Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Próbálkoztam és félig meddig okos is lettem, de zsuzsy0078 hozzászólása most itt megvilágosított. Pontosabban beállítottam úgy ahogy betette a képernyő képeket a beállításról és már csak egy gondom van. Az ipv4 is megy meg az ipv 6 is jelenleg. Azt nem lehet megoldani hogy csak az ipv6 mennyen? Bocs ha hülye a kérdés, de még sosem próbáltam az ipv6-ot és épp itt az ideje, ha ez valóban biztonságosabb.
Plusz az ICMP nekem is filtered valamiért és a Browser default: IPv4. Ezt hogy lehet IPv6-ra állítani?-Norbi-
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
Regisztrációt csak soros porton tudod elkerülni, így ebben az esetben egy regisztráció gyorsabb, egyszerűbb, mint forrasztgatni.
Egy lede felrakása nem áll 10 percnél több időbe ha van már xiaomi fiókod. És ebben benne van 3 reboot. 1. Dev fw, második ssh.bin, és a harmadik már az openwrt bootolása.
Padavan annyival lassabb, hogy forgatnod kell ami géptől függően erősen tud változni.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Oneplus 12 White 12/256Gb Csere, Beszámítás lehetséges.
- Lenovo thinkpad P15 Gen1, i7-10750h CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, Nvidia Quadro T1000 4GB VGA, 15.6"FHD
- VGA Asus PCI-E Nvidia GTX 1060 OC 6GB (red+black)
- be Quiet! Pure Base 500DX White + 3 db Silent Wings 3 PWM High Speed 140mm venti + Jonsbo VGA tartó
- Petmate Vari Kennel 36" 91x60x66cm kutyaszállító box kutyabox szállítóbox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen