Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Kelecar #20975 üzenetére
Kipróbáltam és vegyesek az érzelmeim. Romániában - ahol 100 km/h felső sebességkorlát se ritka - megyek az autópályán és volt valamilyen úthiba, ahol döccennni szokott a kamion. Az új beállítások mellett viszont majdnem felrepültem, olyan érzékeny.
Aez a beállítás mennyir evan köszönővisoznyban a valós működéssel? Nekem kicsit túltpoltnak tűnik. Kanyarra fel tudok készülni, de pl ilyen döccenőre nem. Nem tűnt életszerűnek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
vlevi
nagyúr
válasz Kelecar #20972 üzenetére
Nekem volt olyan utam, aminél elkéstem. Természetesen ez a zergab***ta mellékutakon volt, Franciaországban, ahol minden kereszteződésben, körforgalomban csak lépésben tudtam fordulni azzal a baromni nagy tartállyal, amit magam után húztam, és mire kezdtem volna gyorsulni, jött a következő kereszteződés...
-
Marci112233
addikt
válasz Kelecar #20972 üzenetére
És
(#20971) laceszgamerKöszönöm a segítségeket. Kár hogy ilyen rövid és kevés útvonal van csak benne. Azt tudom hogy csak 60-al lehet menni mert mikor kijött maga a DLC akkor törtben toltam egy fuvart, de ott akkor a profil szint csak 5-ös volt még.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Foose
addikt
válasz Kelecar #20870 üzenetére
Na ja, akkor tudnék. De ennyi van, azt sem tudom ennyi is minek!? Van mindhez franc tudja hány sofőr is, meg majdnem 8 milliárd ft-om. Az is minek!? 😁 Ez ahová most akartam teleportálni,a balticban van, ott még emiatt amúgy sem lehetne garázsom 😊
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
ledgeri
nagyúr
válasz Kelecar #20625 üzenetére
Én nyomtam volna egy full fehéret, de persze az nem egyezik hiába ugyanott a csúszka...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vyndree
őstag
-
nagyúr
válasz Kelecar #19528 üzenetére
Nem. 310 lóerő csak. Minimum egy 600-650, 730/750-el próbálkozz, 8x4-es felállásban.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Kelecar #18998 üzenetére
Aha, megvan. nem zongoráztam végig, mert azt hittem, van betéve csak úgy is. csak kár,hogy amiből lehetne még ilyet csinalni,azokból nincs. Meg 3-ast nem akarnak véletlenül? Olyan fíling lenne, hogy de jó, Európába is leszállítanak cuccokat amcsi pótokkal. Mert ha úgy nézzük, akkor szinte bármerre, szállítanak mindent mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest