- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamNorthWes
tag
Jól értelmezed de valószínűleg úgy számolták hogy ha van ennyi előfizetés akkor minimum ennyi ember biztos netezik
De ez a statisztika olyan gyökérség ezt megmondtam volna kábé én is szolgáltatók infói nélkül is Szal a lényeg hogy nem tudjuk hányan neteznek magyarországon de több mint 1 millió emberRover623: Na pontosan ezaz
Ha egy magyar család átlagosan 3,2fős akkor kapásból az jön ki h a magyarok 51,2 százaléka netezik rendszeresen És sztem ez már elég jónak mondható ahhoz képest hogy mekkora egy trágyadombon élünk.[ Szerkesztve ]
'Use your brain and you have a good day.' :)
-
Rover623
félisten
válasz AdamNorthWes #4 üzenetére
Na jó de egy elérésen keresztől akár 10 ember is hozzáférhet rendszeresen nethez!
El vagy te tévedve...szerencsére nem Pakisztánban élünk...a magyar család átlagosan 3.2 fős...A megfogalmazás persze ettől függetlenül suta...
1.25 millió szélessávú előfizetés...pont.
A kutya se tudja megmondani hogy ez hány, a világhálóra csatlakoztatott gépet jelent...azt meg pláne nem, hogy ezeken a lakosság mekkora hányada fér hozzá az internethez...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Thomas1
addikt
Vezeték nélkülivel 1,25 millió, WLAN és egyéb (3G,GPRS,HSDPA...) elérésekkel együtt pedig 16%.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
SLYM
veterán
csak 16% a nettulajon aránya MO-on? ez nagyon kevés nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla