Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #446 üzenetére
bányába még nem voltam
nálam a 12-es van. most én is áttértem az automatára. max előre-hátra nehézkes, mert.. váltani kell
megnézem ezt a váltó mod-ot. sok kamionos játékkal toltam már, és az a meglátásom, hogy ide, ehhez a mocihoz nem jó a 12es váltó. csakis billre, és nálam értendő
miféle speed limit mod? sose hallottam
apropó, ez a dupla hátsó hajtás mire jó? azon kívül, hogy csökken az üzemanyagtartály befogadólépessége?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #451 üzenetére
noh, hát mindjárt szebben muzsikál egy másik Euro6-os motorral+a 16seb váltóval
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Milka 78
nagyúr
válasz - = Zk = - #451 üzenetére
A speed limit is lehet nálad gond.Az egy kiegészítő amit ha beteszel a C/Dokumentumok/Euro Truck 2/mod mappába nem fog letiltani a kamion 90-nél és jobban engedi pörögni a motort is(érzésem szerint).
A dupláról nem tudok nyilatkozni,mert ragaszkodom a 2 tengelyes megoldásokhoz(esztétikai szempont ),de itt a fórumon már volt róla szó,hogy mi mit tud.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #455 üzenetére
Alapból sem tilt a játék 90-nél, mert én tudok 100+-al is menni egy 730-as scániával. Igaz ki kell jól húzatni, de megy annyit. Csak az 550e-s büntetés a fájó.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #456 üzenetére
Én az Über Volvo-val sem tudtam elérni a 90+-t autómata váltóval,de a limit után simán ment(először a 120-as és most meg ki tudja milyet használok)megrakva 140-145-öt is.pl. a Daf/Magnumnak nemárt egy enyhe lejtő a 140-hez,de nincs is hiány érzetem,mert ilyen sebességnél 10-bő 6-szor perec lesz a vége.
Résen kell lenni -
nagyúr
válasz Milka 78 #457 üzenetére
Érdekes, én a 730-as fenevaddal vígan elérem. Nem tudom akkor mivan.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
Szól, ha fáradt vagyok. Akkor is szól, ha tankolnom kell?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz Vakegérke #460 üzenetére
Minek szólna mikor ki tudod rakni a kijelzőre? Vagyis a kamionba látod a kis kijelzőn.
-
macy
addikt
Ez milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
nagyúr
válasz Vakegérke #466 üzenetére
Nálam már 8-an vannak, mindegyiknek 620-as scania, 6x2, 6x4, 4x2-es felállásban. A néhány napban még veszek 2 kamiont 2 soförrel meg megy egy garázs frissítés mert nem férnek majd el.
Ja és mind ezt saját pénzből, hitel nélkül."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sub-ZeRo #467 üzenetére
hátigen, akinek de jól megy
-
nagyúr
Találkozott már valaki a saját embereivel az úton?
-
macy
addikt
Nekem a Volvo volt az elején a legjobb a 750-es mocijával. Most a 730-as Scaniát nyúzom, szerintem ez marad, hamár megmókoltam a hangokat, meg amúgy is tetszik. De ki fogom próbálni az összes gépet ha meglesznek. Jelenleg Man, Renault Magnum, Volvo, Iveco van az embereimnek, meg nekem a Scania.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Sub-ZeRo #467 üzenetére
No, hadd másszak újra a lelkedbe, remélem, hogy elviseled buta kérdéseim.
Szóval hogy lehet kocsit cserélni valamelyik alkalmazottammal? Őket is át lehet ültetni, kocsit cseréltetni velük?
A régebbi játékban volt rá lehetőségem, hogy a melósaimnak én szabjam meg, hogy milyen fuvar vár rájuk. Ebben a játékban nem látok erre lehetőséget. Vagy van, csak én vagyok kuka?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz Vakegérke #479 üzenetére
No, másszál no!
Azt a cégvezetés menüpont alatt találod. Rámész a garázsodra, majd az egyik kamionra rákattintasz, és kiadja, hogy fejlesztés és vezetés stb. Ott a vezetésre rámész és tudsz a kamionoddal menni.
Ilyen, ilyen formában nincs. Csak azt tudod megadni az embereidnek hogy milyen jellegű fuvart vállaljon és fejlődjön. Kiegyensúlyozott, adr stb.
-
nagyúr
válasz Vakegérke #481 üzenetére
Nincs mit.
Na, még van kb 9 benzinkút, egy város félig van cask felfedezve, meg vagy 2 km-nyi útvonal és 100%-on lesz a térképem. Na 8 munkásom van 2 városban. 87 óra játéidővel nem is rossz hitel nélkül.
-
nagyúr
válasz jozsi252 #483 üzenetére
Hát 800 - 8000 euro között is van fuvar nekik.
Már 9.2-őn vagyok, van még 3 szint és a legnagyobb amit ma vittem az ~88 ezer euro volt. És ez már 1500 km és fölötti fuvarok. Pedig cask 5. szinten vagyok ott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sub-ZeRo #484 üzenetére
Azért 1500km felettiből ha elviszel 3-4-et naponta, az napi 5 óra game. Azért 25-30. szint környékén, hogy lépegess szinteket, lehet mondani hogy jópár órát belekell tolni hogy 1 szint összejöjjön.
Neked bentvan a no speed limit mod? Én beraktam de 120 a max. Nem mintha több kellene, de láttam youtube traileren hogy van aki 140-150-et megy. Az hogy a fenébe? Nekem a Volvo megy annyit, lehet hogy Scania menne 140-et is?
iPhone 13 Pro Max
-
macy
addikt
-
nagyúr
válasz jozsi252 #485 üzenetére
Hát igen, de itt már egy 1500-as fuvarnál olyan ~2300 tapasztalati pontot kapsz. Az meg nem rossz.
Igaz már elég nagy rés van egy szint között. Már olyan 8-10 ezer pont.Nem, nekem cask 0.2-es beta fizikai mód, amivel jobban billeg a fülke. De póttal nem megyek max 90-et.
Pót nélkül, ha a térképet fedezem fel, akkor szoktam 140-el menni. 12-es 730-as motor."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nem igazán. Úgy szervezem a fuvarokat, hogy olyan helyre menjek ahol még nem jártam. Bár 99%-os térképnél már nem igazán van ilyen hely.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sub-ZeRo #491 üzenetére
én még qrvára az elején vagyok.
25%" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #492 üzenetére
Hát... igen.
-
Richard!
addikt
Ahoj!
A tetőlámpáim miért nem világítanak??
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
válasz Richard! #496 üzenetére
Akkor sem világít, ha a fényszórót bekapcsolod? Mert ezek cask akkor világítanak, ha fényszóróval mész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest