- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
válasz fatal` #10900 üzenetére
De mégis működik.
Úgy lehet észrevenni,ha felcsapatod maxra manuálisan és letakarod az alőlapi kamera melletti szenzort.Szépen lassan veszi el a fényerőt.A Blad-emen letakartam és darabosan vette el ezen meg olyan finom,hogy szinte észre sem lehet venni.
Tudna valaki linkelni valami SE-s portalt ahol a-z-ig le van írva a root-olás menete esetleg romok gyűjteménye alkalmazások(csak free) magyarul.Ez nagyon sokat segített amikor a Blad-el nyomultam
http://zteportal.eu/tag/blade/Valami ilyesmit keresek csak SE
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Cobretti13
tag
válasz qpidomx #10895 üzenetére
Az nem a telefon hibája,ha lukas a kezed.
Bocs de mit gondoltál.
Bár ha bemész a szervízbe és el tudod hitetni a csókával mondjuk,hogy olyan erősen rezgett amikor hívtak,hogy a brutális vibrációtol szétsercent a screen akkor lehet.bocs a gyenge poénért
S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Cobretti13 #10903 üzenetére
Nem rossz, semmi gondom nincs vele. WIFI, GPS acélos, a fogyasztás nagyon jó. A gyári launcher és a hívás közbeni felület nem tetszik egyedül. A tárcsázó is általában lassan indul. Ha lesz valami nagyon penge főzött ICS, vagy esetleg JB, arra lecserélem, de inkább a stock Android felületek miatt, egyelőre nem érzem a sürgetést. Nagyon stabil, megbízható.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
mrlujoak
veterán
válasz qpidomx #10895 üzenetére
Nem.
Hiába hitetlenkedsz, de a garancia nem vonatkozik a külső mechanikai behatás (ilyen a leejtés is) következtében keletkező károk ingyenes javítására!Mivel ezt Te okozod, innentől kezdve a pénztárcád terhére kérheted a javíttatást!
2 lehetőséged van.
1) eleve ütésálló modellt veszel, ahol egyes gyártók a törésre is vállalnak garanciát
2) szolgáltatónál veszel bármilyen mobiltelefont, és hozzá biztosítást kötsz, ami önrész ellenében törés esetén is biztosít relatíve olcsó cserét...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
PearCyp
tag
halihó!
rootolni szerettem volna a gépet, ezt a leírást követtem.
hát megakadtam a 4. lépésnél!itt tudom, hogy sok hozzáértő van, kérlek benneteket segítsetek, hogy most mit tudnék tenni! hiába csatlakoztatom a géphez, nem tudok semmit kezdeni vele. néha felvillan a töltésjelző led, meg a vissza gomb világitása, de több életjelet nem ad mahgáról, hiába dugom usb-re
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
qpidomx
tag
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10906 üzenetére
oh már megodlottam. sikerült visszatennem a gyári kernelt, a hiba pedig abban volt, hogy mtp módban maradt a kicsike. átállítottam, minden simán ment. tehát már rootolva van
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
pusi1981
aktív tag
Mióta fent van a ics azóta nem tudok csatlakozni az otthoni wifihez.
Csináltam már egy gyári visszaállítást de az sem segített.
Gb vel semmi gond nem volt nem tudom mi lehet a baj...
Valaki valami ötlet? -
mrlujoak
veterán
válasz qpidomx #10907 üzenetére
Huh.
Hitetlenkedés, miszerint sz@r és gariban meg kellene csinálniuk.Nem, nem kell.
Az, hogy valakinek sikerült megcsináltatnia, nem jelenti automatikusan azt, hogy másnak, minden egyéb sérülést is megcsinálnak...Természetesen próbát megér.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
fatal`
titán
válasz Cobretti13 #10901 üzenetére
Tudom, hogy működik. Azt írtam, hogy nem lehet kikapcsolni, de attól még van benne.
(#10907) qpidomx: Szerencséje volt. Egy próbát megér, de ne számíts rá, hogy megcsinálják. A garancia meghibásodásra vonatkozik, nem fizikai sérülésre.
[ Szerkesztve ]
-
padararpi
csendes tag
válasz hurrikan #10867 üzenetére
Szia!
Augusztus 2-án adtam le a gépemet a siófoki Vodához, ők pedig az említett céghez küldték. 9-én már vissza is érkezett Siófokra.
A baja az volt, hogy egyre gyakrabban indult újra hívások alatt. Ebben az volt a kellemetlen, hogy ha ismeretlen szám hívott és közben újraindult, eltűnt az aktuális szám a híváslistámról, így vissza sem tudtam hívni az illetőt...
Szóval Vodástól mindenestől 7 nap volt az ügyintézés, cseréltek egy akkut és egy adatkábelt - utóbbit ne kérdezd miért - korrekt leírást kaptam a hibáról, tesztekről, és még az idegességemben egyszer letépett usb takarópöcköt is pótolták nekem. A hiba persze eltűnt.
Úgyhogy részemről XL-es piros pont jár nekik.
Üdv.:
Pádár Árpi
-
PearCyp
tag
valaki nemtudna adni egy értelmes leírást, hogy hogyan rakhatom fel a cwm-ot?
EZT szeretném feltelepíteni.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz PearCyp #10913 üzenetére
lejárt a szerk idő, már megtaláltam, vagyis sztem 2-szer háromszor felraktam, mert csodálkoztam h amikor megnyomom a lefelé gombot, miér tnem jön be
egy leirásban láttam, hogy felfelé kell nyomkodni...Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Đ10Đ4
aktív tag
Sziasztok, ne haragudjatok, nem szeretnék vissza olvasni nagyon hogy, meg találjam a kérdésemre a választ.
Hát ha valakinek ez nem gond és tudna nekem segíteni.
főzött romot keresek a mobilra, nyitva van a bootloader, akár milyen romot feltudok rakni.
konkrétan még nincs kiválasztva melyiket szeretném, de ha lehet akkor össze hasonlítanék párat.. ha lehet.köszönöm a segítségeteket!
Dió"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
-
Brutális eb
addikt
válasz qpidomx #10916 üzenetére
Fizikai sérülésre csere esély? Zero,nulla,esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Regiee
aktív tag
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz tomy86 #10920 üzenetére
Köszönöm, ilyenre gondoltam.
Keresgéltem XDA-n csak nem igazán vagyok perfect angol és valahogy, nem erőltettem, tudom van oldal fordító program is, de az nem 100%-osan fordít és nem akarok elcseszni semmit se a telon, szerintem ez érthető.ezért keresnék valami magyar nyelvű leírást ha lehet..
esetleg top lista van? hogy, ki melyiket tartja jobbnak és miért? vagy akármi?
pl a TOP5 -ből gondoltam a választást, de itt meg most annyi van (amit köszönök is), hogy nem tudom melyiket nézzem..
Dió"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
ko9
addikt
Infógyűjtés: Aki próbálta az ExPERIAv4a-t, az milyen hibákat tapasztalt/miért cserélte le?
Kiadás előtt át akarom rágni magam ezen mégegyszer.
Köszönöm!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
hmm.. feldugom a telóm a gépre, és csak töltődik
valakinél volt már ilyen? -
niiks
csendes tag
Hol tudom azt beállítani, hogy a fényképeket/videókat automatikusan a micro sd-re mentse a teló?
-
natë
nagyúr
Azt kell, hogy mondjam, hogy tényleg igaza van annak, aki azt állítja, nem az egymagos telefonokra való az ICS. A GB milliószor gördülékenyebb rajtuk. Ezen pedig nem változtat semmilyen mod vagy tweak.
-
8zabi
őstag
frissített kamera lib-ek ICS alá, nálam megszünteti a zöldes árnyalatot vaku használata mellett, cwm-ből telepíthető
más modellekhez letölthető innen
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Ezt viszont nem értem.
Az xpadom-nál is ez volt aztán frissítve lett.
Itt kiváncsi leszek.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
ko9
addikt
Xperia Tipo: MSM7225 platform (mint X10Mini széria), 800Mhz, 3.0.8-as kernel, gyári ICS, teljesen alapon, 1600+ Quadrant
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
törölt tag
Most vettem egyet 10Ft-ért, csütörtökre írták, hogy jön a futár, nagyon kíváncsi leszek rá. Bár ódzkodtam a droidos SE-ktől eddig, úgy gondoltam, hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat, amiben csak megerősítettek az itteni kommentek.
-
kommunism
aktív tag
Valaki tudja hogy az alapértelmezett zenelejátszó milyen oknál fogva nem kezelhet 1 zeneszámot? Ha rákeresek a total commanderbe akkor megvan,de amugy nem hajlandó berakni a zenék közé.(nem szeretnék zenelejátszót váltani)
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
babkonzerv
csendes tag
válasz kommunism #10940 üzenetére
próbáld meg azt, hogy a memóriakártyán csinálsz egy music mappát, és abba pakolod ( ha nem ott lenne)
ha így sem megy, akkor a minden program alatt keresd ki a médiatárolót, és menj arra hogy az alkalmazás adatainak törlése. telót indítsd újra, és így már menni kellene
-
domedee
senior tag
Rebootnál kiírja, hogy a system alkalmazás leállt. Bezárom vagy várakozás. Várakozásra nyomra simán megy tovább a rendszer.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
lostprophet
aktív tag
A SE Xperia Mini Pro és az SE Xperia Mini Pro (SK17i) ugyanaz?
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
sdd2
veterán
válasz lostprophet #10944 üzenetére
Ugyan az ahogy látod, az X10 mini pro és xperia mini pro nem ugyan az.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Zoli133
addikt
Ha jól látom, a kollega nem említett X10-et, a különbség hogy a második végén ott van zárójelben az sk17i ami ugye a 2011-es mini pro, típus száma, tehát az ő által leírtak szerint a kérdésre a válasz: ugyanaz, sk17i = xperia mini pro
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
bogil99
aktív tag
válasz hurrikan #10867 üzenetére
Nekem volt egy ASUS PDA-m, náluk volt az országos szervizközpont. A megrepedt burkolatot szó nélkül és ingyen kicserélték gariba, ráadásul kitakarították belülről (erre abból következtettem, hogy szebb és tisztább lett a hangja).
Szerintem Cirma: *****
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
bogil99
aktív tag
Bocs letelt a szerk. idő.
A ***** 5 csillagot akart jelenteni, ha nem lett volna egyértelmű.
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest