Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Szia!
Jelenleg a 2.25-os es a 2.26-os firm erheto el az oldalraol. Frissitsd vissza 2.25-osre pendrive-val, utana menni fog. En csak 2 orat vesztegettem el tegnap ezzel. Feltetelezem, amikor a cikk irodott, a 2.25 volt a legujabb, de a 2.26-tal mar valamit babraltak, ami miatt nem megy ez a moka.Nekem valamiert a virtualis gep resze nem akart menni. Eloszor el sem indult a 14-es virtualis geppel Win7 64-gyel, szolgaltatasoknal el kellett kezzel inditani a VM valamijet, most elindul, de - gondolom - orosz nyelven kerdez valamit, amire yes/no-t lehet valaszolni, utana meg egyszer kerdez valamit. Ha no-t irok, ki is dob, ha yes-t, akkor ugy tunik, hogy loopol valami vegtelen folyamatot, amit 20 perc utan kinyomtam. Ubuntus es a masik 64-esnel is ez a helyzet. Mit ronthatok el? Tegnap jott meg a router, de kinaiul nem annyira tudom sajnos beloni.
Koszi a segito valaszokat es elnezest az ekezetek hianya miatt! -
tlala
addikt
Biztos, hogy a dev fw-t töltötted le?
-
Szoszo94
őstag
Amatőr kérdés, de csak a routerre vagy csatlakozva, vagy mondjuk be van nyomva wifi is? Szigorúan csak a routerre lehetsz kábellal rákötve, minden mást kapcsolj ki a laptopon/gépen. Ha nem is tudja elérni a putty a routert, ott valami gebasz van, mert legalább azt ki kéne írnia, hogy jó-e az SSH avagy sem. Böngészőből megy a 192.168.31.1? Nem lehet, hogy a tűzfal amit használsz blokkolja a puttyot?
-
FingR86
őstag
válasz
enginev3.0 #187 üzenetére
ssh tuti sikerült ?
ha kiveszed és bedugod a pc-be elvileg már nem csak annak az 1 dolognak kell rajta lenni amit ramasoltal. -
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
enginev3.0 #181 üzenetére
Mindkét válasz igen
.
Pingelni tudom, de a port nincs nyitva. -
-
pn4hvq
senior tag
Segítséget kérnék: mi a búbánatot rontok el, hogy fent van a developer rom, elvileg az ssh is, és nincs nyitva a 22-es port? Már a hajam tépem
.
-
-
sniphoe
aktív tag
Én is lekéstem erről a remek kis akcióról..
Ha valaki tud még a router-re kupont, ne tartsa magában!
-
winbox
senior tag
válasz
hardline #171 üzenetére
Sajna mindenképp routerkent működik a mifi, nálam egy huawei e5577 mifi van, de routerre rákötve dupla NAT volt + az usbn sehogy sem jott ki belőle 40mbitnél több, csak ha pc-vel volt összekötve. Aztán mikor már eleget volt rajtam miatta az a bizonyos álarc, vettem egy sima 4g usb sticket, azt fogom majd a routerre kötni, ha megérkezik
-
-
FingR86
őstag
-
Szoszo94
őstag
Nincs mit!
Padavan alatt írtam pár hsz-el korábban, hogy a 150mbps-os netem Huawei stickkel 9,5MB/s-ot tudott letöltés közben, délutáni órákban. Ha kevesebben vannak a hálózaton, tudhat többet is, ráadásul nálam HUB(2.0)-ra van rákötve
Kínai kütyük topik, ott fogsz leghamarabb találni ha lesz kupon
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Köszönöm szépen a részletes leírást, így már belemerek vágni, csak jót olvastam róla neten. Huawei E3372h-153-as 4G stickem van, csak emiatt vettem egy Asus RT-AC1200G+-os wifis routert, mert itt nincs vezetékes net és így megtudjam osztani és normális router legyen mögötte, erre 20/20Mbps a max vele. Először még nem tudtam, hogy a router a ludas, ezért orosz fórumok segítségével és sűrű káromkodás közepette sikerült cserélnem a stick firmware-ét stick verziósra a Hilink helyett, mert a Hilinkes verzió inkompatibilis az Asus routerekkel (eldobálja a csomagokat, a weboldalak nem töltenek be teljesen, ráadásul dupla NAT is volt) de a sebesség a stick firmware-el így is maradt 20/20, gépbe közvetlenül 100+ Mbps-eket hoz simán a stick, de most nem tudom, hogy az usb 2.0 csati korlátozta le vagy csak szimplán ezzel is inkompatibilis volt, de az összes firmware-t feltettem a routerre is, de nem ment, cfw meg a broadcom chipek miatt nem volt. Úgyhogy az Asus most megy vissza ahonnan jött és rendelek egy ilyet. Remélem ezzel már menni fog a stick teljes sebességgel. Nem tudtok rá működő gearbest kupont?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest