Új hozzászólás Aktív témák
-
laforge
csendes tag
[OFF]
Ezt hol olvastad?
A cikkben amiben megerősítik, hogy a köv. KOTOR game MMO lesz, abban ugyan említenek 2011-et, de teljesen más szempontból:"Today, two-thirds of the game industry is console systems and dedicated handhelds. "We expect in 2011 for it to be fifty-percent," Riccitiello said."
[link][/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
én is ettől tartok, bár a spore-dolgait át lehetne ültetni mmo-ba csak hát a fejlesztők meggebednének bele sztem.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edward2
addikt
kiváncsian várom. végre egy scifi mmo és nem a szokásos fantasy. star wars sajnos nem is remélhetek 6-7 éven belül.
-
v.tom
őstag
Szerintem ez egyedi faj tervezése ki fog merülni abban, hogy másként nézel ki, mint a többiek, de valószínűleg a képességeid stb a játék megvalósítása miatt nem lóghtanak i a sorból. De aztán ki tudja. Csak remélni lehet mindent. Egyenlőre én inkább az Eve online mellett állok még mindig.
-
edipqe
senior tag
nem kell annyit várni mint gondolnánk? ezzel most mi a xart kezdjek? Ha én mondjuk karácsonyra várom, mert akkor van a legközelebbi játékroham, akkor az azt jelenti, hogy még novemberben kiadják?grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr höööhhhhhh
#>&@&# a seggükbe! Tudják, hogy kell felcsigázni a rajongókat! hogy a villám simogatná meg a mellbimbójukat!Saját fajt tervezni és azzal játszani? hát ha csak fele olyan jól tervezhető lesz ez a rész mint a Spore-nál akkor az máris tökéletesen elég lesz!
Valami mondjuk elgondolkodtatott->ha saját fajt tervezel, akkor a játék a faj tulajdonságaihoz és adottságaihoz mérten alakítja ki a kismillió egyedileg tervezett fajnak az épületeit, küldetéseit, hajóit??? Nyílván ha vizi fajt tervezek, tök másmilyen a hajók építési logikája, stílusa, mint egy humanoidnak...ezt hogy oldják meg
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest