- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Szia.
Nekem az a problèmàm hogy a statusbarban nem jelenik meg semmi, csak nagy szürkesèg van. Ez mitõl lehet?
Illetve ez nemtudom hogy rom hiba e, de a visszagombra rànyomok nem törtènik semmi ès ezutàn kikell kapcsolni a kèpernyõt hogy ùjratudjak próbàlkozni. Ès ez egyre sūrūbben van. Garanciàba vissza vagy mi a teendōm?
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
-
Regiee
aktív tag
Értem, rendben van!
A vissza gomb lényegében sehol nem működik. megnyomom egyszer ekkor rezzen egyet és utána már rezzenni se rezzen ha nyomom, csak miután kikapcsoltam a kijelzőt majd újra vissza. De van hogy működik rendesen aztán gondol egyet és nem megy.
-
.Benett
tag
Sziasztok ! Vettem egy fent említett darabot a Xperia mini pro csodából a barátnőmnek , csak az a baj , hogy az eladó elfelejtette ,hogy nem független hanem vodás...
Mi T-snek szeretnénk használni olvasgattam már utáni hogy ROOT-olni kéne elvileg.
Segítsetek egy linkel vagy leírással , hogy tudnám T-s SIM-el használni.... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
ko9
addikt
válasz webdeejay #10808 üzenetére
Nekem ez a menü gombbal szokik lenni, de az egyértelműen HW hiba, de hogy mihez köthető foggalmam sincs, viszon gyári ROMon is csinálta. Ergo szerintem nem ROM hiba, és ha utánna egy csöppet erősebben, vagy más "irányból" nyomom, akkor jó lesz.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
igen, bele akartam szólni, hogy nálam is csinálja, és nem ROM miatt. gyárin is elő fordult..
nekem akkor bolondul meg, amikor meleg van és nagyon izzad a kezem, és úgy nyomkodom.. és csak újraindítás után áll helyre teljesen..
bár ez nem tény amit elmondtam, csak következtetés -
Regiee
aktív tag
válasz webdeejay #10813 üzenetére
Igen, ha a real icsben a kamera vakuzna rendesen meg nem akadna be néha akkor tökéletes lenne. A realics-ben egyáltalán nem volt ilyen gond a vissza gombbal.
Minicmsandwich az úgy összességében nem nagyon jött be sajnos. Viszont ebben meg a statusbar testre szabhatóság nagyon bejött.
Amúgy nincs valami megoldás arra,hogy ha a billentyűzetet kitolom akkor folyamatosan világítson és ne aludjon el X másodperc múlva?
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
[Erről] van véleménye valakinek?
Azt a launchert ami a real ics-ben van merre találom meg?
-
szente
addikt
A vissza gomb érzéketlenséghez saját tapasztalat:
Nekem is csinálta az ICS romokkal, vissza raktam a GB-t, azóta semmi probléma. Szerintem ez az ICS-nek egy újabb bug-ja. -
Zoli133
addikt
ko9: most, hogy kijött az ExPERIAv4, várható az exMIUI frissités is mostanában?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #10822 üzenetére
ExMIUIv4 2.8.3 már kész van 2 napja, csak szvsz nem akarom kirakni - egyéb okok miatt...
v4b-n dolgozok most, csak közbe jött meló is, azt is kéne csinálni...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
senior tag
Sziasztok!
Most azt szeretném megtudakozni hogy a Real ICS 5.1 az gyári ics-re vagy gyári gb-re kell/lehet feltenni? Milyen ismert bug-ok vannak benne?Esetleg ha gyári ics kéne tudna valaki küldeni egy gyári rom-ot?
Megmarad a és videó zoom-olási lehetősége?
Illetve Wotan-ról azt hallottam ingyenes. Akkor telepítésnél mért nem megy tovább, és mért irja hogy credit 0? -
ko9
addikt
Kedvenc készülékünkre frissítés fog érkezni. Eddig ennyi amit tudunk
[link]Érdekes, eddig a "Mini" szériából csak Mini Pronál és Activenál jegyezték be.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Zoli133
addikt
Nah most már az án mini pro-m is nyitott bootloaderrel rendelkezik, ma reggel fel is raktam Extended stock kernel, meg tisztán ráhúztam az exMIUI-t, a probléma az hogy mióta nyitva a BL azóta folyamatosan jelzi a status-bar, hogy van csatlakoztatott headset, persze kicsöng rendesen meg minden, de ez zavaró egy kicsit, van rá valamiféle megoldás?
-
fury71
aktív tag
Sziasztok!
Anyósomnak vettünk egy ilyen csodát. Az lenne a kérdésem, hogy milyen app fogyaszthatja gyorsan a netet mert reggel még 8MB volt forgalmazott adat, 11-re már jött az sms, hogy elfogyott a 100MB és megnéztem a Mobile Counter is 103MB-ot mutatott.
Gondolkodtam, hogy valami frissítés, de nem tudom.
Van valakinek ötlete? Előre is köszi.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Zoli133
addikt
válasz Zoli133 #10829 üzenetére
Nah ez lehet hardveres hiba, nem tudok csak headsettel beszélni, mert tényleg azt hiszi mindig ott a headset, bár ost kitisztítottam a csatit, de nem lett jó.
Ez így elég kényelmetlen.Szerk, az lemaradt hogy ha rákötök egy headsetet és nem teszek semmit akkor halkan, sistereg valami háttérzaj, nem jó ez így
Jah még valami azért gondolom hogy szoftveres, mert a billentyűzet is mindig fut, de ma tettem újra mindent.......[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tsabee265
csendes tag
ExPERIAv4a feltettem ezt a telóra és egy olyan kérdésem lenne hogy valahogyan egyéni csengőhangot lehet beállítani rajta?
-
Jakovlev999
csendes tag
Vettem Ebayen egy 2430 mAh kapacitású aksit.
A GO Power Master becslései max. fényerőn, 100%-s töltöttséggel:
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz tsabee265 #10836 üzenetére
pl go sms pro és azzal adod meg a csengőhangot a beállításokban
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a Setting Profile app-ot?
Előfordul nálam, hogy hiába változnak meg a körülmények, a profil nem változik. Aztán elindítom az app-ot és mintha akkor ébredne fel és lereagálja az aktuális helyzetet és átvált másik profilra. Nincs vele mindig ilyen probléma, de viszonylag sokszor igen.
Vajon azért nem váltja a profilokat, mert az ICS "kiirtja" mint háttérben futó alkalmazást? Ha igen, akkor hogyan lehet beállítani azt, hogy mindig aktív legyen?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
qpidomx
tag
válasz Jakovlev999 #10837 üzenetére
és igazából is ilyen jól bírja?
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
kmarkk22
aktív tag
válasz Jakovlev999 #10837 üzenetére
és mennyibe került?
-
kmarkk22
aktív tag
válasz Jakovlev999 #10847 üzenetére
az nem rossz, bár tuti nincs meg 2430mAh, kíváncsi voltam hogy mennyi a gyárival. Csináltam képet. És bár nem a duplája, de így is megéri szerintem 2900-ért lehet beruházok egyre
[ Szerkesztve ]
-
Jakovlev999
csendes tag
Ha esetleg kell valakinek, innen rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-SK17-XPERIA-MINI-PRO-ST17i-ACTIVE-/110798180270?pt=PDA_Accessories&hash=item19cc160faeKb. 20 nap volt mire ideért, hátoldalán Made in Japan felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest