Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 10
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz krisztian112 #2222 üzenetére
...mint az elődöknél... Ott is az X10 mininél a jack alul, a pro-nál felül van...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
puszta123
tag
válasz krisztian112 #2223 üzenetére
Ehhez elég lett volna egy választ küldeni Najó csak viccelek, köszi, néztem jópár videót de egyiken sem látszott egyértelműen.
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
FET-MEN
veterán
-
e-newsee
addikt
válasz krisztian112 #2047 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is. Csak eszembe jutott, köszi.
Majd nekiesek 100-as szöggel, aztán legalább kiderül a karcállóság is.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Lajdzsi
tag
válasz krisztian112 #2043 üzenetére
Főleg az öreg-vörös
(Ha ismered az eredeti sztorit akkor az a májfoltos dagi aki a standard gárdát menti meg.)
[Illetve akkor is az, ha nem ismered... ][ Szerkesztve ]
-
bandersen
csendes tag
válasz krisztian112 #1971 üzenetére
Szia!
Én a fórumtárs asszonykájának X10 mini pro-ja kapcsán írtam az enyémnél (ami szintén x10 mini pro, és lassan 1 éve megvan) a napi 2x-es töltést. -
deakferenc75
tag
-
Kobaljov
senior tag
válasz krisztian112 #1850 üzenetére
Sajnos hasonló "hülyeség"-re már láttunk példákat hasonlóan nagynevű gyártóktól.. De reméljük továbbra is az ennél jobbat, az S-E is tudja, hogy az új Xperia Mini család elég sokat javíthat a megítélésén, sokmilliós eladású húzódarab lehet
-
Kobaljov
senior tag
válasz krisztian112 #1843 üzenetére
Vagy - rosszabb esetben - azt mondják, hogy ez nem olyan jelentős hiba és nem csinálnak vele semmit, megspórolva ezzel egy (nagyon) költséges tömeges visszahívást vagy javítást (ez persze némileg ronthatja a hírnevet ami csökkentheti az eladásokat is, de valószínűleg csak kis mértékben). A legutóbbi (negyedéves?) pénzügyi jelentéskor veszteségesek voltak, így a költségekre valószínűleg most különösen figyelnek, ez az elnyúló hallgatás pedig kezd gyanús lenni. Reméljük ennél jobb forgatókönyv szerint alakulnak majd az események.
Közben kijött az egyik nagyobb nemzetközi techsite-on a Slashgear-en is a Pro tesztje (az ismert problémákat be is kommenteltem, jóváhagyásra vár)
-
sxxorp
őstag
válasz krisztian112 #1756 üzenetére
Az enyém független, 2 év gyári garanciával. A másik, hogy ezzel csak az én problémám lenne megoldott, ameddig nem megterhelő hátha tudok segíteni abban, h másnak is megoldódjon a dolga.
-
e-newsee
addikt
válasz krisztian112 #1743 üzenetére
Pontosan, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Lajdzsi
tag
válasz krisztian112 #1722 üzenetére
Tudtommal mindkét verzió működőképes, csupán a hosszan nyomás macerásabb mert a képernyőn tapicskolva kell kiválasztani és úgy lassabb.
-
Enci1983
senior tag
válasz krisztian112 #1690 üzenetére
Stabil a csuszkája, nem lötyi nem zötyi. Pont jó semmi gond nincs vele.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
dokee78
félisten
válasz krisztian112 #1687 üzenetére
Számomra ezek a hátrányok,de tudok nélkülük is élni:
-LED felül (értelmét nem látom,miért felül van)
-80MB tárhely (azaz "csak" 320MB)
-előlapi kamera (nem használnám,de hiányzik majd)
-fizikai bill. (kevesebb így a mozgó részegység,ezáltal kevesebb hibalehetőség)Lecseréled az ACE-t?
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz krisztian112 #1529 üzenetére
Az akksi elég lezseren van becsomagolva, bele van csúsztatva egy kis papírhurkába. Óvatosan ki lehet venni, de nem egyszerű - azért én megoldottam. Nálam minden kis zacskó, kis drótdarabka (amivel régebben a madzagokat fogták össze), papírfecni el van téve a dobozba.
Ami furcsa volt, hogy a sima Mininek nincs fólia a kijelzőjén, a Mini Pronak pedig van. A fene sem érti.
dokee78
Nézemmá, na! Bí kúl, okéj?
Próba megvolt, nem ciripel, és a távoli hangokat is egész jól rögzíti.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz krisztian112 #1494 üzenetére
Arénának nagyobb volt a kijelzője, mégis ezen jobb a böngészés.
Zsolto: Azért nézd meg, hogy azokon felfele csúszott... Vagyis a csúszkák távolságát. Itt szerintem nagyobb a tömeg rajta
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
aggleány
addikt
válasz krisztian112 #1494 üzenetére
Igen, van. Bár még nem ment teljesen végbe a váltás, a Mini csak egy napos, de nagyon úgy néz ki, hogy ő marad meg, és a nagy kerül új gazdihoz. Netezni még nem neteztem rajta, de az Asphalt és a Penguin Skiing nagyon szépen fut, és kezelhető is. Egyelőre nagyon furcsa 4,3" után, de egyre valószínűbb, hogy megnyeri a versenyt, mivel kényelmesen tudom zsebben hurcolni, és nem kell mindig a táskába kapkodni, ha megszólal. Bár az enyém nem Pro, csak a sima Mini, a kijelző ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz krisztian112 #1447 üzenetére
Sajnos a tetején van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest