen sebessegeket produkal, jobb valasztas ez mint a 860l vagy kb ugyanaz?
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #726 üzenetére
Szerintem routeren szeretne torrentezni.
(#725) F34R
A torrent igényli a sok ramot, de kizárólag ebből kifolyólag nem érdemes sokkal jobb eredményben reménykedni. Headless írt 13 Mbyte/s-os letöltésről, de szerintem ezt tudnia kellene a 860l-nek is. -
F34R
nagyúr
Kossz sracok.... kinabol kb mennyi ido alatt van itt?
-
zsuzsy0078
csendes tag
válasz woodworm #717 üzenetére
Nah, hogy tiszta legyen a kép, leírom a sztorimat. 1043nd v1. X volt nálam üzemben, míg a digi sávszélessége nem ment 100 mbit fölé. A 1043-om kiakadt 120 mbit körül, nem tudott többet átengedni. Ekkor lett egy 850l, amit szerény beállíthatósága miatt váltott a 860l. A 1043-as vígan szórta a wifit a kert végébe (20m) is, a dlinkek a háztól 10 méterre már gyengélkedtek. Az emeleten azt hittem, hogy csak a laptop szórakozik, de a mobiltelefonok és a céges noti sem tudta venni a jelet ugyanabban a sarokban.
Az sku fájlokat nem találtam én sem és a winscp keresője sem. Majd az is kérdésem lenne, hogy beállítani hogyan kell neki. -
Soma01
veterán
válasz zsuzsy0078 #730 üzenetére
A 1043 jó volt WiFi teljesítményben? Akkor bízd arra a WiFi-t!
-
azozo
senior tag
Na megjött a Xiaomi 3g routerem
Egyenlőre a saját firmware van rajta frissitve és csak repeaterként használom,rádugva egy usb 2-es vigyoval
Ugyis padavan lesz szerintem.. bár még a digis 1000 csak márciusba jön erre addig tesztelem.Most nézem mi a legjobb útja a padavan rom feltételére (Linuxos a gép)
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Van most valahol akció/jó kupon a routerre? Ha valaki lát ilyet, jelezné itt?
-
szaboi6512
őstag
Ebayről mennyire ajánlott ilyet venni? Ott van vám? Most szállítással 40 dodó
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
kenand
veterán
Sziasztok!
van Mi accountom, párosítottam a rootert már az adja a netet a notebooknam lanon keresztül. Az a gondom, hogy az SSH script letöltéshetz nem kapcsolódik, visszautasít. Pedig már a Mi rooteren kersztül próbálom. Tűzfalat a is kikapcsoltam...
Ötlet? -
run4fun
tag
Remélhetőleg hamarosan megérkezik az enyém is, lassan 2 hete, hogy rendeltem, bár a tracking alapján még meg sem mozdult.
USB-re dugott nyomtatót meg lehet osztani a hálón? Próbálta valaki? -
kenand
veterán
válasz szaboi6512 #741 üzenetére
?
Az lehet gond hogy másik router mögött vagyok és az adja a NET-et? De amíg ez nincs megokosítva addig nem akarnám az levenni... (az is egy Xiaomi még korábbi, de nem emlékszem, hogy ott gond lett volna az ssh letöltéssel...)
-
Headless
őstag
Szaisztok!
Valaki ki tudná próbálni, hogy a ledere/openwrt-re való mentésünk (basic*.tar.gz,transmission*.tar.gz,format*.tar.gz) működik-e padavan alatt? (ez a korrupció a hdd-n nagyon zavar.) nem tudom érdemes-e próbálnom újabb lede-t.
Legjobban az RSS reader/automount érdekel. De ha már a webfelület működik, sanszos, hogy működik, busybox gondolom ugyanúgy van rá. Tehát awk, sed, stb mind benne van.
Pl blkid, fdisk, mysql van? Vagy azt opt-ware-re kell telepíteni? Az optware lehet a router flash-e is?
Nem hdd hiba próbáltam másikat is. És nem csak ezen látszik hanem pl filmeknél is van hogy zöld pixelesedik. Viszont egy reboot majd újraellenőrzés után 100% megint, én ext4 driverre gyanakszom leginkább.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
kenand
veterán
válasz szaboi6512 #747 üzenetére
Köszönöm, úgy látom előbb flashlete a developer romot utána ment az ssh-ért.
Nekem még az eredeti rom van, na holnap megpróbálom rom csere után -
enginev3.0
félisten
Úgy látom hogy valaki folyamatosan be akar lépni a routerembe
Jan 10 21:34:00 login[12597]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:02 login[12596]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:34:16 login[12610]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:20 login[12611]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:34:33 login[12614]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:50 login[12617]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:35:06 login[12619]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:35:23 login[12621]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'Rengeteg ilyen van a log-ban. Valahogy be lehet állítani hogy X próbálkozás után letiltsa ?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen