Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Nálam továbbra is gond van a mobilnet megosztással. Konkrétan nem működik.
- Huawei E3372h-153 stick (Telekomtól vettem, de független)
- Telenoros simmel használnám (pin kód kérés kikapcsolva) De telekomos simmel is próbáltam
- PC-n kap rendes IP-t a stick (nem NAT-olt címet, tehát elvileg nem routerként megy), átrakom a sticket a routerbe, ott
- A router látja a csatlakoztatott USB sticket, beállítottam az USB modem részt is
- net nincs
Próbáltam factory resetet.
Mi lehet a gond? -
run4fun
tag
Sziasztok!
Nem aktív usb hub elbírhat egy 2.5-ös külső hdd-t és egy 4g sticket a routerre kötve?
Tervezem, hogy veszek egy ilyen készüléket és rákötöm a filmeket tároló hdd-met és megosztom az IQPro-s netemet vele.
Egy kis off is: valami tipp, hogy milyen olcsóságot tegyek a router mellé, hogy elérhető legyen az Eu Express (min. 2kg) szállítási mód Gearbestről?Köszi!
-
Szoszo94
őstag
Elvileg elbírja, gyakorlatilag nem tenném. Szintén HDD és iqpro, de jobb a békesség jegyében pár dollárért rendeltem HUB-ot. 2.0-s, úgyhogy a másolás így csak 30MB/s viszont úton van a 3.0-s aktív HUB.
Ugreen van nekem és lesz is, olcsó de minőségi cuccokat gyárt
Esetleg tegyél a rendelés mellé egy aktív 3.0-s USB HUB-otLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
run4fun
tag
válasz Szoszo94 #605 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Matekoztam kicsit és végül maradtam a sima kuponos rendelésnél, mindenféle extra nélkül svéd postával. USB Hub még ráér, az IQPro-hoz még úgysem szereztem be a sticket (kicsit bele kell ásnom magam).
De a lényeg, hogy a router megrendelve, türelmetlenül várom az elkövetkezendő évben. -
Szoszo94
őstag
30$
Itt:
[link]Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Headless
őstag
Nah ma csöngetett a postás... és hozot egy ajándékot, vagyis a routert.
Hát a sok tyúkláb nagyon idegesítő, hogy nem képesek angolra lefordítani... Persze meg lehet csinálni ígyis, de....
Egyenlőre LEDE Felment, még csak elkezdtem belőni. de még nagyon sok van hátra, hogy áthozzak mindent a korábbi routeremről hál istennek az is lede/openwrt volt, szóval kb csak óvatos konfig másolással fog telni a napom második része...
redmi note4-el a wifi 2,4GHz-en és 5GHz-en is 72.2 mbps link sebességgel kapcsolódik, (noscan=1 nincs beállítva még) így 2,4 GHz-en 40 mbps kb 5GHz-en 60 mbps a sebesség a wifi, van egy 841n kliensem ami wds-el kapcsolódna ez még nem kapcsolódott magától sajnos valszeg a wds nem fog menni... mindegy az még később ...De remélem azzal meglesz a 200+ link sebesség az a tv-nek biztosít netet..., kábeles kapcsolatot a média szerverhez.
Nah később jelentkezek...
Végre nem kell extroot.... És kb felraktam mindent.. usb, rengeteg fájlrendszerrel, mysql, openvpn-openssl,samba,vsftpd,transmission,transmission-web,luci....
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
run4fun
tag
válasz Szoszo94 #178 üzenetére
Haha, jó kis Siege!
Épp végignyálazom a topikot, mert unatkozom és eszembe jutott egy kérdés.
Tehát adott egy Xiaomi Mi 3G router (hamarosan) + 10Mbites vezetékes net és egy 150MBps-os flotta net. Ha rádugom a 4g sticket, akkor összemergeli a két netet vagy hogyan kell elképzelni? -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Ezen a ruteren van WPS gomb?
Sehol nem látom a leírásban. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, akik 1000 Mbit-es nettel használják ezt a routert (Padavan cfw):
Milyen le/föl sebességet mértek router nélkül kábelen és milyet routerrel kábelen, illetve milyet 2,4, illetve 5 Ghz-es wifin?
[ Szerkesztve ]
-
forten
aktív tag
válasz Brandynew #617 üzenetére
Hello.
Nem akarlak elkeseríteni,de ennek a routernak,a WAN portja 100-s.Neked vezetékesen max 94-95Mbps lesz,wifin jó esetben 60-70Mbps(eszköz függő).
Kell szerezned egy gigabit-s routert,ha az 1000 netet ki akarod használni,mondjuk vezetékesen.
[ Szerkesztve ]
"Hol volt,hol nem volt..."
-
maroni
aktív tag
Sziasztok! Mennyivel lenne jobb vagy más ettől
Original Chinese Version Xiaomi Mi WiFi Router 3
egy 3g-s router? Az elsővel jó a wifi nem kell ujraindítgatni elméletileg működik rendesen! a net csak 12/1!
Üdv Laci -
Brandynew
őstag
Ez a router tudja az IPv6-ot Padavan cfw-vel? PPoE-n keresztül (Digi).
-
woodworm
veterán
válasz Brandynew #625 üzenetére
Ha itt nem használja senki, akkor kérdezz rá az n56u topikban, hogy a padavan tud-e digi ipv6-ot és hogyan kell beállítani. A hardver megegyezik vele és ott sokan használják padavannal.
Egyébként az fw asus eredete miatt slug asusos leírása alapján indulnék el a beállításával. Kipróbálni nem tudom, mert a wan interface nekem dhcp beálításon van. -
tlac
nagyúr
egy pár kérdésem van az antennákról
cserélhetőek rajta? hány dbi-sek?
és a 2,4ghz és 5ghz hogyan van elosztva rajtuk? minden antenna tudja mindkét sávot?
vagy esetleg vannak belső antennák is, amik intézik a 2,4ghz-et? -
Brandynew
őstag
Az IPv6 biztonságosabb, mint az IPv4:
- natív végpont-végpont titkosítás (IPSec)
- a címfeloldást már nem titkosítás nélküli ARM-mel valósítja meg, hanem SEND protokollal, ami SHA-1 titkosítást használ
- a nagyobb címtartomány miatt nehezebbé váltak a bruteforce-támadásokAz IPv6 gyorsabb, mint az IPv4:
- egyszerűbb és hatékonyabb routing
- jobb multicast routing
- egyszerűbb headerekA neten sok mérést találni, hogy mennyivel lehet gyorsabban elérni a weboldalakat IPv6-on keresztül, a különbség persze csak milliszekundokban mérhető, de ha már van a szolgáltatódnál IPv6, akkor miért ne használnád?
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Szerintem puskázz innen: Asus gyári fw IPv6 beállítások Digi nethez.
-
Brandynew
őstag
válasz zsuzsy0078 #634 üzenetére
Szia!
Az eredményekről tudsz csinálni egy screenshotot? Megmutatnám a Digis topikban is
Itt:http://ipv6-test.com/ (várni kell egy kicsit, aztán majd a score részben fogja kiírni, hogy 20-ból hány pontot kaptál)
-
achon
aktív tag
Most rendeltem egy 3G routert. Jelenlegi Asus N14U-t fog cserélni, amin padavan fut.
Látom sokan cserélik a firmwaret.
Mennyire jobb a padavan, mint a gyári firmware?
Értem hogy tiklábbal érkezik, de angolra lehet állítani. Vagy nem?
Van valaki aki saját firmware-rel használja?A legszebb múzsa a határidô.
-
hunaqua
addikt
A Padavan alatt egy teljesen stabil "európai" router,
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
achon
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Azt hittem ennél is trükkösen lehet angolra állítani mint a sima 3-nál.
Akkor padavan felé megyek. Kár hogy azt nem frissítik.A legszebb múzsa a határidô.
-
-
woodworm
veterán
-
Norby86
őstag
Próbálkoztam és félig meddig okos is lettem, de zsuzsy0078 hozzászólása most itt megvilágosított. Pontosabban beállítottam úgy ahogy betette a képernyő képeket a beállításról és már csak egy gondom van. Az ipv4 is megy meg az ipv 6 is jelenleg. Azt nem lehet megoldani hogy csak az ipv6 mennyen? Bocs ha hülye a kérdés, de még sosem próbáltam az ipv6-ot és épp itt az ideje, ha ez valóban biztonságosabb.
Plusz az ICMP nekem is filtered valamiért és a Browser default: IPv4. Ezt hogy lehet IPv6-ra állítani?-Norbi-
-
n_stolz
tag
Tegnap kézhez kaptam a 3G routeremet, belga regisztrációval jött, így a fináncok nem foglalkoztak vele
Lassan neki kell ugranom a padavanosításnak...Hozzávetőlegesen mennyi időbe telik a folyamat, ha sosem csináltam ilyet?
n_stolz
-
wocsok
tag
Hogy lehet routeren keresztül újraparticionálni, és formázni a winyót? Most a tp-link 1043 rendszerét használom mér vele, de nem 100%-os, és van rajt extroot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen