- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nem bantam meg, hogy nem vettem meg. Tomb Raider Full collection volt 14 dollar Steam aruhazban, a sima meg nagyon sokszor 10. Just Cause 2 meg 1 tf2 kulcsert beszerezheto nemreg votl 80%-os sale-en.
[ Szerkesztve ]
-
Airedhyal
aktív tag
A zsákbamacskában:
- Tomb Raider
- Just Cause 2
- Hitman: Blood Money
- Dungeon Siege III -
pisti666
aktív tag
válasz BlackSoft #34 üzenetére
mellékesen arra senki sem lesz kíváncsi(lakcím még éppen nevedre sem de valahogy be kell mutatkozni.) arra lesznek, hogy küldd el a paypal vagy épp kártyával történt fizetésről másolatot meg kapott mail-t tőlük ennyi.
[ Módosította: radi8tor ]
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
törölt tag
Az azért érdekelne, hogy digitálisan terjesztett dolgok megvételéhez miért kell nekik lakcím...
-
Mister_X
nagyúr
válasz djculture #28 üzenetére
Éppen eleget ahhoz, hogy magamnak semmit se tudjak venni ebben a hónapban... (számlát is kell fizetni, bérletet is kell venni, vettem pár apróságot karácsonyra, ilyenek).
Sebaj, holnap már máshol állásinterjú, hogy rohadjanak meg.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz cskamacska #24 üzenetére
Nyugatabbra ugyan annyiba kerül a PC-s cím, mint a konzolos, továbbá igazán csak akciózáskor hajlandóak pénztárcát nyitni...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
cskamacska
addikt
válasz lionshamlet #21 üzenetére
Na ezt a hsz-t megjegyzem, és körbehordozom a konzolos híreknél mint a véres kardot.
Egyébként a konzolgyártóknak fizetendő díj miatt nem lehet olyan olcsó a játék mint PC-n, ahol a gyártók még támogatják is a játékokat.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BlackSoft
addikt
Én rendeltem, aztán meglátjuk mi lesz benne Remélem olyanok, amik még nincsenek meg
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
lionshamlet
senior tag
Ehh, ps3-ra miért nem tudnak ilyen akciók lenni.
-
Bad Pritt
félisten
Deus Ex Director's Cut-ra szerintetek van esély?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Prof
addikt
FF XIV tuti lesz benne, mert ugyis havidijas. Tomb raider (full TR collection volt 14 dollar nemreg) Hitman is siman (AMD bundle game), meg egy FFVII azt jonapot.
Az lenne a jopofa ha random lenne a tartalom egyenenkent. Azzal arra kesztetnek az emberket vegyenek tobbet[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Egyébként lehet sejteni mi lesz benne, Tomb Raider, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, ezek többször voltak már erősen leárazva, 6 euro környékén pont el lehet őket képzelni együtt.
Egyébként konkrétan bármi lehetne benne(SE boltjában több régi játékuk is előfordul), ha az eredeti MSRP-vel keménykednek."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
pigster
senior tag
50 fontos meglepetés 5 fontért
Ezt inkább zsákbamacskának hívják... -
-
-
Depyangel
tag
Ha jól értem akkor 4db steamen aktiválható játék lesz a csomagban Én még gondolkozom rajta, félek ettől a final fantasytól az nagyon nem kéne bele nekem
-
-
fityesz9
tag
D... int the box. Bevallom én ne mvtam tisztában pontosn milyen játékok tartoznak a Square Enixhez,
mivel cska a Tomb Raider van meg tőlük, megnéztem, így én is Final Fantasyt sejtek, hogy benne lesz. A Tomb Raider kérdéses, mert a shopos ára 60 Eur, az önmagában túllépi a keretet, de kiderül.Garrus, am I your dirty little secret?
-
Dzsabba
aktív tag
Megrendeltem én is.Nem vagyok nagy angolos,ha jól értem,akkor majd dec. 20. délután adják ide?
-
-
GRaul
őstag
en megrendeltem. kivancsian varom majd
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
dredbiro
senior tag
Ezt fontolóra veszem,köszi
Good hunting,STALKER !
-
Mister_X
nagyúr
Pff, szívesen megvenném, de a Tesco volt kedves kitolni velem Szerintem lesz benne Sleeping Dogs és Tomb Raider is. Ha csak az egyik kerl bele, már akkor is ajándék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM